Jos multa kysytään, niin on edelleen lokakuu. En oo vielä tässä kahden (ja vähän yli) päivän aikana ehtinyt ymmärtää, että ollaan jo marraskuussa. Eilen mietin puoli viiden aikaan, että onpas jo taas keskiyö, kun ei enää nää eteensä vaikka on vielä puolet päivätä jäljellä. Ulkomaalaiset tututkin ihmetteli kovaan ääneen, että miten te voitte elää tässä maassa, kun täällä on aina keskiyö. Yritä siinä nyt sitten puhua kesästä ja valoisista öistä, kun juuri nyt on täälaista. Nyt taasmuistaa niin vahvasti, miksi me aina puhutaan niin paljon kesäsätä ja odotetaan sitä jatkuvasti. Valon takia. Auringon, energian ja paremman olon takia.

Mutta hei, muistatteko kesällä aloitetun kilometrihaasteen vielä? Elokuussa liikuttuja kilometrejä kertyi 351,5 ja heinäkuussa 267,5 kilometriä. Syyskuun määrää en näemmä ole teille ollenkaan raportoinut, vaikka niin luulin tehneeni ja silloin kuljetut kilometrit olivat ruutuvihkoni mukaan 297. Noh, jos näitä aiempia lukuja katsoo, niin tämä lokakuu on ollut vähän maltillisempi. Viime kuussa on selvästi otettu vähän takapakkia metrien mittaamiseen, koska se tavoiteltu 50 kilometriä viikossa ei ihan nyt onnistunut. :D

Lokakuun mittarissa on lukuna 232 kilometriä.

IMG_3990

Ei se lukuna huono ole, onhan se nyt hullu määrä matkaa, mutta tavoitteeseen en päässyt. Tosin remontoidessakin olisi voinut mitata kuinka paljon on ottanut askelia kun on kävellyt edestakaisin huoneiden kanssa väsertäessä ja rautakaupan välejä kulkiessa, mutta siihen en lähde. Paljon helpompi vain mitata ne matkat, joita oikeasti kulkee ajatuksena liikkua, eikä metri kerrallaan laskea jokaista askelta kodin seinien sisällä. Se kun ei ehkä ole ihan tämän haasteen ideaa. Ajatuksena on lisätä aktiivisuutta arkeen ja pysyä selän takia jatkuvassa liikeessä. Olo on aina silloin parempi ja kuten sanottu, selkä nauttii liikkeestä. Mitä enempi kävelyä, sen parempi. :)

Kauniita maisemia on lenkeillä ollut ja on jokaiseen viikkoon mahtunut kävelyä ja muutama hölkkäkin. Jospa tässä kuussa se 50 kilometriä viikossa saataisiin taas rikki? 

Energistä marraskuun alkua! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: