10574714_10153777217854808_2034314901_n

Huomenta! Onhan jo varmasti aamu? Vaikka onkin ihan pimeää ja tuntuu, että olisi vielä keskiyö? Silmätkin on ihan ristissä vielä. Ai se kello onkin jo kuusi. Herätään nyt sitten, eihän tässä enää ehdi torkkua. Uus päivä ja uudet kujeet! 

Mulla on viime päivinä tuntunut olevan pientä lämpöä kehossa ja olo on vähän mennyt aaltoillen huonommaksi ja sitten taas paremmaksi. Juuri nyt tuntuu taas ihan hyvältä, mutta täytyy vielä aamupäivä lepäillä, eikä nyt ainakaan lähteä lenkkeilemään. Otetaan se sitten ohjelmanumeroksi ensi viikolla, kun flunssat on selätetty. Tuntuu, että meillä on puoli toimistoa töissä kipeänä ja kavereistakin moni kertoo olevansa aivan puolikuntoinen. Mites teillä siellä? Ootteko onnistuneet välttämään taudit, vai iskeekö ne aina salakavalasti myös teihin? Ehkäpä nämä jouluksi on ainakin kaikilta jo sairastettu pois. Voi keskittyä joululauluihin ja syömiseen vähän paremmilla energioilla ;)

Olin eilen vierailemassa Monnan luona jouluglögeillä Ainon kanssa ja olen vieläkin sydämen pohjasta saakka onnessani. Vielä tiistaina me oltiin kaikki niin väsyneen ja osittain kiireisen oloisi, että oltiin melkein jo perumassa koko treffit. Lopulta kuitenkin kävi niin, että laitoin vielä ihan viimetipassa tytöille viestiä, että nyt tarttis vähän piristystä ja että eikös me nyt vaan voitais nähdä kuitenkin. Sieltähän alkoi sadella ääniviestejä whatsuppiin ja pian oli treffit sovittuna kuntoon. Ja voi sitä onnenllisuuden määrää, kun lähdin kotiin Monnalta! Kaksi samanlaista intoilijaa huoneessa kuin minä, niin eihän sieltä voinut lähteä pois kuin mieli täynnä energiaa. Meidän keskustelut eivät tuntuneet saavan millään loppua ja juttua riitti. Lähdinkin kotiin niin täynnä intoa, että olisipa harmittanut, jos nämä treffit olisi peruttu.

Sitä tässä vain yritän tänään sanoa, että muistatte varmaan kaikki ne hetket, kun tekisi mieli vain olla yksin ja piiloutua koko muulta maailmalta? Meillä kaikilla on niitä joskus. Väsymys saa ajoittain meidät jäämään vain kotiin tai muuten tekee mieli eristäytyä. Tällä kertaa taas tajusin sen, että miten paljon energiaa oikeanlaiset ystävät ympärillä antaa ja miten hyvä olo tulee vain toisten kanssa juttelusta. Nähkää siis juuri silloin ystäviä, kun tuntuu ettei yhtään jaksa. Soittakaa ja menkää käymään. Jos se tuo puoliksikaan yhtä hyvän olon kun eilinen toi, on se sen vaivan arvoista <3

IMG_4723

 

Kävin maanantaina toisen ihanan ystäväni kanssa aamiaisella ja hän lähetti perässä tuon kuvan.. Se kiteyttäköön tämän aamun ajatukset, eli sen miten paljon hyvää oloa oikeanlaiset ihmiset ympärillä tartuttavat. Hymy tarttuu, hyvä olo siinä samassa.

Rakastavaa, välittävää ja hymilyttävää torstaita! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: