Viime kuukausi on ollut kiireinen ja lupasin kertoa teille vihdoin syitä siihen. Tännekään en ole ehtinyt viime aikoina yhtä paljoa kirjoittaa kuin mitä normaalisti olisi tapana, mutta onneksi siihen tulee pian muutos. Onneksi pian jatkuu normaali arki.

Muistatteko te instagramista näitä kuvia? 

IMG_3139     IMG_3379Ahkeralta remontoinnilta se taitaa kuvissa näyttää ja siitä näkyy myös kaikista suurin syy kiireisiin viimeiseltä kuukaudelta. Ehkä joku Instagramiakin seuraava oli miettinyt, että miksi me remontoidaan? Ehkä ihmettelit, että mikäs tämä juttu oikein on? Joku kyseli siellä, että rempataanko me kaverin kämppää vai omaako taas laitetaan kuntoon ja aluksi vastasin vähän ympäripyöreästi ja olin ihan hiljaa. No, omaa kämppää me rempataan. Ollaan o kuukausi rempattu. Ainut vaan, että uutta sellaista. Ollaankin viime viikolla ehditty muuttaa Laajasaloon, eli mun vanhoille kotikulmilleni. Täällä asuin lapsuuteni ja muutin perheen kanssa ala-asteella Espooseen. Se on pitkä tarina, miksi päätettiin alkaa rempata uutta asuntoa täällä, mutta kerron senkin varmasti vielä joskus. ;) Tämä on kaksio ja asuntona niin huonokuntoinen, että päästiin tekemään kaikki alusta loppuun saakka uudestaan. Kaikki lähti kämpästä pois ja aloitettiin aivan alusta. Eli joo, hommaa on riittänyt kun on suhannut rautakaupan ja uuden asunnon väliä ;)

Pelkästään remonttia ei voi syyttää kiireistä. Kun tekee samalla töitä keskimäärin 9 tuntia päivässä, hoitaa oman yrityksen asioita puolittain ja siihen päälle ja vielä illat ja viikonloput remontoi, niin jo on valmiina ihan tarpeeksi vauhtia. Mies on vähän nauranut mun lausahdukselleni, kun sanoin kesän lopussa, että haluaisin taas jokkun ”pienen projektin” ja no, tämä se nyt sitten oli. Ehkä olette jo blogin kautta saaneet sen huomata, että olen aika vauhdikas ja koko ajan pitää olla tarpeeksi tekemistä. Muuten tylsistyn. Nyt tosin tuntuu kuukauden hommien jälkeen, että ehkäpä tämä pieni projekti voisi olla taas ohi :D

IMG_3742 IMG_3744

Eikä täällä vielä ihan valmista ole, vaikka nyt jo sentään helpottaa, kun viime viikolla päästiin muuttamaan uuteen kotiin. Siksi en viitsi kaikkia paikkoja vielä esitellä, mutta varmasti nekin vielä jossain välissä teille näytän. Eteisestä on vielä hieman keskeneräinen näkymä, mutta eiköhän se tässä parissa viikossa muutu ihan kodin näköiseksi. Emme jaksa enää ottaa stressiä valmistumisesta, vaan tahdon välillä päästä myös näkemään kavereita iltaisin ja vähän lenkkeilläkin. Mennyt tuo remontointi ihan treenistä, mutta ei se silti voita kunnon hikitreeniä lenkkipolulla. ;)

Olisin mielelläni kertonut näistä kuvioista jo aiemmin, mutta kun niistä ei edes oma perhe tiennyt vielä aluksi, niin päätin sitten olla ihan hiljaa. Mulla asuu täällä lähellä isä ja mummo, joten ihan kiva oli yllättää heidät ja kertoa viime viikolla, että muutetaan ihan heidän viereen. Ei tämä mikään mullistava uutinen ole teille, mutta nyt sentään saitte jonkun syyn siihen, miksi meillä on ollut ”vähän” hoppua. :)

Olen ihan äärettömän onnellinen juuri nyt, kun olen päässyt asumaan omille kotikulmilleni takaisin. Täällä on kaunista ja niin paljon hyviä lenkkimaisemia, että tiedän jo nyt parin yön jälkeen tehneeni oikean ratkaisun. Täällä on hyvä olla <3

IMG_3864IMG_3867 IMG_3871Kiire jatkuu vielä pari viikkoa, mutta sentään vähän rauhallisempana kuin aiempi kuukausi on ollut. Kun liikuttiin kahden kodin väliä, oli minuutit aika tiukalla, mutta nyt on sentään iltaisin pari tuntia aikaa tehdä töiden jälkeen ja voi taas mennä omaan sänkyyn nukkumaan. Ja ehtii tosiaan nähdä kavereitakin kunnolla, eikä jokaista treeniä tarvitse jättää väliin. Jee <3

Terveisiä kaikille Laajasalosta ja oikein ihanaa alkavaa viikkoa! :)

8 kommenttia artikkeliin ”Viime kuukauden kiireiset minuutit – tätä kaikkea on tapahtunut!

 1. Maarit sanoo:

  Huomenta ja viikon alkua! Olen jokusen kämpän rempannut elämäni aikana ja joo,ei ole helppoa aikaa,kiristää taatusti hermoja ja väsymys iskee. Mutta lopputulos on aina kaiken tuon em. arvoinen. Tsemppiä jatkossakin remppareiskoille!!!

  Tykkää

 2. karo sanoo:

  Ooh, kuvia odotellessa!! ;)

  Tsemppiä täältäkin. Ei ole helppoa kaiken muun ohella. :)

  Tykkää

 3. Sanna sanoo:

  Oi, onnea uuteen kotiin! <3 Kiirettä varmasti riittää, mutta eiköhän se siitä sitten helpota pian! Tsemppiä remontin loppurutistukseen!

  Tykkää

 4. Anna sanoo:

  Hihih :) Kaikesta uuden kodin aiheuttamasta kiireestä huolimatta oot kuitenkin ollut ihanan innostuneen kuuloinen koko tämän ajan :) Muutos on siis varmasti ihana juttu ja mitä ollaan juteltu niin asiathan loksahti just eikä melkein kohdilleen <3 Onnea teille molemmille uuteen kotiin ja tuokoon se mukanaan kaikkea hyvää! :) <3

  Tykkää

 5. Outi Karita sanoo:

  Onnea uuteen kotiin <3
  En ihmettele että minuutit on olleet tiukilla, mutta hyvä puoli että sä osaat hektisyydessäkin nauttia elämästä <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3

   Tykkää

 6. Iida sanoo:

  Iiks! Hei ja Laajasalo -vinkkejä otetaan vastaan, ihan intopiukeana oottelen oman asunnon vapautumista vuokralaiselta! Sitten ois mullakin remppa edessä, harmittaa tosin että en uskalla itse tehdä oikein mitään ja täten maksaa tietty ”vähän” enempi tuo proggis.. Mutta toivotaan että sekin on sitten kaiken sen rahan arvoista!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tervetuloa Laajasaloon! Eiköhän me sulle jotain vinkkejä keksitä. Etsitään vaikka yhessä ne parhaat lenkkipolut?! ;)

   Ja ei aina tarvitse itse tehdä. Viimeksi meilläkin oli aika kortilla, niin käytettiin apuna ahkeraa remppamiestä. Silloin se oli paljon järkevämpää, tuli parempaa jälkeä kun ei itse kiireessä hutiloinut :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: