IMG_6750Perjantai!! En tiedä mihin ihmeeseen alkuviikko taas katosi, mutta mehän ehdittiin vauhdissa jo perjantaille saakka. Eilisen työkuviot venyivät illalla lähes keskiyölle saakka ja nyt täytyy tunnustaa, että silmiä hiukan väsyttää. Tänään ollaan koko päivä kasaamassa illan juhlia Tampereella, on nimittäin vähän isommat pirskeet tiedossa ja paljon on tehtävää. Siinä taitaakin olla syy, miksi tää viikko on mennyt vähän ohi, kun en oo paljon muuta ehtinyt miettiä. Jännitykseltäni oon purrut kaikki kynnet ihan kaameeseen kuntoon ja unetkin on mitä on. Tosin eipä voi valittaa, niin hauskat juhlat on tiedossa, että mun jännitys taitaa olla vain intoilua. Odotan tältä illalta niin paljon :)

Otin tähän aamulle pari ekaa tuntia omaa aikaa, oli pakko päästä hetkeksi sykkimään salille ja nyt istun hotellihuoneessa iso kahvikuppi kädessäni kirjoittelemassa.On niin pitkä päivä tiedossa, että pitää ottaa hetki lepoa ennen hommiin lähtöä. On muuten tuntunut todella ihanalta pitkästä aikaa käydä salilla tai lenkillä aamuisin. Pikatreeni on saanut hengästymään ja tuntuu, että päivät kuluu paljon kivemmin, kun on onnistunut raahautua ylös sängystä. En siis turhaan vinkannut teille, että maanantaisin aamut kannattaa aloittaa treenaten. Siitä saa hirmusti hyvää energiaa ja tulee koko päiväksi ihan voittamaton olo. Tänäänkin tein vain noin 35 minuutin hikitreenin ja nyt on todella kiitollinen olo. Sai helposti hyvän mielen.

Tämän postauksen kuva on puolisen vuotta vanha salilla napattu kuva, jonka löysin hetki sitten kuvakansiosta. Eilen niin moni kehui mun ”pitkiä” hiuksiani, että mun oli pakko kaivaa joku kuva esiin, jossa mulla on mun pitkät hiukseni vielä tallessa. Naureskelin vähän, sillä tän hetken hiukset ei oo pitkiä nähnytkään. Heh. Oon näemmä hyvin onnistunut vanhoihin kuviin saamaan mun hiukseni näyttämään kivoilta, vaikka oikeasti tiedän, että tuossakin kuvassa hiukset on olleet jo tosi huonokuntoiset. Latvat on olleet aivan takussa ja kuivat, enkä ole saanut aikaiseksi mennä niitä leikkaamaan. Sitten kun ne leikkasin, niin sehän olikin ihan kamala tunne. Oma pää tuntui puoliksi kadonneen ja peilistä ei enää tunnista ollenkaan. No, kuten jo sanottu aiemmin, onneksi pitkät hiukset kasvaa takaisin ja pitää vaan kärsivällisesti ootella. Vielä kun saisi sitä kärsivällisyyttä hiukkasen lisää, niin olisi helpompi kärsivällisesti ootella ;)

Tämähän meni taas aivan löpinäksi koko homma, niin lopetetaas ennen kuin puhun aivan turhuuksia. Huomenissa pääsen esittelemään teille mun hienot pikkujouluvaatteeni ja toivottavasti myös upeat hiukseni, jotka saan tänään kyhäiltyä kuntoon kampaukseksi. Jatketaas siis juttua huomenissa.

Ihanaa perjantaita! Nauttikaa! 

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: