IMG_1656

Onnistunut kampaus aamulla. Hyvät unet. Joskus jo haarukallinen hyvää ruokaa saa katseeseen pysähtymään ja suupielet kääntyy hymyyn. Hyvät ihmiset. Joku hauska vitsi, yleisimmin aika tyhmä sellainen. Matkustaminen, suunnittelu ja sitten itse se reissu. Jälkikäteen muistot. Opit ja ajatukset, kaikki se mitä siihen liittyy. Kokemukset. Kuvia katsoessa tulee lämmin olo, mieleen muistuu ne pienet hetket, joita ei niin muuten muistaisi. Illat auringonlaskun alla. Kuvia ottaessakin hymyilyttää. Hyväntahtoisuus. Pepsi max. Hotellihuoneen puhtaat ja silitetyt lakanat. Tällä hetkellä Oulu hymyilyttää, luminen maa ja valoisuus. Aurinko, se saa aina suun kaartumaan hymyyn. Se kun joku hymyilee kun kävelee kohti, katsoo silmiin ja ilahduttaa. Kun joku pitää ovea auki. Komeat miehet. Naiset, jotka on huoliteltuja, mutta silti rosoisia. Pitää olla vähän särmää. Kohteliaisuudet saa punastumaan, mutta ennen kaikkea ne hymyilytyttää. Suora puhe. Aamut. Kahvi. Lentäminen. Kauniit kuvat. Se nyt ainakin, kun itse onnistuu ottamaan kauniin kuvan ja kun itse onnistuu kuvassa. Treeni. Iloinen asiakaspalvelija. Ymmärrys ja empatia. Haaveilu. Sun ja mun tutustuminen saa ehkä kaikkein eniten hymyyn. Ja no sitten tämä elämä. Kaikki siinä ja ihan joka päivä. 

***

Siinä vain muutama ajatus siitä, miltä hymyily tuntuu. Ajattelin myös puhua siitä tänään, koska joskus joillekin tuntuu vaikealta ymmärtää miten muka voisi hymyillä niin paljon ja miten iloa riittää kaikille päiville. Ehkä tästä listasta ymmärrätte, että hymyjä on kaikkialla. Ihan kaikessa. Ne pitää vain osata löytää, pitää katsoa silmiin sitä pienintäkin hyvää asiaa. Ja sitten ihan vain ruveta rohkeesti hymyilemään.

Nyt suupieliä ylös ja kohti uutta päivää. Ihanaa tiistaita! 

5 kommenttia artikkeliin ”Mikä saa mut hymyilemään?

 1. Anonyymi sanoo:

  Sinulta on tullut ihan valtavan ihania postauksia viime aikoina, tämä mukaanlukien. Saisinpa joskus tutustua sinun kaltaiseesi ihmiseen, teitä saisi olla vieläkin enemmän! Blogisi piristää päivää ja antaa niin paljon uusia persperkiivejä elämään – myös toivoa niihin negatiivisempiinkin hetkiin. Kiitos siitä :)

  Tykkää

  1. Elämä sanoo:

   Minut saa hymyilemään minun harvat ystävät!

   ”Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää. Minun ystäväni on kuin niittykukka joka saa minut hymyilemään”.

   Tykkää

   1. Marissa sanoo:

    Ystävät ja perhe saavat hymyilemään päivittäin. Kaikilla ei sellaisia rikkauksia välttämättä ole, me joilla on, saamme olla todella kiitollisia siitä. <3

    Tykkää

  2. Marissa sanoo:

   Kiitos! Olipa kauniisti sanottu! <3 Kommentointi on viime aikoina ollut vähäistä ja heti kun tänne pongahtaa uusi kommentti, tuun sen ilolla lukemaan.

   Kiitos! Ihanaa viikkoa!

   Tykkää

 2. Tiia sanoo:

  Tämä postaus sai hymyilemään :) kiitos!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: