matkaan

Kirjoittelin eilen teille jo päivitystä kuulumisista ensimmäiseltä päivältä, mutta koska netti ei oikein ollut Suomen tasoa, eli ei toiminut lähes ollenkaan, jätin koko homman myöhemmäksi. Nyt kuitenkin tuntuisi toimivan, joten tässä uutta yritystä. Juttua siis eiliseltä, huomenna viimeistään kerron jo enemmän meidän ekoista päivistä lomalla! :)

***

Silmissä painaa väsymys, paita on hikoilut jo märäksi ja hiukset ovat likaiset. Tällä hetkellä istutaan  bussissa matkaamassa kohti meidän ekaa kohdetta Kreikassa ja kävi tosi hyvä tuuri kaiken suhteen. Aamulla kaikki sujui koneeseen mennessä mutkattomasti, kun astuttiin koneesta ulos ulkoilmaan (ah, mikä ihana lämpö otti meidät vastaan!), niin neljän minuutin päästä lähti citybussi kohti Chaniaa. Siitä sitten juuri sopvasti ehdittiin tekemään vaihto seuraavaan bussiin, joka taas vie meidät Rethymnonin kaupunkiin. Sinne olen jo pitkään halunnut takaisin, kun olin sielä vuonna 2011 ja tykästyin paikkaan todella paljon. En edes tarkkaan muista miksi siellä oli niin hyvä olla, mutta nyt sinne mennään vihdoin uudestaan. Se kohde iski mulle silmää ekalla kerralla, toivottavasti tekee samoin, kun tänään löydetään perile. :)

Lento lähti aamusta jo 5:50 ja voi että miten väsytti noustessa. Ei kyllä niin paljon, että virne olisi kadonnut naamalta, koska kyllähän tieto lomasta kielämättä hymyilytti jo eilisestä saakka niin paljon, että hyvä kun malttoi mennä illalla nukkumaan. Olin vielä suunnitellut, että tekisin loman aikana yhden päivän töitä, kun osa jutuista jäi niin kesken, mutta tuli käsky töistä että ei käy ollenkaan kuvioon. Suljinkin siis työkoneen eilen illasta ja nyt on työt unohdettu. Seuraavan kerran sitten syyskuussa. Ihana ajatus. 

Kerroinko jo, että reissussa ollaan lähes kolme viikkoa? Siksi mahtoi eilen jännittää niin paljon! ;)

kesä

Suunnitelma meillä on lähteä ensi viikolla kohti Herakliota ja sieltä lautalla saaristoon. Naxosta ja Santorinia nyt ainakin, katsotaan mihin muualle jalat vie. Niin paljon olisi kauniita paikkoja, mutta aiotaan kulkea täysin fiiliksen mukaan ja mennä mihin mieli tekee. Laivaliput täytyy tiettyihin aikoihin varata valmiiksi, mutta onneksi siellä pääsee siksakkia eestaas jos yhtäkkiä bongataan joku sopiva uusi kohde mitä koluta. Oman mielen mukaan onkin täällä helppo mennä, mahdollisuuksia on niin paljon.

Mitä odotan matkalta eniten? Rentoutumista, yhdessäoloa ja palljon valoisia päiviä. Kiireetömyys on myös meidän molempien mielestä se tärkein juttu lomassa. Se kun saa vaan olla ja hymyillä 24/7. :)

Vielä tunti reissua jäljellä bussissa, taidan jatkaa ulos tuijottelua. Ihana kutkuttava odotus on vallannut vatsan ja tuntuu, että halkean pian onnesta. Loma tuntuu vaan juuri nyt niin ihanalta, kun on pitkä alkuvuosi takana ahkeroiden.

Tämän päivän onnellisin ajatus: loman aloitus <3

**

Sellaisia kuulumisia kirjoittelin matkalta eilen. Päästiin perille hyvin, löydettiin hotelli nopeasti ja tällainen maisema meitä odotti huoneesta. Aivan älyttömän hyvälä paikalla on hotelli ja kerron teille muitakin kuulumisia pian lisää. Nyt kuitenkin kohti rantaa!

Kreeta

4 kommenttia artikkeliin ”Överisti onnellinen

 1. Hanna sanoo:

  Moi Marissa!

  Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja saanut siitä inspiraatiota, hyvää mieltä ja tsemppiä.
  Kiitos sekä ihanista hyvänmielen postauksista että myös pohdiskelevista ja syvällisemmistä mietteistäsi.

  Olen itse pariin otteeseen matkustellut Kreikan saaristossa ja halusin suositella sinulle Milosta ja Amorgosta eteläisemmistä Kykladien saarista. Skootterilla vetelin ympäri saaria ja löysin ihan uskomattoman kauniita rantoja, vuoria, kahviloita ja ravintoloita. Toivon, että Kreikka ja sen saaristo tarjoilee samanmoisia elämyksiä myös sinulle.

  Ihanaa matkaa ja rentouttavaa oloa toivotteleepi
  Hanna

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos kaunis Hanna! Ihanaa, että olet eksynyt tänne lueskelemaan :)

   Kiitos myös suosituksista, meillä onkin tuolla loppupäässä hyvin aikaa reissata ja on ihan täysin auki missä ollaan. Täytyy siis vähän luskella sun suosituksistasi, jos niihin pääsisi helposti koukkaamaan :) Rakastan Kreikkaa tosi paljon ja täällä on aina ollut hyvä olla. Vaikka uusiakin kohteita on paljon tiedossa, uskon että pidän niistä kaikista. :)

   Ihanaa kesää sullekin Hanna! :)

   Tykkää

 2. Anniina sanoo:

  Oohh, nyt iski kyllä kateus, kun tätä luki! :D Kolme viikkoa Kreikan saaristossa! Kerrohan sitten viimeistään loman jälkeen kokemuksia ja vinkkejä tuosta saarihyppelystä, alkoi allekirjoittanutta kiinnostaa sen verran, että ehkä pitää toteuttaa samanlainen reissu itsekin :)

  Ihanaa lomaa!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Anniina! :) Kerron varmasti mitä kaikkea me tehdään ja mistä kuljetaan. Saarihyppelyyn on monia eri vaihtiksia ja on mullakin jo pari hyvää vinkkiä, mitä olen havainnut jo ennen hyppelyn alkuakin ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: