IMG_4240Marraskuun kilometreihin katsahdus kertoi, että nyt on tainnut unohtua merkkailla jotakin ylös. Luku ei ollut nimittäin aivan sitä mitä sen pitäisi olla, eikä jokaisen päivän kohdalla ollut merkintää. Tuskinpa oon koko kuukautta sentäs paikoillani maannut, heh. Lupasin kesällä itselleni, että laitan joka päivä ylös kuinka paljon olen päivän aikana liikkunut ja nyt talven tultua se lupaus on unohtunut ihan kokonaan. Siksi voin vaan arvioida, että marraskuun lukema on jotakin 250 kilometrin hujakoilla. Juoksua minimaalisesti, kävelyä paljon. Voi mennä alle tai ylle, mutta enemmän se olisi voinut jokatapauksessa olla. Vaikka luku kertoo jotain, niin omasta olostahan sen aina tietää, että miten paljon on tullut liikuttua. Liian vähän tässä kuussa. Aivan liian vähän.

Eikai siinä siis muuta kun taas parantamaan. Varmaan olen vain osittain myös liian vaativa itselleni tämän suhteen, liikuntaa kun ei muuten kerry aivan yhtä paljon kuin ennen. Työpäivät usein venyy ja tuntuu, että reippaiden kävelylenkkien päälle en kaipaa muuta kuin rauhallista kotona oleilua ja mieheni seuraa. Pakko myös sanoa, että selkä on nauttinut tästä urheiluttomuudesta todella paljon. Selvästikin välilevy alkaa voida jo paremmin, pullistuma alkaa kuivua kasaan. Jes! Katsotaan mitä tapahtuu, kun tulee taas kovat pakkaset, mutta ainakaan vielä ei ole alkanut vihlomaan. Toivossa on hyvä elää senkin suhteen. :)

Mitä tosiaan treeneihin tulee, niin meillä on uudessa kodissa kuntosali samassa talossa, joten siksi ei ole enää salikorttia ja jumpissa käyminenkin on jäänyt. Meidän sali on sellainen kunnon äijäsali, josta löytyy kaikki tarpeellinen kehon treeniin. En oo kovin monta kertaa vielä ehtinyt käydä siellä, mutta ehkä viikonlopun vapailla voisi pitkästä aikaa tehdä hapottavan treenin lihaksille. Kotona oonkin sen vastapainoksi keskittynyt viime kuussa enemmä venyttelyyn ja coren vahvistamiseen. Venyttely on tehnyt pidemmän olon ja tuntuu, että hallitsen taas raajojani huomattavasti paremmin. Ja mikä parasta, pian menee taas jo sivuspagaatti. Jospa sen saisi venytettyä loppuun jouluun mennessä? ;)

Nyt jälleen kohti Tamperetta ja työpäivää, palaillaan huomenna matkajuttujen kanssa. Täytyy saada teiltä vähän neuvoja meidän tulevalle talvilomalle Thaikkuihin :)

Ihanaa keskiviikkoa! <3

4 kommenttia artikkeliin ”Marraskuun unohdetut kilometrit

 1. Elisa sanoo:

  Joskus on hyvä olla kevyempiäkin kausia ja kyllä se reipas kävelykin on aivan loistavaa liikuntaa :) ihminen on luotu liikkumaan mutta ei sentään jatkuviin ylenpalttisiin hikitreeneihin. Tärkeintähän on että on hyvä fiilis ja terveys säilyy :)
  Mukavaa joulunodotusta!

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oikeissa olet :) Ihanaa joulukuuta sullekin Elisa!

   Tykkää

 2. Nita sanoo:

  Heii olis kiva, jos voisit jakaa jotain coretreenivinkkejä! Oot joskus aikasemminkin jotain jakanu, mut coretreenivinkkejä ei voi koskaan olla liikaa! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ehdottomasti jaan! Kiitos postaustoiveesta! :) Onko lisätoiveita?? ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: