IMG_5007 IMG_5008 IMG_5001IMG_5015Pakkasin hetki sitten tulevan Thaimaan reissun matkatavaroista valmiiksi kasaan ja huomasin, että kesävaatteista lähes kaikki ovat keltaista, oranssia tai pinkkiä. Pirteitä värejä löytyy mekoista, puseroista ja ala-osista. Bikinit jatkaa samaa linjaa. Jo niiden laatikosta kaivaminen sai aikaan paljon paremman mielen, pimeyden keskellä vähän piristää. Ei nimittäin jäänyt juuri mitään jäljelle siitä eilen sataneesta lumesta. Katosi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin.

Joskus mietin, että voisi olla paljon fiksumpaa pukeutua juuri talvella kirkkaisiin väreihin. Omista vaatteissa tuntuu toistuvan aina harmaan sävyt, ehkä joskus harvoin innostun laittamaan väriksi jotain pieniä pilkahduksia valoa. Musta on aina tyylikästä, harmaa itselleni helpoin ja mieluisin päälle. En erotu kai silloin liikaa joukosta, kukaan ei käännä katsetta juuri minuun. Vaikka en mä kai sitä mieti, mitä muut miettii. Talvella vaan väkisin valikoi kamalan synkkiä värejä päälle. Kaapista kyllä löytyisi muitakin vaatteita. Kerran laitoin töihin lastenosastolta ostetut lilat housut ja sain heti paljon kehuja. Vau, sanoi yksikin nainen kaupassa, ootpas iloisen näköinen. Piristäisi katukuvaa, kun jokaisella olisi aina jotain erilaista päällä. Vaikka turhapa se on toivominen, musta on aina tyylikästä ja harmaa siinä samassa. Tällaisia harmaavarpusia me tykätään olla, hiljaa ja sopivasti muiden joukkoon sopien.

Harmaa on mun lempivärini juuri nyt, viikon päästä se muuttuu kirkkaan pinkiksi. Thaimaa täältä tullaan!

Mistä väreistä sä pidät kaikkein eniten? :)

 

5 kommenttia artikkeliin ”Harmaa on mun lempivärini

 1. Anniina sanoo:

  Tuo on kyllä niin totta, että talvella tulee helposti kääriydyttyä harmaaseen, mustaan, valkoiseen jaja mitä muita näitä iloisia värejä onkaan :D Toisaalta kuten sanoit, ovathan ne tyylikkäitä ja sillä tavalla varmoja, että esim. mustalla takilla tuskin menee pahasti metsään. Mutta mutta, ostinpa alkutalvesta kuitenkin vaalean violetin/lilan villatakin, joka on kerännyt enemmän kehuja kuin yksikään muu omistamani vaatekappale koskaan :D Eli värit kunniaan myös talvella! Tuovat mukavaa vaihtelua ja jopa piristystä siihrn siihen toisinaan niin harmaaseen arkeen ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jee, ihan mahtavaa! Tuo todistaa sitä, että vaikka me pukeudutaankin helposti niihin helpoimpiin väreihin, heti tulee ympäriltä kehuja jos on värikästä päällä. Multakin löytyy yksi violetti takki, mutta sekin tuntuu vähän harmahtavalta, kun ei ole mikään tosi pirteän värinen. Laitetaankohan kaikkiin talven ajan vaatteisiin tahallaan jotain harmaansävyä?! :D

   Tänään laitan päälle pinkkiä tai jotain muuta pirteää,jos se piristäisi maanantain kunniaksi :)

   Kivaa viikkoa Anniina!

   Tykkää

 2. Bikinit ei voi olla ikinä muuta kuin värikkäät. Tai mustat :D Mulla on sellaiset neonkeltaiset biksut mutta ennen kuin rusketus on tarpeeksi vahva, en voi käyttää niitä. Ne näyttää jotenkin ihan kauhealta kalpeaa ihoa vasten. Ehkä nyt jo voisin ne ottaa käyttöön. Siinä voi olla syy myös siihen, että tulee Suomessa pukeuduttua epävärikkäästi. Kesällä kun jengi on päivettynyt, niin väritkin näyttävät paremmilta :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hmm.. totta! Ihan totta. Kirkkaat värit tuntuu ihoa vasten joskus vähän ”vääriltä” vaikka mullakaan ei mikään kovin vaalea iho ole. Toisaalta, sellaisilla joilla juuri on tosi valkoinen, upea iho, värit näyttävät kyllä hienoilta. Ehkä tunne ei ole sama, vaan se juuri tuntuu liian rajulta talvella. Hyvä huomio :)

   Biksuissa voi tosiaan olla onneksi värejä niin paljon kun erilaisia biksujakin..Siitä tulikin mieleeni, taidan käydä pakkaamassa bikinit valmiiksi tulevaa reissua varten. Täytyy varmistella mahtuuhan ne vielä päälle ;)

   Tykkää

 3. Tanjuska sanoo:

  Tuo on kyllä niin totta! Harmaaseen ja mustaan (joskus ehkä myös ruskeaan) tulee pukeuduttua lähes päivittäin talvella. Kesällä puolestaan esiin nousevat eläväiset ja joskus joidenkin mielestä jopa liian pirtsakat värit heheh :P. Nyt tuli hommattua Sorelin Glacy Explorerit talveksi ja niissä on sentään punainen väri mukana tuomassa hieman eloa. Tässä linkkiä merkin valikoimaan: http://www.spartoo.fi/Sorel-b91-naiset.php

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: