IMG_1075 IMG_1111 IMG_1066IMG_1347IMG_1305Täällä on vaan niiiin kauniit maisemat ja meren pauhanta tekee olosta äärettömän levollisen. Tekisi mieli kuvata koko ajan ja ihan harmittaa, kun en saanut tähän reissuun mukaan kunnon kameraa vaan täytyy tyytyä Iphonen otoksiin. Pitäisi varmaan hankkia pian jo oma kamera? Paranisi kuvien laatu täälläkin. Nillä kun olennaisesti taitaa olla merkitys näiden mun sepustusten lisäksi ;)

Eilen ajattelin herätessäni, että miten voikaan olla niin huono tuuri joka kerta lomalla, kun aina sairastuu. Tiedän, että se on tunnollisen työntekijän oire ja olen kärsinyt siitä koko ikäni, mutta eihän se nyt vaan mieltä piristä, kun joka kerta saa huomata saman ongelman. Muutama minuutti siinä menikin herätessä masistellessa, kun tajusin etten voisikaan lähteä aamukävelylle Villen kanssa. Piti jäädä sänkyyn potemaan ja avaamaan hengitysteitä. Me oltiin tosiaan päätetty alkulomasta, että lenkkeillään joka päivä. Lenkki on vaan tuntunut niin hyvältä ja aamun viileydessä (viileys = vain 28 astetta) on ihana lähteä ulos. No, onneksi tajusin siinä muutaman minuutin mietittyäni, että tässähän sitä kuitenkin ollaan lomalla pitkään ja tuskinpa mikään tauti pitkään on päällä. Ja tänään onkin jo parempi olo. Ihanaa, sehän saatiin katoamaan nopsaan! :)

Meren pauhanta herätti tänäkin aamuna ja nyt aion uskaltautua vähän ulos reippailemaan. Pakko saada kroppa liikkeelle eilisen makoilun jälkeen, alkaa selkä taas muuten oirehtia. Ei mitään juoksua siis, vaan ihan rauhaisaa kävelyä vaan. Näihin kuviin on hyvä päättää tämä aamu, jatketaan juttua myöhemmin. Palailen myös vastailemaan teidän kommentteihinne heti lenkkeilyn jälkeen. :)

Kaunista tiistaita! 

IMG_1360

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: