IMG_2149Hyviä uutisia kaikille kahvin rakastajille! Juuri kun sain höyryävän ja ihanalta tuoksuvan kahvikupin käteeni, klikkasi tähän uutiseen. Taloussanomat kirjoittaa lyhyesti siitä, että kahvin on jälleen todistettu olevan yhteydessä terveyteen ja siihen, että pidemmän elämän ja kahvin välillä on jotakin pientä säpinää. Vaikka se oliskin vain pikkiriikkinen aavistus terveellisyydestä ja jokainen juotu kuppi ei veisikään mua lähemmäksi ikuista elämää, olen erittäinkin paljon tämän uutisen kannalla. Uskon kahvin tekevän hyvää ja sitä juodessa tulee aina hyvä olo. Ainakin jos pitää määrät maltillisena. Joskus, kun juo muutaman kupin liikaa, tärinä kehossa kertoo, että nyt on vähän jo liikaakin terveyttä nautittuna ;)

Jokainen kahvikuppi maistuu vaan niin hyvältä, että tavallaan kyllä ihmettelen miten joku niin hyvänmakuinen voi olla terveellistä. Okei, musta kahvi onkin varmasti terveellisempää kuin mun kermakahvini, mutta pitäähän ne rasvatkin saada jostain. Hykertelen jokaisen kupin kohdalla ja varsinkin aamuisin. Se ensimmäinen kuppi on mun päivieni elinehto ja nyt kun tuon uutisen luin, niin uskon että myös mun koko elämäni pelastuu kahvia juomalla. ;) Hih.

Sellaisia iloisia kahvin suloisen tuoksuisia uutisia tälle tiistain pimeälle aamulle. Tiistaista tulikin mieleen, että miten teidän maanantainne muuten sujuin? Oliko motivoiva, vai raskas kuten maanantait usein ovat? Nyt reippaana kohti uutta päivää, pianhan se onkin taas jo viikonloppu. :)

2 kommenttia artikkeliin ”Kahvin terveysvaikutukset

 1. Helzu sanoo:

  Kahvi on aina ihanaa eikä aamu koskaan ala hyvin, jos ei saa kahta isoa kuppia kahvia. Olin Paula Heinosen terveysluennolla viime viikolla ja hän toi esiin sen, kuinka normaalit kahvit sisältävät runsaasti ympäristömyrkkyjä. Hän korosti, että pitäisi nauttia kahvit luomutuotteina. Mitä mieltä sinä olet?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hyvin mahdollista, että sisältävät. En osaa tästä ehkä ottaa suurta huolta, sillä kahvi on mun yksi ja ehkä suurin riippuvuuteni, josta en voi luopua. Toki jos tulee tieto, että kahvin juonti on vaarallista, niin sitten perun puheeni. Siinä vaiheessa munkin riippuvuuteni mitataan :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: