DSC05310

DSC05369DSC05314Tämä jouluaatto tuntuu aivan erilaiselta kuin kaikki edeltäjänsä. Viime vuonna tähän aikaan oli jo lunta ja muistan kuinka käytiin viemässä veljen koiria ulos ja lumi narskui jalkojen alla ihanasti. Sisälle palatessa aloitettiin äidin ja siskon kanssa jouluvalmistelut ja kuunneltiin jouluista musiikkia. Tänä aamuna pistin kynttilät kotona palamaan ja mietin toissa vuoden jouluani, jonka vietin Thaimaassa. Lämmössä ja auringossa. Kaksin kaverin kanssa ja kaukana perheestäni. Sitä edellinen joulu oli kotosalla ja silloin taisi olla kerrankin koko porukka kasassa. Kukaan ei ollut reissussa, kuten joka joulu tuntuu joku olevan. Siitä kun mennään vielä yksi vuosi taaksepäin, taisin olla Balilla. Ihan reissu sekin, niin paljon hyviä muistoja. Aika monta vuotta onkin mennnyt karkuteillä, mutta nyt on tosi kiva olla ihan vain kotona. Perheen kanssa.

Tulin oikeastaan vain toivottelemaan ihanaa joulua teille kaikille. <3 Jos saisin yhden toiveen juuri nyt, antaisin kaikille onnellisen joulun ja jonkun lähelle, joka välittää. Jokainen meistä on nimittäin ansainnut ripauksen rakkautta ja tunteen siitä, että joku ihan oikeasti välittää siitä missä sinä olet. Kunpa meillä kaikilla olisi tänä vuonna onnellinen joulu. <3

Nyt kone kiinni ja aamiaiselle. Klo 11:33 tulee telkkarista perinteinen Lumiukko, joka aloittaa oman jouluni. Kuuluko sen katsominen ehkä teidän muidenkin perinteisiin? Meitä on tulossa iso porukka tänään mummolle joulua juhlimaan ja sitä ennen käydään muilla sukulaisilla ja ehkä vielä joulukirkossa, jos vain kiirehtimättä ehtii. Sieltä se joulutunnelma varmasti viimeistään saadaan, kauniista lauluista ja rauhoittumisesta.

Ihanaa joulua!! <3

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: