Pinkin ystäväni DNA Appisen kanssa puolisen vuotta kestänyt yhteistyö on lähenemässä loppua ja vielä olisi yksi juttu kirjoitettavana. Lyhyessä ajassa oon jutustellut useista eri aiheista ja nyt on aika tehdä vähän toisenlainen postaus. Tämä on monellakin tapaa poikkeuksellinen, sillä muistatteko koskaan nähneenne tältä kilometreittäin tekstiä suoltavalta bloggaajalta postausta, joka olisi vain parin kappaleen pituinen? Hehee, enpä taida muistaa itsekään nähneeni ;)

Tämän päivän juttu liittyy erääseen testiin. Tein eilen DNA Appisen sivuilla sivuilla ”Kuinka kartalla olet?” testin, jossa on kymmenen matkustamiseen liittyvää kysymystä. Sain testin tulokseksi ensimmäisellä yrittämällä 5/10 ja koska olin niin surkea (HAH!), yritin vielä toisen kerran ja sain kaksi pistettä lisää. Eli vaikka oonkin reissannut ahkearsti, vielä pitäisi päästä kiertämään maailmaa paljon enemmän, jotta vastaukset löytyisivät nopeammin visaisiin kysymyksiin ja voisi yllättää ihmiset nippelitiedoillaan. Toiselle asiat opitaan kirjoista lukemalla, mutta itse opin parhaiten näkeämälle ja kokemalla. Esimerkiksi Santorinin maisemat eivät tule koskaan unohtumaan, sillä olen ne päässyt itse kokemaan viime kesänä <3


IMG_2283

Tiedättekö mikä näissä Appisen testeissä on kaikista kamalinta? Mulla ainakin herää heti ihan hullu matkakuume, kun puhutaan jostain matkustamiseen liittyvästä. Ei se ehkä niin kamalaa ole, mutta malttamaton mieli tahtoisi heti mennä, eikä vain katsoa kuvia ja miettiä kaikkia niitä ihania paikkoja. Käys itse tekemässä testi, ja tuu kertomaan, jos ei sulla herännyt pieni matkakärpänen surraamaan mielen sopukoissa. Mua ainakin tällä hetkellä kovasti kutkututtaa, että koskas sitä pääsisi ajamaan Route 66 läpi? ;)

Kiitos vielä DNA ja kaikki siellä joiden kanssa tätä yhteistyötä päästiin tekemään. On ollut mukava puolivuotinen! Paljon haleja teidän pinkkiin taloon koko porukalle! :)

 

**Kaupallinen yhteistyö DNA Appinen

4 kommenttia artikkeliin ”Kuinka kartalla sinä olet?

 1. Satu sanoo:

  Moikka! Sain 9/10 ekalla yrittämällä. Mikään suuri maailmanmatkaaja en ole. Testi oli koodattu aika huonosti. Sen huomasi, kun vastaili kysymyksiin. Pystyi arvaamaan, mikä todennäköisesti olisi oikein, jos ei vastausta tiennyt.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Damet, olitpa sä nokkela huomioimaan, jos osasit jo arvata oikeat vastaukset. Täytyy kai tehdä vielä uudestaan ja miettiä testiä uudelleen. :)

   Kerron myös terveiset eteenpäin, Appinen tahtoo varmasti myös kuulla miltä uusi testi vaikuttaa. Aina voi kehittää eteenpäin :)

   Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Hauska testi :D :D Sain 7/10, mutta ehkä 5/10 oli tietoa ja pari sitten tuuria ;)

  Hirvee matkakuume <3

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, kuule arvaa onko täälläkin iiiihan pienonen kuume matkasta ;) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: