rp_IMG_4304.JPG

Lapsena pyörin portaita alas sivuspagaatissa ja vielä pari vuotta sitten venyin kevyesti jaloistani suuntaan jos toiseen – venyttelemättä. Pitkä tanssitausta ja valmiiksikin melko venyvät raajat on antaneet mahdollisuuden tehdä vaikka mitä venytyksiä lähes kylmilteenkin. Vaikka en oo juurikaan ylläpitänyt venyvyyttä, ei kropan kyky muuttua spagetiksi, ole kadonnut mihinkään. Samalla tavalla mutkistuu ja taipuu kuin aina ennenkin. Nykyään tietty pitäisi tehdäkin välillä jotain, että venyvyys säilyy, mutta pohja on sille hyvä. Ei tarvitsisi nähdä paljon vaivaa, mutta siihen vähääkin on usein oikein ryhdyttävä. Venytellylle kun ei oo koskaan muka aikaa. Taitaa olla kaikilla aina vähän sama ongelma?

Kerroinkin teille yhden tavoitteistani, joka on saada tulevaisuudessa puhdas spagaatti. Niin tai siis itseasiassa puhuin sivuspagaatista, koska melkein jo saan sen tavallisen spagaatin. Sivulle se on paljon haastavampi saada ja koska en ole ehtinyt vielä tarpeeksi sitä treenata, on vielä pitkä matka puhtaaseen lopputulokseen.

Viime aikoina oon yrittänyt parantaa venyvyyttä ja lähes jokaiseen päivään on sisältynyt jollain lailla venyttelyä. Työreissuilla en ole ehtinyt, mutta muuten. Iltaisin oon laittanut soimaan hyvää musiikkia ja viettänyt noin 15-20 minuuttia matolla lattialla. Se on myös ollut mun aikani rauhoittua ja olla ilman mitään häiriöitä ympärillä.

Kynttilöitä, musiikkia ja hetki lattialla venyttäen. Ihana tapa rauhoittua iltaan <3

IMG_4949

Joku tarkkasilmäinen seuraaja jo muuten Instagramiin kommentoikin, että onpas mulla väkkyräiset jalat. Hah! En huomannut tuota itse alkuun ollenkaan, mutta niin ne taitaa olla. Ihan mutkalla molemmat, taitaa olla aina kun venyttelen. Ei oo siis ihmekään, että oon aina lapsena kävellyt päkiöilläni, kun on jo valmiiksi tuollaisessa asennossa jalat. Siitähän se on varmaan johtunut :D

Nyt kun en ole käynyt salilla oikeastaan yhtään, on venyttely ollut paljon helpompaa. Kehitys on nopea ja kun ei oo koskaan lihasjumeja, ei niitä tarvitse venyttää auki. Ihanaa! Pitkästä aikaa tuntuu, että edistyy jossain. Pikkuhiljaa tästä hyvä tulee ja ehkä jo tammikuussa nuo jalat saadaan puhtaasti tuonne sivuille saakka. ;)

Nyt viimeisen työpäivän pariin, ennen kun pääsee hiljentymään jouluun. Ihanaa päivää!

4 kommenttia artikkeliin ”Venyy venyy! Vai venyykö?

 1. Minämoi sanoo:

  Itsellä samanlaisia haaveita, mutta syö motivaatiota kun jalat tuntuvat olevan venyttelyä seuraavana päivänä vain entistä kipeämmät.. Ehkä teen jotain väärin :D

  Tulin muuten vain kirjottelemaan tänne, kun taas näytti hiljaisemmalta kommenttipuolella ja halusin kertoa, että kyllä ainakin minä käyn tunnollisesti täällä lukemassa vaikka harvoin mitään kommentoin! :) Sun tekstejä on kiva lukea! Kivaa joulua ja tulevaa matkaa ^^

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Sun kommenttisi meni ihan ohi, vasta löytyi kun tulin varsinaista kirjoitusta lukemaan. :) Kiva, kun kävit kirjoittelemassa tänne, on tosiaan nyt lomien aikaan selvästi vähentynyt kommentointi, kaikki taitaa keskittyä nukkumiseen ja syömiseen ;)

   Ehkä jaloilla kestää tottua, jos et ole aiemmin niin venytellyt? Tuleeko jalat mistä kipeäksi?

   Ihanaa uuden vuoden odottelua!:)

   Tykkää

   1. Minämoi sanoo:

    Siitä saattaa johtua ;)

    Venyttelyvimmani tulevat ja menevät aina puuskittain, joten voi hyvinkin olla siitä ettei ole tottunut. Nimenomaan aina se lihas jumissa jota on venyttänyt. Saattaa myös olla kärsimätön luonteeni kun sitten pitää saada kaikki tänne heti nyt ja tulee venyteltyä ehkä turhankin kovin yhdeltä istumalta. Mutta toivoa en menetä, kyllä tästäkin tytöstä venyvä vielä saadaan! :)

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Aivan varmasti saadaan! Kärsivällisyyttä peliin vaan :)

     Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: