Jos voisin jotenkin ottaa teidät mun seuraaviin ajatuksiini mukaan enemmänkin kuin näiden kuvien kautta, sen tekisin. Meillä oli bloggaajista muodostuvan ystäväporukan kesken viikonloppuna rapujuhlat ja sain kylään ison kasan hyvää energiaa. Täytyy myöntää, että perjantaina töiden jälkeen olin aivan rikki ja väsynyt ja tuntui, että miten ihmeessä jaksan ottaa vieraita vastaan koko viikonlopuksi. Kunnon unet yöllä onneksi auttoivat ja kummasti ne aiemmat ajatukset unohtuivat, kun kaverit saatiin paikalle. Kun ovikello ekaa kertaa soi merkiksi saapuvista rakkauspakkauksista, kaikki se väsymys ja voimattomuus oli poissa ihan hetkessä. Vasta eilen illalla viimeistenkin lähtiessä kotiin, tajusin pohtivani, että joko se loppui. Miksi viikonloppu oli taas niin lyhyt? Koska me nähdään uudestaan?

Kiitos Anna, Monna, Outi, Petra ja Elina, mulla oli ehkä kesän ja syksyn ihanin viikonloppu teidän ansiostanne! <3IMG_2820IMG_2701IMG_2679IMG_2705IMG_2777IMG_2720 IMG_2729 IMG_2795 IMG_2798Naurua, keskustelua, suunnitelmia yhdessä, ruoanlaittoa, skumppaa, rapuja, ymmärtäviä katseita, sarkasmia, älyttömän tyhmiä vitsejä ja todella vahva yhteishenki. Lauantaina juhlittiin rapuisia juhlia ja itse niitä saksikavereita ei moni meistä ollutkaan vielä koskaan syönyt. Tämä tuli mulle vähän yllätyksenä, kun kaikki kuitenkin innostuivat alkujaankin niin paljon rapujuhlien pidosta. Oli aika hauskaa huomata miten jännittävää jollekkin oli se ensimmäisen ravun syönti ja lopulta ne ravut taisivatkin jäädä kokonaan syömättä. Hih. Innostus juhlista taisi siis enemmänkin olla siitä yhteisestä ajasta ja juhlimisesta. Rapujuhliinhan kuuluu olennaisesti myös usein juomalaulut, mutta nyt ne jäivät ihan täysin väliin, kun keskityttiin vaan kuulumisten vaihtoon ja naureskeluun toistemme hölmöille jutuille. Viinaosuus me unohdettiin myös, mikä ei varmaan teille lukijoille tule yllätyksenä. Tällä kertaa riittii viini ruoan kanssa ja muut kevyemmät juomat.

Pääruoaksi meillä oli lihafondueta (Nam!) ja jälkkäriksi oli vielä herkullista Villen tekemää juustokakkua. Irtokarkkeja meni myös reippaasti yli kilo siinä illan aikana pitkään istuessa, mikä taitaakin olla syynä mun pieneen väsymykseeni näin maanantaina. Sokeria ei ilmeisesti pitäisi syödä ihan kilokaupalla, vaikka se siinä hetkessä tosi herkulta maistuukin ;)

Lauantaina suurin osa jäi meille yöksi ja vaikka mietittiin, että meidän 80 neliön maja on ehkä vähän pikkuinen majoittamaan 7 ihmistä, niin hyvinhän sinne mahtui. Tiivistä oli ja jokainen patjan kulma oli käytössä, mutta kukapa muutenkaan malttoi nukkua ihan liikaa sinä yönä. Sunnuntaina me sitten käytiin tyttöjen kanssa vielä aamukävelyllä ja siitä lähdettiin brunssille  Happy Friendsiin. Mun vanhat työkaverini on avanneet ravintolan Lauttasaareen ja sieltä saa nykyään myös brunssia. Hyvä brunssipaikkoja ei oo koskaan liikaa, eli ei oikeastaan kovin montaa edes Helsingin alueella, joten suosittelen todella todella paljon kokeilemaan, jos tahdotte testata monipuolisen ja hyvän brunssin pienellä aasialaistwistillä. :)IMG_2803IMG_2819 IMG_2830 IMG_2845 IMG_2891Sunnuntai on normaalisti ihan mun yksi lempipäiviäni kirjoitella teille kuulumisia, mutta eilen siihen ei ei tuntunut olevan millään tarpeeksi ajatusta mukana. Lauantain pitkä yhdessäolo tällä porukalla sai mun mieleni aivan sykkyrälle kaikista ihanista ajatuksista ja kun viimeisetkin vieraat olivat lähteneet kotiin, olin niin väsynyt, että menin suoraan nukkumaan. Hih, olipas meillä rankat juhlinnat ;)  Illalla löysin sitten itseni suffailemasti erilaisialla sivustoilla ja mietin, että mitä me tehtäisiin tällä porukalla seuraavalla kerralla. Asutaan niin kaukana toisistamme, että näkeminen on aina suunniteltava ajoissa etukäteen, jos tahtoo olla koko porukan kesken yhdessä. Onneksi mulla on jo monta suunnitelmaa mielessä, joten eiköhän me nähdä talvellakin isolla porukalla. :)

Aivan ihana viikonloppu meillä oli keskenään tämän naurua hersyvän porukan kanssa ja nyt on jo ikävä sitä energiaa, jonka itsekin sain kerättyä parin päivän yhdessäolosta. On kuitenkin suunnattava ajoissa töihin ja keskityttävä hetkeksi ihan muihin asioihin. Kummas nopeasti meni taas pari päivää, mutta niinhän se taitaa mennäkin aina hyvässä seurassa. Kiitos ystävien, mulla on vieläkin todella hyvä olo. Tästä tulee hyvä viikko!

Energiaa sun maanantaihin! <3

5 kommenttia artikkeliin ”Energiaa ystävistä ja yhdessäolosta!

 1. Anna sanoo:

  Hih, kun luin tätä siun tekstiä niin huomasin että itseltäni jäi mainitsematta eilisessä omassa versiossani monen monta tärkeää juttua ;) Mutta oma mieleni oli nimenomaan niin sykkyrällä, kuten asian ilmaisit, että laitan kaiken sen onnellisuuden piikkiin! :) …vähän myös väsymyksen, mutta oli vaan tunne että sitä iloa halusi päästä jakamaan heti :)

  Ai että, näillä energioilla jaksaa taas! Ootte vallan mainioita kuomia ja ääää, tulispa seuraava tapaaminen asap <3

  Kiitos vielä illan emännälle ja isännälle!

  Tykkää

 2. Tiina sanoo:

  Olet varmasti ihana ystävä! Näyttää niin onnelliselta tuo teidän porukka. Tuli tännekin siitä osa kuvien kautta :)

  Tykkää

 3. Elina sanoo:

  Niin mullakin, yks tän vuoden kivoimmista viikonlopuista ehdottomasti. <3 Toivottavasti tällasta pian uudestaan!

  Tykkää

 4. Outi Karita sanoo:

  Ihana lukea näitä postauksia meidän viikonlopusta, kaikilla ollut niin samanlaiset fiilikset <3
  Ihania tilannekuvia sulla, tuo sohvakuvakin nauravista vieraista, niin ihana :D
  Mä varmaan toistan itseäni näiden postausten kommenttiboxeissa, mutta ikävä tulee kun viikonloppua muistelee… Toivottavasti pian taas nähdään! <3
  Olet sä aika ihana emäntä ja sun miekkoses ihana isäntä <3

  Tykkää

 5. Petra sanoo:

  Huokailua <3

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: