Moikka taas kaikille! Herätys oli tänään maukas ja aikainen, kun tiesin pääseväni todella hyvän aamiaisen kimppuun. Oltiin viimeiset kaksi päivää Airbnb majoituksessa täällä Tallinnassa ja nyt viimeiseksi yöksi siirryttiin vähän parempaan hotelliin. Hotellissa kun on tarjolla ihan aamiaistakin, eikä niitä kaupasta haettuja köyhiä eväitä, joita kiireessä väsätään.

Se miksi ollaan täällä, on mieheni harrastus. Ville pelaa ultimatea ja heillä oli tänä viikonloppuna täälllä pelit, joita lähdin mukaan katsomaan. En oo lajiin aiemmin oikein syttynyt, mutta nyt kun siellä katseli kentän laidalla pari päivää putkeen, niin johan iski ja upposi. Todella kiva laji ja mikä parasta, tosi kivaa porukkaa löytyi sieltä joukkueesta. Hirmu hauskoja ja symppiksiä kundeja. :)

Matkustamiseen tuo aina vähän ongelmia se, että netti ei toimi ikinä niin hyvin kuin kotona ja tänäkin aamuna taistelin kuvien lataamisen kanssa jo niin pitkään, että melkein meinasi hermo karata. Onneksi kuitenkin uusi yritys auttoi ja sain muutamat kuvat nyt ladattua näkyville. Tässä siis vähäsen tunnelmia viime päiviltä!

IMG_0662

IMG_0690unnamed-2unnamedIMG_0727 IMG_0738IMG_0762IMG_0760Ah, nuo viimeiset ruokakuvat saa aikaan ihan kauhean nälän! Kello on kuitenkin vielä niin vähän ja muut nukkuvat, että hetken saan odotella aamiaista. Niin ja ollaan me täällä oikeasti muutakin tehty kuin syöty koko viikonloppu, vaikka kuvista ehkä saa vähän eri kuvan. Kentällä tarjotut sapuskat eivät olleet mitään gourmeen luokkaa, mutta onneksi mäkkäristä haetut sundayt pelastivat illat. Laskeskelin myös, että en oo ikinä varmaan käynyt niin paljoa mäkkärissä kuin mitä täällä on parin päivän aikana käyty. Hehe, ties mistä idea lähti suklaakastikkeessa uitettuihin jäätelöihin, mutta niitä on nyt syöty ihan riittämiin. Onneksi kotona ei ole mäkkiä ihan lähellä, niin ei jää jädekausi päälle ;)

Hei ja meidän majoitus oli muuten aivan huippu! Airbnb:n kautta löytyi edullinen asunto aivan vanhan kaupungin keskustasta ja hintakin oli vain vähän päälle satasen kahdelta yöltä. Ihana pieni kivitalo, jossa oli mukava nukkua muutaman yötä <3

unnamed-1

Pari päivää olenkin siis kiteytettynä seissyt/maannut kentän laidalla ja yrittänyt seurata tarkasti mitä tapahtuu. Kauhea kyselyikä iski siinä katsoessa ja sääntöjä saatiin selittää jatkuvasti uteliaalle Marissalle. Nyt luulen olevani astetta fiksumpi ja laji on herättänyt kovaa kiinnostusta. Ensi kerralla lähden ehdottamasti taas mukaan katsomaan. Niin ja heräsi siinä myös kauhea liikkumisen into, kun näki miten lujaa siellä pingottiin voiton eteen. Ehkäpä tämä munkin selkäni tästä vielä piakkoin virkoaa, niin pääsen taas kunnolla treenaamaan. :)

Tämä reissu oli siis puhtaasti pelireissu, joka on nyt ohi ja illalla on suunta kotiin. Tänään teen töitä etänä ja sitten iltapäivästä hierontaan avaamaan paikkoja. Aurinkoinen päivä siellä näyttäisi olevan ulkona, eli eiköhän tästä tule ihan mukava viikon alku. Maanantait on ehdottomasti viikon parhaita päiviä ja siltä tuntuu myös tänään. Olo on toiveikas ja raikas, tästä tulee varmasti hyvä viikko. Varmasti myös sinulle. 

Energiaa alkavaan viikkoosi! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: