IMG_3575 IMG_3572 IMG_3577 IMG_3582

Huomenta, täällä ollaan taas! Pirteänä (vain koska otin kylmän suihkun herätäkseni kunnolla!) ja ei niin pitkien unien jälkeen istuskelen lähes lähtövalmiina kohti työreissua. Ajattelin alkuun, että kirjoittaisin teille jotain todella fiksua ja motivoivaa näin heti viikon alkuun, mutta koska mulla on tänään jotain kummallista aamuhitautta häiritsemässä lähtöä, niin se ei taida onnistua. Onnistuin kuluttamaan pelkkään kahvin keittämiseen kymmenen minuuttia, enkä tiedä edes mitä siinä puuhailin. Haha. Saankohan tässä edes lähdettyä mihinkään, vai pyörinkö kotona ihan ilman ajatusta vielä siinäkin vaiheessa, kun junan pitäisi lähteä asemalta. ;)

Lyhyesti siis vain moikat, palailen kunnon juttujen kanssa piakkoin kun on kunnolla aikaa. Mihinkään en ole teitä ihania lukijoita unohtanut, nämä pari viikkoa ovat vain ihan älyttömän kiireiset ja nytkin pitäiis oikeasti olla jo pukemassa takkia päällä ja lähteä junalle. Siispä jutut seis ja kenkiä jalkaan, muuten olen auttamatta aivan myöhässä. Näiden perjantaina napsittujen kuvien saattelemana toivotan just sinulle ihanaa viikon alkua! Muistakaahan kaivaa talvitakit esiin, hanskat käteen ja melkeinpä pipokin päähän. Siellä on niin kylmä, että muuten jääty melkeinpä järki. :)

puspus!

4 kommenttia artikkeliin ”Hei hei mitä kuuluu?

 1. Maarit sanoo:

  Hyvää huomenta ja energistä viikon alkua! Koirat lenkitetty ja aamukahvit hörpitty. Kun en ole enää työelämässä reumani vuoksi,nautin maanantaiaamuista. Monille kyseinen päivä saattaa olla viikon ankein. Tein aikoinaan kolmivuorotyötä,joten viikonpäivät menettivät jo silloin merkityksensä parhaina tai huonoina päivinä. Joten nyt nautin suht lämpimästä aamusta (oli paikoin liukasta!!!!) ja suunnittelen tulevaa viikkoani.
  Ainakin se alkoi lupaavasti!!!
  Hyvää viikkoa ilopilleri!! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Uskon, että olisin samanlainen kuin sinä. Maanantai on yksi mun lempipäivistäni, silloin alkaa aina uusi viikko ja kaiken saa jotenkin luvan kanssa aloiittaa alusta. Tai siltä se ainakin tuntuu. Siksi varmaan nauttisinkin maanantaista myös silloin, jos en oliis töissä. Viikonloput on hiljaisia ja kaikki ovat kodeissaan, kun taas kunnon arki jatkuu aina viikon alusta :)

   Ihanaa viikon alkua Maarit! Nautitaan :)

   Tykkää

 2. Kristen sanoo:

  Mukavaa työreissua ja uutta viikkoa! Minäkin jouduin jo viime viikolla luovuttamaan ja kaivamaan pipon ja hanskat käyttöön.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Kristen!! :) Ajattelin kaivaa talvitakit pian esiin. Tuntuu jo aivan talvelta, kun tuuli on niin jäätävän kylmä :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: