Apua! En oikeasti olisi koskaan voinut uskoa, että saisin parin viikon reissusta näin pahan jetlagin aikaan. Vielä tiistaina töissä juttelin rehvakkaasti, että juu, eihän tässä nyt mitään oo, ihan normi töihin paluu ja rytmi palaa tässä kivasti takaisin ihan yrittämättäkin. Ajattelin, että lennot meni sopiviin aikoihin molempiin suuntiin, että eihän nyt yksi viiden tunnin aikaero oo mikään ongelma. Elämä jatkuu.

Vaan kuinkas kävi tiistai-iltana. Kello seiskalta olin aivan valmista kauraa ja vaikka joku olisi iskenyt mut suoraan johonkin lihamyllyyn, niin mun energiat olivat niin lopussa, etten olisi pystynyt sitä estelemään. Sinne vaan koko nainen, tuskin olisin edes väsymykseltäni huomannut :D Koko kroppa oli aivan lopussa ja oli pakko sulkea silmät väkisinkin. Hyvä ettei ruokalautanen jäänyt nenän eteen, sen sain sentään siirrettyä lattialle sängyn viereen. Mies kävi jossain vaiheessa yötä raahaamassa mua pesemään hampaat ja ehdotti jos vaihtaisin yöpaidan päällä. Mumisin jotain sekavaa ja tuntui kuin kuolema olisi tullut, kun piti liikkua. Ja arvaatte varmaan, että kun seiskalta menee nukkumaan, niin sitä herää sitten todella sopivasti kello 3:21 ja tajuaa mieli kirkkaana ja energiaa puhkuen, että HEREILLÄ OLLAAN, MITÄS SITTEN TEHTÄISIIN!

12592026_10153856355834808_1889332729_oTykkään kyllä herätä aikaisin, mutta ennen neljää alkaa jo olla vähän ehkä liian aikaisin. Aloin sitten siinä heti puuhastella, join kahvia, hoidin veroasioita ja laskuja kuntoon (aamuvirkku hoitaa ikävimmät asiat pois alta aikaisin! :D ) ja söin aamiaista. Ehdin vielä lenkillekin ennen seiskaa ja kun mies alkoi heräillä, niin olikin aika lähteä töihin. Eikä työpäivässä mitään ongelmaa, olin oikein energinen. Iltapäivällä se sitten iski..Kun nimittäin herää ennen neljää, ei välttämättä jaksa myöskään valvoa kovin pitkään..

Eilen nukahdin ensimmäisen kerran neljältä. HAH. Nousin jossain vaiheessa ylös ja valvoin väkisin iltaan ja kello ysiltä sitten takaisin sänkyyn. Olin jälleen aivan kuin muumio, enkä olisi huomannut, vaikka joku olisi soittanut tamburinia mun korvassa. Niin loppu olin. Ja tässä sitä nyt taas ollaan, tänään tosin heräsin vasta viideltä. Ehkäpä tää rytmi tästä viikon aikana? Jos vaikka jo viikonloppuna saisin valvottua illalla ilman että pitää pitää silmiä väkisin auki? ;)

Ei tässä muta ongelmaa, mutta kun mua niin harmittaa, että en jaksa iltaisin valvoa ja jää ulkoilut kokonaan väliin. Täällä on nyt niin kauniit maisemat ja lumet raikkaus tuntuu ihanalta hengittää, että tekisi mieli olla ulkona koko ajan. Lumen narskuminen kenkien alla kuulostaa täydelliseltä pitkän aurinkoloman jälkeen ja tekisi mieli päästä ulos sitä kuuntelemaan. Ei vaan jaksa pysyä hereillä ja eilenkin työpäivän jälkeen meni koko ilta siihen, että mietin miten väsynyt koko kroppa on.

Toivottavasti selviän tästä sekavuudesta ja väsymyksestä pian, niin pääsisin kirjoittelemaan teille taas vähän mielenkiintoisempia juttuja. Paljon olisi mielessä, mutta sanat ei vaan kulje, kun aivot ei toimi ja on työn ja tuskan takana pysyä edes hereillä. Ehkäpä jo huomenna olen taas kunnossa, mistä sitä tietää. Palaan mahdolisimman pian juttuun vähän pirteämmillä tarinoilla  :)

Energistä torstaita! Ja lähettäkääs mullekin vähän energiaa kiitos! ;) 

2 kommenttia artikkeliin ”Kun kaikki energia menee hereillä pysymiseen

 1. Elina sanoo:

  Haha, et usko, kuulostaa tutulta! :D Mä en ymmärrä, miten mulla on mennyt tää unirytmi ihan sekasin. Menin eilenkin nukkumaan vähän vaille kaheksan, kun en vaan pysynyt enää hereillä ja heräsin sit tänään pirteenä klo 4.21. Että yhä vaan pahempi aamuvirkku!

  Ihanaa, kun ootte taas takasin täällä Suomessa. <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niin, eihän sitä voi ikuisesti nukkua, joten pitää herätä vähän kummiin aikoihin kun menee niin aikasin nukkumaan :D Voi meitä. Kuudelta olis ihanteellinen aika herätä, mutta sulle taitaa olla tutumpaa olla vähän vielä aikasemmin hereillä? Me aamuvirkut ehditään aina vähän enemmän päivässä ;) (ellei nukutua koko iltaa, kuten minä viime aikoina :D )

   Pitää nähdä pian <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: