IMG_3055 Pimeää. Jalka roikuu patjan reunalla ja tuntuu ihanan viileältä koskettaa varpailla kylmää ilmaa. Miksi makaan muuten vielä kuuman peiton alla? Onkohan kello jo paljon? Missä se kännykkä on..Vähän yli kuusi. Yöllä katsoin tunnin välein kelloa, ei vielä kolmelta yöllä saanut nousta keittämään kahvia. Ei neljältä. Ei viideltä. Kuusi on ihan hyvä. Nyt saa jo herätä. Onko syksylläkin aina näin säkkipimeää tähän aikaan? Muistin, että vaan talvella. Ahaa, se on se kaamosmasennus. Tästähän se lähtee. Jatkuvasta pimeydestä. Tahdon kahvia. Pitäisikö käydä aamulenkillä tänään, voisi ehtiä ennen kuin lähden I Love Me -messuille? Naps, lamppu päälle keittiöstä. Vähän valoa kansalle. Kahvipurkin tuoksu on ihana. Nostan sen kolme kertaa nenän alle hetkeksi. Kolme lusikallista kahvia, pitäisikö jo laittaa aamiaista tulemaan? Ei jaksa ihan vielä. Enkä tiedä mitä söisi. 

Ville nukkuu vieläkin. Toivottavasti se ei ole herännyt mun kolistelusta. Antaa sen nukkua pitkään, olihan eilen taas niin pitkä päivä. Tänäänkin pitäisi taas jo lähteä parin tunnin päästä, mitenhän sitä tuleekin sovittua koko ajan jotain ja pian kalenteri on täynnä? Sunnuntaina ei ole suunnitelmia, ihanaa. Se tuntuu lomalta, kun yksi päivä on vain vapaata kaksin. Pitäisköhän yllättää Ville aamiaisella sänkyyn? Joo. Kun kerrankin ehtii. Koskahan kertoisin blogissa, että miksi mulla on ollut aamusta iltaan saakka kiirettä joka päivä viimeisen kuukauden ajan? Olisiko nyt hyvä aika kertoa koko juttu? Häviääköhän vakkarilukijat, kun olen kirjoitellut viime aikoina paljon vähemmän? Olihan mun ensimmäinen ajatuskin tänään, että kirjoittaisin jotain blogin puolelle. Heti herätessä mielessä.  Siihen se sitten tyssäsi, ettei ole kuvia joita laittaa mukaan. Oon ollut huono bloggaaja viime aikoina. Ei ole ehtinyt kuvata. Oma vikahan se on ettei kerkeä, itse teen omat aikatauluni. Ehkä sunnuntaina kerron kaikki kiireestäni, napsaisen kunnollisia kuvia mukaan? Joo niin teen. Huomenna sitten. 

Aurinkoa sun lauantaihin! <3

psst… Tuuthan moikkaamaan, jos törmätään I Love Me -messuilla? :)

IMG_3077

8 kommenttia artikkeliin ”Lauantain ensimmäinen ajatus

 1. Marjut sanoo:

  Huomenta! Mä nautiskelen kahvia täällä junassa kohti Messukeskusta, toivottavasti nähdään siellä (:

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ja siellähän me törmättiin! ;) Oli kiva päivä! <3

   Tykkää

 2. Rosita sanoo:

  Mä tykkään näistä aamupostauksista niin paljon! On kiva heräillä yksinään toisen nukkuessa ja keitellä kahvia ja puuroa. Nytkin odottelen juuri puuron valmistumista :) Ihanaa lauantaipäivää!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihana kuulla Rosita!! <3 Energiaa sun viikkoosi! :)

   Tykkää

 3. Sanna sanoo:

  Minä en ainakaan oo kadonnut mihinkään, vaikket ihan joka päivä ookkaan päivittänyt blogia. ;) Enkä katoakaan, sen verran heräsi uteliaisuus tämän postauksen jälkeen, että huomenna pitää olla kärkkymässä uutta postausta ja ”paljastuksia”. ;D Olisinpa yhtä aamuvirkku kuin sä, sun aamut kuulostaa niin kivoilta. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kirjoitin vähänmyöhässä, mutta siellä se juttu kiireistä nyt on ;)

   Kiva kuulla, että pysyt matkassa. :)

   Tykkää

 4. Sanna sanoo:

  Harmi että ei osuttu samana päivänä messuille, piti jostain syystä hengailla koko päivä tuolla Hartwall-areenalla ja sen ympäristössä eilen :D mutta liput tuli kuitenkin käytettyä, käytiin ystävän kanssa perjantaina kiertämässä alueella eli iso kiitos lipuista <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jee, hienoa!! Ole hyvä! Toivottavasti tekin saitte parhaat palat messuista irti!:) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: