Elokuun kolmas, uusi kuukausi jo alkanut kirkkaana ja varmaan moni siellä suuntaamassa takaisin töihin. Täällä paistaa tänään aurinko siniseltä taivaalta ja muutenkin tuntuu, että tästä viikosta on tulossa taas entistäkin valoisampi ja energisempi. Uskokaa siis tekin pois, elokuu tulee olemaan onnistunut. Sellaisia olivat edellisetkin viikot ja tässä vähän tunnelmia vielä muutamien kuvien kautta siitä millainen heinäkuu täällä oli.

Viime viikkojen parhaat palat, olkaapa hyvät! 

elokuu1Aamut on parhaita asioita päivissäni. Kunpa saisin uudestaan Petran viettämään aamuani mun kanssa. Ehkä se ei enää ensi kerralla ihmettelisi mun tapaani laittaa raejuustoa banaaniletun päälle. Ehkä se laittaisi itsekin. ;)elokuu2Huh mikä ihana viikko. Niin monta hyvää treeniä ulkona! Upeat ilmat. elokuu3Verikokeita ja arkiaamuja. Onneksi kaikki oli kunnossa ja vain alhainen verenpaine sai taas lääkärin kavahtamaan. Mitähän sille keksisi lääkkeeksi? Lisää salmiakkia? ;)elokuu4elokuu5Aamiaisia ja ystäviä. Kunpa niistä aineksista olisi tehty jokainen päivä. Arjen luksusta on ulkona syöty aamiainen ja tuliaissuklaat, joita ei vain voi jättää syömättä kun ne kummittelevat jatkuvasti hyllyltä Kiitos Petra. <3elokuu6Pizzaa ja ihania vierailijoita Porista. ”Koska tuutte hei uudestaan?” :)elokuu7Tiedättekö kun joskus asita tuppaa jäädä tekemättä. Tuo ylhäällä oleva taulu on odottanut puukehyksiään jo yli kuusi vuotta. Heh, ehkä oli jo aikakin tehdä homma loppuun. 

elokuu8

Aurinko ja noi tyypit <3elokuu9Kerroinko jo, että oon tehnyt ihan älyttämän monta hyvää treeniä? Kävelyä ja juoksua nyt eniten, mutta on siinä mukana pari muutakin kivaa treeniä. Mäkijuoksua ja paljon punnerruksia. Vatsa on myös hellänä eilisen vatsatreenin jäljiltä. Heinäkuu on sujunut hyvin, kunto kohenee jatkuvasti. elokuu10 elokuu11Ruokaa ravintolassa ja vähän kuplivaakin. Välillä pitää vähän juhlia ja rentoutua. Oli muuten tosi hyvät kampasimpukat, nams!elokuu12

Aurinkoista alkavaa viikkoa! <3

11 kommenttia artikkeliin ”Elokuun kolmas

 1. Essipauliina sanoo:

  Voi miten supersupersuper hyvälle tuulelle tämä postaus sai heti aamusta ja uuden viikon alusta! :)<3 Aivan ihana postaus, joka nosti valmiiksi ylhäällä olevat suupielet vieläkin ylemmäs jos mahdollista (miulla tänään ensimmäinen lomapäivä ja koiravauva kotona toista päivää<3) :) Hyvää viikkoa! ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jee, olipa kiva kuulla! Mullekin tuli huippuhyvä mieli kuvia katsoessa. Onneksi tulee napsittua talteen paljon hyviä hetkiä :)

   Ihanaa lomaa, molemmille teille <3

   Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Oli kyllä todellakin taas ihanan hyväntuulinen postaus! <3 Tää on kiva, kun kirjottelet aamuisin, niin pääsee heti aamulla lukemaan uusia kuulumisia. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Sanna ja kiva kuulla. Aamut on munkin parasta aikaa, hyvä että voin teitä täällä ilahduttaa :)

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Tietty tuuuuuuun! <3 Ja ens kerralla maistan rohkeemmin sitä raejuustoa lettujen kaa :D:D:D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No sehän on rohkeeta! ;)

   Tykkää

  2. Marissa sanoo:

   No sehän on rohkeeta! ;)

   Tykkää

 4. Outi Karita sanoo:

  Hih, täytyy sopia kyläilyä <3
  Hymyilyttäviä kuvia :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :)

   Tykkää

 5. Sirpale sanoo:

  Piristävä postitus! Verenpaine on täälläkin aina tosi alhainen, kalium auttaa mulla ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos vinkistä. Pitää varmasti testata! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: