_A5A9713 _A5A0170_A5A9860_A5A0189_A5A9714_A5A0535_A5A0232-2_A5A0263-2_A5A0335_A5A0482_A5A0641Tiedättekö te sen tunteen, kun joskus kaikki vain sattuu sujumaan vähän liiankin hyvin? Todella harvoin kaikki menee aivan nappiin, mutta kun niin käy, sen hetken tulee muistamaan ikuisesti. Edellisissä kuvissa näette hetkiä illasta, joka sisälsi suuren määrän onnistumisia ja nyt tiedän, etten turhaan jo etukäteen kutsunut iltaa ikimuistoiseksi.

Kuvat ovat työpaikkani pikkujouluista, joita olin järjestämässä. Aivan älytön määrä ihmisiä ja minä pikkuinen vauhtipallero, sain olla toteuttamassa jotain näinkin hienoa. Vau! Tapahtumatoimisto Lataamo oli kasannut kaikki nuo upeudet mitä kuvissa näette ja itse sain melkeinpä tippa linssissä ihailla, kun kaikesta tuli juuri eikä melkein sitä mitä olin ajatellutkin. Kaikki oli täydellistä. Kaikki valot ja säihke olivat enemmän kuin odotin, enemmän kuin uskalsin ikinä toivoa.

Olen ikuinen optimisti ja luotan aina siihen mitä teen, mutta se ei tarkoita sitä etteikö aina voisi hiukkasen jännittää. Intoilin näitä juhlia jo viikkoja etukäteen ja oli oikeastaan aika raskasta pitää salassa kaikki nämä hienot suunnitelmat kaikilta muilta. Te lukijat siellä olette olleet mun matkassani jo pitkään ja tiedätte miten pienestä tulen onnelliseksi? No, varmaan arvaattekin, että mähän olen aivan sekaisin ilosta, kun saatiin nämä juhlat onnistumaan aivan yli odotusten. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja itsekin tanssin jälleen jalkani aivan kipeäksi. Valvoin aamuun saakka ja kasvoille syntyi varmaan taas monta uutta naururyppyä. Oli super hauskaa. Todellakin ikimuistoista.

Ne juhlat on nyt juhlittu, seuraavia pääsen järjestämään ensi vuoden puolella. Ehkä ihan hyvä lepäillä hetki, niin on taas energiaa suunnitella ja salailla ahkerasti ;)

Kuvista kiitokset Elise Kulmalalle <3

Säihkyvää lauantaita kaikille! 

4 kommenttia artikkeliin ”Ikimuistoiset juhlat!

 1. Saana sanoo:

  Näyttää tosi hauskalta! Hienot valot teillä ollut siellä ja somisteet on vallattomat. Oispa ollut mukana! ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, no oisitpa ollutkin!! ;)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Todella hyviä kuvia juhlista ja näyttää hienolta ja sinä kauniilta <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos murmeli :) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: