DSC00575 DSC00576 DSC00579No nyt on saatu vähän väriä pöytään! Yksi omista lemppareistani tämän maan tarjoiluista on ehdottomasti Papaya salaatti. Kotoisin ruoka ei ole alkujaan kai täältä, mutta ilmeisesti tämä Thai versio on rankattu yhdeksi maailman herkullisimmista ruoista. Sitä se todella onkin. Sitä tuntuu saavan täällä lähes mistä vain kojusta ja koska se on raikasta ja samalla tulista, sopii se hyvin lounaalle. Illalla tulee syötyä vähän tuhdimpia ruokia ja kojuista voi valita esimerkiksi jotain vähän lihaisampia ruokia. Ehdin ekalla kertaa tilata salaattini vahingossa ekstra tulisena (en todella tiedä miksi!!) ja toisella kertaa onneksi tajusin ottaa sen ihan tavallisena versiona. Onneksi tosiaan. Siinäkin riitti ihan kivasti ytyä, niin ei tarvinnut silmät kyynelissä syödä sillä kertaa :D

Kylkeen maisteltiin myös vähän grillattua kanaa, kun ekan päivän lounaalla silmät söi enemmän kuin suu. Nyt myöhemmin on opittu, että kuumassa kannattaa syödä vähän vähemmän, illalla sitten enemmän.

Maistuuko sulle Papaya salaatti? Entäpä Thaimaan kojuruoat ylipäänsä, vai syötkö mieluiten ”kunnon” ravintoloissa? :)

2 kommenttia artikkeliin ”Papaya Salad

 1. Sanna sanoo:

  Papaya-salaatti on ihan parhaimpia makuelämuksiä ikinä, ei sitä voi edes kuvailla! Tuollainen combo kanan kanssa saa kyllä veden kielelle :)
  Pitää kertoa kun blogiasi lueskelen että on aika aidon ja elämän makuinen blogi siulla kun ei ole pitkä aika kun näin unta että tavattiin jossain kahvilla ja höpistiin niitä näitä…kuulostaa aika häiriintyneeltä :D Olin aamulla että huh huh mitenköhän tälläisiä voi nähdä :D Muitakin blogeja luen niin eivät ole uniini päässeet! Ehkä tässä ei ole sitä kaupallisuutta vaan juuri niitä oikeita,aitoja juttuja mihin voi samaistua :)
  Oikeen mukavaa lomaa!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikö olekin! Tiedän, ettei se oikein maistu, jos ei tuliset ruoat maistu. Mutta muuten se on varmaan tosi monen herkkua. Saa nähdä kuinka monta kertaa sitä saa täällä syödä, ennen kun kyllästyy ;)

   Hehe, vai että uniin saakka! :D Joku muukin on joskus kertonut samaa, kuulema vaikutan nini tuttavalliselta. Tosin kyllä kadullakin monet ihmiset tulee juttelemaan, ilmeisesti näytän siltä, että mulle on helppo hölistä :D Hyvä niin, hih. Kiitos kivasta kommentista, eipä tää kirjoittaminen olisi mitään ilman teitä huippuja lukijoita!! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: