IMG_2996Eilisen aamun aamiainen koostui kiireestä, mielikuvituksettomuudesta ja rappukäytävässä syödystä leivästä. Hah, kuulostaako tutulta? Kyse ei ole siitä, ettäkö nukkuisin pitkään ja tulisi liian kiire lähteä, vaan olen liian keskittynyt kaikkeen muuhun, että ymmärtäisin alkaa valmistautua ajoissa lähtöön. Maanantain aamu tuli muutenkin taas niin nopeasti, että mulla meni ekat tunnit aivan silmät ristissä ja kun yritin jotain kirjoitella kahvia juodessani, oli yhtäkkiä kulunut tunti. Siis kokonainen tunti, mihin se katosi? Ja tämä sama asia toistuu niin usein, että turhapa sitä on enää itseltään kieltää, että on vähän saamaton nopeiden lähtöjen kanssa. Luulen, että on muka niin paljon aikaa odotella lähtöä aamuisin ja käytän sen huoletta kahvin kanssa istuskeluun. Sitten ollaankin jo ihan pulassa, kun tajuan, että pitäisi olla jo eteisessä lähdössä. Tässä vaiheessa sitten nousen ja suoritan kaikki lopun vaiheet noin kolmessa minuutissa. Ei ihme, että puolet tavaroista aina unohtuvat :D

Pukeutuminen, meikit, aamupala, tavarat laukkuun. Ei ole myöskään ihme, että tulee aina vähän paha olo, kun aamiainen syödään kauhealla vauhdilla. Istun nykyään aamuisin bussissa ihan huonovointisena ja mikähän siinä on, että vaikka tiedostan tämän ongelman, en tee asialle mitään? Olen jostain syystä niin keskittynyt aamulla kirjoittamiseen ja lehden lukemiseen, että hommaan itselleni kiireen, jollaista ei tulisi, jos osaisin toimia tarpeeksi ajoissa. Toisille syntyy kiire, kun nukuu myöhään, mulla se tulee turhasta lorvimisesta. Argh!

Täydellinen aamiainen ei ole se kaikista ravinteikkain lautanen, eikä sekään joka maistuu välttämättä pelkältä luksukselta. Täydellinen aamiainen syödään ilman kiirettä. Se olisi esimerkiksi tuo yllä näkyvä lautanen, eli paljon erilaisia herkkuja, joita saisi napsia suuhunsa ihan rauhassa. Arkeen tämä muutos ei ole tulossa ihan heti, sillä kahvin juonti vaan sattuu aamuisin kestämään kamalan pitkään ja sen jälkeen ei olekaan enää aikaa syödä aamiaista ja valmistautua töihin. Pakko kai tottua omiin tottumuksiinsa tai herätä tuntia aiemmin, että ehtii varmasti tehdä kaiken. No mutta hei, onneksi tulee joulu, silloin kiire loppuu ja voi viettää vaikka kolme tuntia vain aamiaista ja kahvia syöden, eikös vaan <3 ;)

Rentoa tiistaita! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: