Huomenta aurinko ja maanantai! Eilinen meni aivan täysin ohi blogin parista, kun yritin keskittyä kotona muihin juttuihin. Lähinnä nyt siivoiluun ja leipomiseen, kavereitakin tuli illalla kylään meitä viihdyttämään. Ei näissä kaikissa asioissa niin kauan mennyt, mutta johonkin sain kummallisesti kulumaan koko päivän tekemättä oikeastaan yhtään mitään ja yhtäkkiä oli jo ilta. Kaipa oli vaan niin mukava tunne, kun ei tarvinnut mennä mihinkään, että aika liisi taas liiankin kovalla vauhdilla.

Johonkin se sunnuntaita katosi, mutta niin katosi lauantaikin. Ajattelinpa aloittaa tämän viikon näillä kauniilla hääkuvilla, joita napsittiin lauantaisista häistä. Ville oli bestman ja minä tottakai pääsin avecina mukaan juhlahumusta nauttimaan. Kauniit juhlat ja upea morsian. Kaikenkaikkiaan kaunis lauantai.

IMG_0522IMG_0516IMG_0515IMG_0487IMG_0523 2

Eikö olekin ihanan tunnelmallisia kuvia? Tuli jotenkin rauhallinen olo heti aamusta, kun katselin näitä otoksia. Miehen kanssa näytetään kovasti sointuvan yhteen ja nuo värit kuvissa on mun makuuni täydelliset. Harmaata ja turkoosia, vilahtaa siellä vähän kultaistakin. <3

Kirkossa istuessa oli hauskaa huomata, miten herkkä olen. Sitä ei aina niin muista arkisissa asioissa ja vaikka olenkin kyllä juu hirmu tunteikas ja empaattiinen ihminen, niin tuolla todella huomasi mitä se tarkoittaa. Kun musiikki alkoi soida ja morsian alkoi astella kohti alttaria, olin jo kyyneleet silmäkulmissa. En pystynyt lopettamaan millään sitä vesivanaa, joka iski silmistä poskille. Iski niin vahva onnellisuudentunne, etten voi oikein kuvailla sitä hetkeä siinä katsellessa kaunista paria. Ja niin siinä vollotettin. Alkuun ehkä vähän maltilisemmin, mutta papin puheita ja morsiusparin katseita toisiinsa vilkuillessani, olin jo aivan myyty. Kyyneliä, mutta onneksi onnellisia sellaisia, alkoi valua pitkin poskia. Mies ei onneksi nähnyt tapahtumaa, kun seisoi alltarilla. Mietin vaan, että mitenhän itse pysyn koossa silloin, kun joku mun oma läheinen ystävä menee naimisiin? Jos itken näin jo puolitutun häissä, niin miten ihmeessä selviäisin oman ystävän häät? Jännittävä ajatus. Aika onnellinen samalla.

Kavereille siis vaan tiedoksi, että tällainen vesiputous täällä on sitten odotettavissa, kun joku kaunis päivä päätätte astua alttarilel ;) 

Nyt menen tuohon maahan makuulle ja teen muutamat selkää tukevat liikkeet. Tänä aamuna särkee sen verran, että on pakko alkaa taas tehdä kunnolla harjoituksia, jos tahdon nukkua ensi yönä kunnolla. Jostain tuo selkäkipu on salakavalasti ottanut iskun ja nyt täytyy näemmä iskeä vähän takaisin. Toivotaan, että se tästä vielä hepottaa.

Energistä alkua sun viikkoosi! 

5 kommenttia artikkeliin ”Onnenkyyneleet

 1. Sara sanoo:

  Ootte kaunis pari! Tuli melkeen kyyneliä onnesta :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Sara!! :)

   Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Ihania kuvia, ootte kyllä kaunis pari! Ja kuulostaa niiin tutulta!! Itsekin aina ihan tippa silmässä heti, kun ovet avataan, vaikka oon kanssa ollut oikeestaan vaan miehen kaverien häissä, eli ei oo ollut niin läheisiä ihmisiä itselle.. Mietin, että miten ikinä selviän omista häistä, mutta ihmeen hyvin ja vähillä itkuilla ne meni! Silloin oli vaan jotenkin koko ajan niin hyvä, onnellinen ja innostunut fiilis, ettei edes itkettänyt paljoa. :D Saa nähdä miten käy sitten, kun jotain itselle läheisiä ihmisiä menee naimisiin. ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Sanna kovasti, moni on sanonut, että me aletaan selvästi muistutttamaan toisiamme kun ollaan oltu tarpeeksi kauan yhdessä :D Hih.

   Häät on niin kauniita ja onnellisia. Kunpa pääsisi pian seuraaviin <3

   Tykkää

 3. marjaana sanoo:

  Ihana mekko! :D mistäköhän se on?

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: