DSC00685 DSC00689 DSC00690Yksi ehdottomasti parhaista asioista Thaimaan reissuilla on rentoutuminen. Tai no lomalla nyt ylipäänsä on tärkeää päästä rentoutumaan, mutta täällä se tuntuu onnistuvan ihan liiankin hyvin. Meillä on mukavan laiska tahti koko ajan ja mihinkään ei oo missään vaiheessa ollut vielä kiire. Ei ole kellonaikoja, eikä ketään hoputtamassa. (No, mitä nyt välillä hoputan Petraa aamuisin lenkille, kun se yrittää nukkua liian pitkään ;) ) On kiva tallustella paikasta toiseen ja tehdä mitä milloinkin huvittaa.

Hieronnassa ollaan oltu jo kaksi kertaa. Täällä on kadut täynnä hierontapaikkoja ja ensimmäisellä kerralla me istahdettiinkin ihan vain markkinoille jalkahierontaan. Parin euron hieronta kesti puoli tuntia ja sen jälkeen tuntui kuin olisi kävellyt ilmassa. Vaikka naiset ovat täällä pienikokoisia, voimia heiltä tuntuu löytyvän ihan älytön määrä. Oli aivan ihanaa käydä hoitamassa jalat kuntoon pitkän päivän päälle, täällä kun tulee käveltyä niin paljon. Ehkä jalkahierontaan eksytään vielä uudestaankin, niin hyvää se teki. Harmi, kun Suomessa ei oo ”ihan” näin edullisen hinnat kuin täällä :D

Eilen löydettiin kiva hierontastudio ihan meidän hotellin läheltä (osa on suttuisen näköisiä paikkoja, mutta tämä me kelpuutettiin) ja päätettiin ottaa Thai hieronnat. Meille tarjoiltiin teetä odottaessa, päästiin samaan huoneeseen hierottavaksi. Voi että sitä kipua! Jalkoja revittiin eri suuntiin ja kroppa oli välillä ihan tulessa. Jos en olisi niin venyvä mitä olen, niin olisin varmaan kuollut siihen kipuun. Monessa kohtaa he kävelivät meidän jalkojen päällä ja jossain vaheessa mietin, että lähteekö mulla joku raaja irti. Hah, ei onneksi käynyt mitään. Näemmä he tietävät mitä tekevät, koska lopulta oli vain hyvä ja kiittollinen olo. Päätin myös, että taidan mennä Thai hierontaan uudelleenkin!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Rentoutumista ja raajojen repimistä

 1. Laura K. sanoo:

  Äää ihana teidän tyttöjen reissu! Oon niiin kade! Btw Suomessa -25…

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, näin kuulin! Vaikka lunta alkoi tulla kyllä kova ikävä, heti kun näin muutaman videon kauniista lumisista maisemista :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: