IMG_4294

Huomenta ja terveisiä Tampereelta! Eilen kiikutin itseni tänne junalla loppuviikoksi ja tässä aamiaisen syötyäni ehdin muutaman minuutin istua ja sulatella juuri suusta alas lapattua isoa määrää hyvää energiaa. Tuli vahingossa ihan kauhea ähky, koska kotona ei selvästikään tule syötyä ihan yhtä paljon. Ei ainakaan näin monipuolisesti, mitä hotellien aamiaiset nälkäiselle herääjälle tarjoaa. Jaksanpahan ainakin suhata ympäriinsä tämän päivän messuilla, joissa pitää jaksaa seistä koko päivä jalkojen päällä ja jutella ahkerasti. Ei ole energiasta pulaa :)

Joku ehkä bongasi tuolta lautaselta tuon leipäsiivun? Se sama joku ehkä muistaa, että aloitin tuossa joskus pitkän aikaa sitten leipälakon. Lakko koski oikeastaan viljoja ja täytyy sanoa, että se oli tällä kertaa yllättävän vaikeaa. Ei siksi, että leipä olisi vaan niin hyvää, etten voisi olla ilman, mutta kun unohdin sen lakon jokatoinen päivä. Hah! Ei vaan millään pysynyt pienessä mielessä, että nyt pitäisi yrittää rajottaa. En muistanut oikein syytäkään, että miksi. Vähemmän sitä olen kyllä syönyt ja oonkin tässä parit viime viikot pohtinut, että onko mun ihon kunto parantunut sen takia, että viljat väheni vai olenko käyttänyt parempia aineita kasvojen pesussa. Iho on huomattavasti nätimmässä kuosissa ja se on hymyilyttänyt useana aamuna. Mitenhän senkin nyt selvittäisi, että mistä se johtuu? Alanko taas syömään Subin patonkeja kaksinkäsin niin tiedän, että oliko siinä leivässä se vika vai ei? :D Jokatapauksessa totaalilakko leivän kanssa on ohi (vaikkei koskaan alkanutkaan!), mutta edelleen yritän syödä sitä viljaa vähän vähemmän. Mieluummin hiilareita muista lähteistä

Nyt kohti messupäivää ja muutenkin melko kiireistä työviikkoa. Harmittaa kovasti, etten oo viime aikoina ehtinyt yhtä paljon panostaa blogiin kuin ennen, mutta eiköhän tämä taas tästä pian tasaannu. Paljon olisi kirjoitusaiheita mielessä, kun vaan olisi niitä aikaa teille myös kirjoitella. Palaillaan juttuun taas mahdollisimman pian. :)

Ihanaa ihanaa keskiviikkoa kaverit! 

Yksi kommentti artikkeliin ”Aamiainen Tampereella!

  1. Helzu sanoo:

    Herkullinen aamiainen :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: