IMG_6656rp_IMG_5318.jpgrp_IMG_0358.jpgIMG_9293 IMG_3973 IMG_1650 IMG_7922 IMG_7855Kun tänä aamuna sekoittelin lautaselle mun herkullisen sotkuista ja ah niin ihanan mähmäisen näköistä tuorepuuroani, tuli jotenkin sellainen olo, että tässä ei nyt ole tarpeeksi. Katselen päivittäin teidän kaikkien ihania kuvia Instagramissa erilaisista smoothie bowleista ja ne näyttää niin kauniilta ja monipuolisesti täytetyiltä lautasilta, että oma aamiainen jää taakse jonossa aika nopeasti. En yleensä ajattele asiaa sen kummemmin, mutta tänään tuli jotenkin vain vähän tylsistynyt olo tässä oman kipon äärellä. Ei tähän oloon ole muuta syytä kuin oma laiskuus. Kauppaan on jo pitkään jääneet kaikki parhaat pähkinät ja simenet, enkä ole muistanut ostaa Macaa kohta vuoteen. Oho. Se on yksi mun lempparisuperfoodeistani, eikä vaan oo pysynyt pienessä mielessä kaiken tämän muutto- ja matkustushärdellin keskellä, että välillä voisi ostaa vähän erilaisiakin juttuja kaupasta. Ei mitään ihmeellisyyksiä, mutta edes jotain. Saisi vähän makua ja vaihtelua lautaselle.

Niin siksipä siis kaivoin pari vanhempaa kuvaa aamiaisista, joita on tullut syötyä vuosien saatossa. Eivät nuo lautaset kummia taideteoksia ole (koska mun aamianen olisikaan?), mutta ainakin niissä on eri makuja ja nähty edes vähän vaivaa siihen, että miltä se herkku maistuu. Täytyypä siis ilmeisesti ottaa itseään nyt niskasta kiinni, käydä vierailulla Ruohonjuuressa ja napata edes pari pussukkaa mukaan kotiin. Hedelmiä ja marjoja käytän tosi reippaasti nykyään, kylkeen kaivattaisiin nyt vain lisää hyviä rasvoja ja makua. Sitäpä siis pian noutamaan, niin loppuu tylsyys ja valitus. Valikoimaa kun kaupassa riittää :)

Ostoslista: Macaa, Chia-siemeniä, auringonkukansiemeniä, kanelia ja aivopähkinöitä.

Energistä perjantaita ja oikein ihanaa viikonlopun odottelua! 

7 kommenttia artikkeliin ”Aamu lautasellani

 1. Petra sanoo:

  Aivopähkinät :D Taidan tietääkin, mitkä, hih ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, sehän on ihan yleinen nimitys ;)

   Tykkää

 2. Maarit sanoo:

  Kuule,ostin eilen granolaa! tarkemmin sanottuna http://www.pauluns.fi/tuotteet/Granolat/Kaakao+ja+Vadelma+granola+450+g ja on ihan sairaan hyvää (vaarallisen) jogurtin (maustamatonto) Paas tutustuen! Puurot alkoi muakin tökkimään. Vaihteeksi siis jotain muuta ♥

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No aivan varmasti on vaarallisenkin hyvää! Muistan joskus jenkeissä oltuani, että siellä granolaa on ollut vähän jokaisessa aamiaispaikassa. Siellä siinä tosin oli aina tosi paljon sokeria, niin en innostunut :D

   Mutta kuten sanottu, niin kiva saada vähän vaihtelua aamiaisiin. Jollekkin aamulle granolaa siis :) Kiitos!

   Tykkää

 3. Monna sanoo:

  Aivopähkinät! :D Haha! Mäkin sanon niitä aina aivoiksi!

  Hei tuli muuten tuosta Maaritin kommentista mieleen, että granolaa on myös tosi helppo tehdä itse!
  Tein tuossa muutama viikko sitten about näin:
  6 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  3 rkl kookoshiutaleita
  3 rkl sulatettua kaakaovoita
  1 rkl raakakaakaojauhetta
  2 rkl pinjansiemeniä
  2 rkl inkiväärisiirappia
  3 tl kanelia

  Moni laittaa siis ihan normivoita, eikä kaakaovoita. :) Mut tein tollasen mixin. :D

  Tykkää

  1. Monna sanoo:

   Nniin ja siis sitten uuniin koko hässäkkä. :D

   Tykkää

   1. Marissa sanoo:

    Muistan joskus lukeneeni sulta jonkun ohjeen? Vai onkos mulle ehkä myös tarjoiltu jotain itsetehtyä granolaa casa Monnalla ;)

    Kiitos vinkistä! Toisi kyllä kivaa vaihtelua, välillä muutakin tuorepuuroon kuin vain sitä kaurahiutaletta :)

    pus <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: