IMG_0727

Huomenta! Jokos ootte herännyt, vaikka ulkona näyttää vielä ihan keskiyöltä? Ei haittaa, jos vielä vähän kaivat hiekkaa silmistä ja unikin maistuisi, mullakin on silmät ihan kiinni vielä. Kävin tekemässä lyhyen 20 minuutin treenin heti kun heräsin, mutta jostain syystä se ei vaan tällä kertaa auttanut. Sitä kun aina sanotaan, että lyhytkin treeni auttaa ja kannattaa mennä vaikka vain vartiksikin hölkälle, mutta tällä kertaa se tuntui huijaukselta. Ei herännyt tämä nainen millään. Olisi voinut jäädä nukkumaan ja silti olisin ihan samalla naamalla :D

Sitten aasinsillan kautta tuohon otsikon aiheeseen. Sain pyynnön osallistua samaan faktakierrokseen, joka monissa muissakin blogeissa pyörii. Ajattelin tosin, että mitäs jos linkkaisin yhden vanhan postauksen, jossa niitä faktoja on vähän liikaakin? Tämä juttu ”60 faktaa minusta” pesee viisi faktaa mennen tulen ja kukaan ei varmasti yhtään enempää jaksa faktoja edes lukea. Hah! Tai jos joku keksii tuon luettuaan vielä kysyä lisää faktoja, niin olen todella ihmeissäni. Siinä vaiheessa olet varmasti vielä uteliaampi kuin minä. ;)

Jos joku fakta tähän aamuun täytyy keksiä, niin tämä marraskuu on mulle vuoden vaikeinta aikaa. Huomaatte sen ehkä blogissakin, joka ei päivity enää samaa tahtia. Juttuja ei tule mieleen, kun päivistä selviäminen on välillä tuskaista ja tuntuu, että olen vähän nukuksissa koko ajan. Pimeys ei ole mulle helppoa ja tuntuu, etten oikein ole hereillä. En pääse samaan vauhtiin kuin mitä olen normaalisti, enkä koskaan muista, että marraskuussa se tapahtuu. Pitää varmaan laittaa ensi vuodelle joku kalenterimuistutus, että ” Lähde ulkomaille, että selviät!”, heh. En tiedä mikä tähän voisi auttaa, kun vitamiineja syön reippaasti ja ruokavaliokin on kunnossa. Ehkäpä lisää liikuntaa?

Yksi jännittävä iso fakta olisi teille myös kerrottavana, mutta valitettavasti saatte odottaa vielä ensi viikkoon. Inhottavaa tehdä näin, mutta kerrankin, kun on jotain isoja uutisia kerrottavana, on pakko päästä paljastamaan aluksi siitä edes jotain. Tämä liittyy ensi vuoteen, mutta muuta en voi vielä paljastaa, koska siitä ei tiedä vielä kukaan muu. Olkaahan siis kuulolla, ensi viikolla tapahtuu jänniä ;)

Energistä perjantaita! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: