Melkeinpä jokainen tuntemani bloggaaja on viettänyt viikonloppuaan I Love Me -messuilla, joiden on huhuttu olevan yksi vuoden kohokohdista. Olin tottakai siellä itsekin eilisen päivän ja nyt on paljon kivoja kohtaamisia taas takataskussa. En ole itse niin messuihminen, jotta voisin sanoa sen olevan yksi vuoden kohokohdistani. Tai olen ja en ole, teinhän lähes kymmenen vuotta iloisesti töitä messuilla vanhan työpaikan kautta ja vietettiin siellä useatkin messut aina alusta loppuun saakka. Nautin siitä hommasta tosi tosi paljon, mutta varmaankin siksi, että olin siellä töissä. Sain rauhan keskittyä vain työhön ja nauttia hommasta, kun taas ruuhkaisessa mesuhallissa pyöriminen ei näin vieraan roolissa enää olekaan niin kivaa. Jos en aiemmin ole kertonut, etten niin nauti ruuhkasta ja väenpaljoudesta, niin kerron sen nyt. Se on kamalaa! :D Mutta hei, kestin sen eilen hyvin. Jopa nautin siitä osittain. Olihan sentään paljon kivaa tiedossa ja kaikista parasta mulle itselleni messuissa oli ihmiset. Kuten kaikiessa mitä teen. En tiedä onko tapahtumaa tai juttua, jossa mulle itselleni ei keskiössä olisi ihmiset ja kaikki se mitä siihen liittyy. <3

Kiitos kivoista kohtaamisista messuilla jokaiselle. Oli ihana päivä!

12168102_10153570416801233_1743661549_n

Messuilla vastaan tallusti iloisena yllätykseä mm. Anna, Marjut, Jonna, Nana, Aino, Eveliina ja Jenni. Petran kanssa sinne mentiin yhdessä katsomaan keitä muita tavataa ja oli kiva huomata, että niinkin paljon porukkaa oli liikkeellä. Näin monta muutakin tuttua ja varmaankin vielä monia muita siellä pyöri, mutta en ruuhkassa hetiä ehtinyt bongata. Janinakin siellä oli samaan aikaan, mutta ruuhkan takia viestit ei menneet läpi ja pitä sopia sitten treffit toiselle kertaa. Eikös niin Janina? Aamiainen joku päivä? ;)

Kaikkien kohtaamisten ja muutenkin mukavien keskustelujen lisäksi meillä oli Petran kanssa messuilla toinenkin tärkeä juttu. Nimittäin KASVOHOITO. Ah ja voi että miten ihanaa. En ole koskaan ollut kasvohoidossa ja siksi tämä oli mulle ainakin tosi odotettu juttu. Päästiin hemmotteluun heti aamusta (onneks niin, ei olisi ollut kovin mukavaa kävellä meikittömänä koko messuja ennen kasvohoitoa ;) ) ja  sen jälkeen jäi aikaa vielä muille jutuille. Kiitos Image Skin care. Oli mukavaa aloittaa aamu teidän kanssanne. Oli hemmoteltu ja huomioitu olo :)

IMG_3749 IMG_3768 IMG_3789 IMG_3795Meille tehtiin Petran kanssa happihoito, jonka aikana kasvot saivat vähän uutta raikkautta ja ainakin mulla oli jälkikäteen olo, että iho on super pehmeä. Viime aikoina se on ollut enemmänkin kuiva ja siksi eron tunsi heti hoidon alettua. Ei tarvinnut edes koskea ihoon jälkikäteen, vaan sen tunsi siinä maatessa. Kaikista hauskin osuus hoitoa oli, kun laitettiin maski, joka alkoi kuplia ja kutittaa iholla. Muistatteko ne karkit, joita laitettiin lapsena kielen päälle ja ne alkoivat rakeilla? Poksalhtelivat kielen päällä ja haihtuivat? No, hoito tuntui samalta, kun maski laitettiin iholle :D Maski katosi poksahdellen iholta ja sen jälkeen oli raikas olo. Vähän kutitteli nenää ja teki mieli kieriskellä penkistä alas, mutta oli pakko tyytyä hillittömään hihittelyyn. :)

Olipa hauskaa. Toivottavasti saadaan aikaiseksi varata vielä uudetkin hoidot Petran kanssa, kuten puhuttiin. Vielä pitäisi mennä sellaiseen kunnon ”kidutus” kasvohoitoon, jossa otettaisiin kunnolla kaikki epäpuhtaudet pois. En tiedä paljonko sitä odotan, mutta ainakin oman ihon kannalta sellaiseen voisi olla fiksua mennä. Ehkä tässä vielä syksyn aikana ehtii sellaiseenkin hemmot….kiduttautumaan ;)

IMG_3828 IMG_3835 IMG_3811 IMG_3821 2 IMG_3815Lisääkin kuvia olisi ollut, mutta jotenkin ihmeellisesti onnistuin kadottamaan ne hetki sitten kuvien siirron aikana. Nyyh! Sinne meni pari muutakin kivaa kuvaa, mutta onneksi sentään ihan itse muistan parhaat palat messuista. ;) Syötyä tuli ainakin hyvin messujen aikana, kun jokaisessa kojussa oli jotain pientä mitä maistaa. Jos ei siis muusta syystä malta mennä messuille, niin ainakin syömään kannattaa ensi vuonna suunnata ;)

Nyt ahkerana siivoushommiin ja illalla yritän vielä palailla kirjoittelemaan muista jutuista. Nähdään myöhemmin!

Rentouttavaa sunnuntaita! <3

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: