Koska muutkin, niin aivan varmasti myös minä! Te tiedätte kyllä, että yleensä olen hieman vastarannan kiiski ja tahdon tehdä aina vähän painvastoin kuin muut, mutta kyllähän munkin täytyy tällainen vuosikooste päästä tekemään. Aluksi ajattelin, että näitä vilisee nyt blogeissa aivan liikaa, mutta toisaalta, entäs sitten. Hyvähän se on miettiä, mitä on vuoden aikana tapahtunut. Liian pitkäksi aikaa ei saisi koskaan jäädä hamuamaan vanhaa, mutta aina voi hetkeksi katsahtaa sinne menneisiin kuukausiin. Niin ja koska ihan hirmu paljon on tapahtunut, joten oli pakko jakaa tämä vuosi kahteen osaan.

Tänään vuorossa ensimmäiset kuusi kuukautta, yksi kuva joka kuukaudelta.

IMG_0521

Tammikuu. Tammikuuhun heräsin Karibialta. Ei mikään hullumpi aloitus vuoteen, varsinkin kun koko loma meni pelkässä auringonpaisteessa ja pääsin nauttimaan perheeni seurasta rennossa ympäristössä. Tämä loma oli todella tärkeä rentoutumisen kannalta, sillä heti kun palasin kotiin, oli tiedossa paljon muutoksia. Uusi työ alkoi päivä kotiinpaluun jälkeen, samoin muutimme uuteen kotiin. Kotiin, joka ei ollut ihan niin valmis, vaan muutimme remontin keskelle. Auts, ei mikään helppo kuukausi!

Tammikuusta kaikista suurimpana on mieleen jäänyt kaikki se jännitys mikä sisältyi uuteen työpaikkaan ja tottakai remontti. Ihana, kamala remontti, joka kesti useamman kuukauden ja aina me löydettiin jotain uutta korjattavaa ja tekemistä. Onneksi kevään aikana myös syntyi tuloksia ja näin jälkikäteen niitä voi katsoa hymyillen. Raskas kuukausi täynnä tekemistä ja menoja, mutta oltiinpa me ahkeria, kun jaksettiin pusertaa läpi!! :)

IMG_2068

Helmikuu. Lunta, valoisuutta ja paljon ystäviä. Paljon kävelyä kauniissa talvisissa maisemissa ja Sopivasti treenejä ja hikeä. Työreissuja oli muistaakseni paljon, yritin pysyä aktiivisesti treeneissä mukana, mutta samalla piti myös jatkaa kodin remontointia. Siihen meni vielä aikaa. Meidän upea vaaehuone, eli walk in closet , saatiin valmiiksi jo helmikuussa, mutta taisin siitä vasta kirjoitella maaliskuussa. Kirjoitus on muuten yksi luetuimpiani, joten kannattaa käydä kurkkaamassa miltä meidän valmis vaatehuone näyttää. :)

Alkuvuodesta tuli myös nähtyä paljon kavereita, kun pahimmat remontit oli saatu pois alta. Ystävänpäivänä käytiin kavereiden kanssa juhlistamassa ja saatiin me useita vieraitakin kuun aikana. Perhe kävi kylässä, vietettiin useat eri tuparitkin. Oikein ystävientäyteinen kuukausi, paljon hyvää oloa ja onnellisuutta muistona <3

IMG_2503

Maaliskuu. Maaliskuun kaikista suostiin teksti taisi olla ”Mä tahdon olla FIT”  ja muistankin miettineeni paljon tuohon aikaan sitä, että miten suhtaudun omaan muuttuvaan ulkomuotooni. Rasvat olivat nousseet ajan kanssa ja musta se alkoi tuntua oikeastaan ihan hyvältä. Maaliskuu oli hyvinvoiva, käytin aikaani enemmän kehonhuoltoon ja rauhoittumiseen. Selkä alkoi myös jälleen oireilla (olinkohan urheillut liikaa helmikuussa selän kuntoon nähden?) ja siksi piti ottaa vähän happea välillä.

Jostain syystä, mulla ei ole maaliskuusta juuri paljoakaan selkeitä muistikuvia. Liekö olen ollut niin väsynyt, että oon keskittynyt tekemään vain kaikista tärkeimmät asiat?

Jos ruokavaliojutut kiinnostavat, täältä voit käydä lukemassa, mitä mun lautaseltani löytyi alkuvuodesta 2015: Klik!

IMG_4026

Huhtikuu. Huhtikuussa oltiin tyttöporukalla Ruotsissa! Woohoo! Meillä oli todella kiva yhteinen viikonloppu ja vaikka sekin oli tosi lyhyt pyrähdys lentäen Tukholmaan, niin se antoi paljon hyvää mieltä ja energiaa oli heti enemmän. Välillä on vaan päästävä pois kodin ympyröistä ja onhan se Tukholma ihana kaupunki keväällä. Selviydyin hyvin kauppareissuiltakin, mitään turhaa ei tullut ostettua ;)

Pientä kevätväsymystä oli liikkeellä loppukuusta, mutta se taisi kestää vain viikon verran. Se alkaa olla jo vuosittainen oire. Onneksi kasvava valon määrä teki hyvää ja kesä alkoi olla lähempänä. Ehkä ensi vuonna muistan, että kun kevätväsymys iskee, se on varmasti ohimenevää!

Kuun lopussa kirjoitin lyhyen tekstin ”Kunnioita kehoasi, se on ainut jonka tulet saamaan” ja niinhän se hei tosissaan on. Ihan fiksua lukea omia tekstejäänkin joskus uudestan, saa itsekin muistutuksen tärkeistä asioista. Täytyy muistaa pistää tämä ajatus talteen ensi vuodelle.

IMG_5322

Toukokuu. Aurinko paistoi todella todella lämpimästi, eikä vain Kreikassa, johon lähdin käymään muutamaksi päiväksi. Matkustelu taitaa olla aika ihmeellinen asia, sillä vaikka olin Kreikassa vain 4 päivää, on se mun kirkkain muisto toukokuulta. Heh, onnistunut loma vissiin? Suosittelen jokaiselle ottamaan lyhyen reissun toukokuulle johonkin lämpimään, lähtee kevätväsymykset litomaan nopeasti ja pieni aurinkopiikki piristää isosti! ;) <3

Toukokuussa oli melko paljon töitä, edelleen reissasin töiden takia ja tuli oltua paljon Tampereella ja Oulussa. Sain myös viimein opintoni valmiiksi ja valmistuin HR assistentiksi. (Tästä voit lukea opinnoistani lisää) Oli melko helpottunut olo, sillä vaikka koulutus ei vienytkään aikaa mitenkään aivan liikaa, oli se yksi stressaava tekijä arjessa. Jokainen, joka opiskelee, remontoi ja tekee täysipäiväistä työtä samalla, tietää tuntemukset. Stressaa liikaa. Se alkoi näkyä omassa olossa ja oikeastaan ihan ihollakin saakka. Onneksi puserrus oli vihdoin ohi toukokuun lopussa ja käytiin me sitä sitten ihanan Petran kanssa myös juhlimassa. Kilisteltiin mun valmistumiseni kunniaksi ja suunniteltiin tulevaisuutta yhdessä. :) <3

IMG_8065Kesäkuu. Voi ihana kesäkuu! Mökkeilyä, makkaranpaistoa, veljen koirien kanssa riehumista ja kesästä nauttimista. Kaikkea ihanaa. Tuli liikuttua todella paljon ulkona, sillä jatkuvasti oli todella hyvä ilma. Vaikka tein myös töitä ihan tavalliseen tapaan, ilman lomia, en silti muista muuta kuin ihana kesän. Taisi olla hyvät energiatasot siinä kuussa :)

Hauskaa muuten, että muistan kesäkuun aurinkoisena ja kauniina. Aika moni muistaa toisin. Lueppa tämä teksti, jos sullakin on jotenkin negatiiviset muistikuvat ;)

Kesäkuussa taisin keskittyä jälleen hyvään oloon ja siihen, että keräsin lähelleni paljon hyviä tyyppejä. Aiheesta tuli kirjoiteltua myös teksti: ”Kerää ympärillesi hyviä ihmisiä” joka kannattaa lukea ihan jokaisen. Meistä jokainen voi paremmin, kun ympärillä on oikeanlaista energiaa.

Sellaisia sekalaisia muistoja ekalta kuudelta kuukaudelta.  Huomenna lisää kuvia ja tarinaa loppuvuodelta! :)

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: