päiväunetHah, nythän sen vasta tajusin! Oon kulkenut viime päivät jotenkin aivan sumussa, olo on ollut vähän huono ja jatkuvasti on aivan jäätävän kylmä. Tänä aamuna huomasin herätessäni ison eron olossa ja ahaa-elämyksenä tajusin, että oon ilmeisesti ollut kipeä. Jostain syystä en vain oo tajunnut sitä itse ollenkaan, oon syyttänyt kaikesta jetlagia. Väsymys aikaeroista ja eri maihin jatkuvasta lentelystä on varmasti aiheuttaut tämän, sillä helpostihan siinä tulee kipeäksi, kun lentää useammat lennot ja kroppa väsyy taistelemaan vastaan. No, tässä selvisi tämäkin vetämätön olo. Mies alkoikin varmaan jo ihmetellä, kun en jaksanut puhua ollenkaan iltaisin ja oon ollut aivan omituinen. Eilen oli työn ja tuskan takana saada mitään järkevää tehtyä ja nukuin päivällä vielä pitkät päikkäritkin. Nyt jo helpottaa ja tänä aamuna on sata kertaa pirteämpi olo. IHANA OLO!

Ryystän juuri normaalia myöhempää aamukahviani (Kello on kohta jo kahdeksan, nukuin kerrankin normaalia myöhempään, jes!) ja tänään olisi tarkoitus saada vähän pitkästä aikaa tehtyä jotain core jumppaa. Oon laistanut treenistä nyt jo yli viikon verran (selvisi syykin laiskuuteen :D ) ja liika makoilu alkaa selvästi  untua selässä ja oikeastaan koko kropassa. Nyt tosin kun tajusin, että taisin olla vähän kipeä, niin ehkä parempi ottaa vaan iisisti ja tehdä kropan treeniä vähän kevyemmän kautta. Suunnitelmissa tälle päivälle pitkä rauhallinen kävelylenkki, joka jo itsessään vetreyttää ja myöhemmin sitten keskivartalolle vahvistusta. Enkä puhu nyt mistään killeri abs workoutista, vaan ihan sellaisesta koko vartaloa vahvistava treenistä, joka muistuttaa enemmän lattialla makoilua kuin kuin hullua hikijumppaa huhkien abseja esiin. En usko, että sellainen olisi tähän hetkeen kovin järkevää ;)

62dfd-img_0536

Ja hei, kun asiaa kyseltiin, niin Bloglovinista seuraaminen onnistuu nyt taas normaalisti. Heillä oli siellä kuulema olut joku ongelma blogien päivittymisen kanssa ja New Yorkista laitettiin eilen ystävällinen viesti, että homma on jälleen hoidossa. Oikein nopeaa ja ystävällistä palvelua Bloglovinilta, täytyy näin julkisestikin kiittää. Jäi hyvä mieli :)

Nyt aamiaisen pariin, mies oli löytänyt kaupasta veriappelsiineja ja oon illasta asti odottanut, että pääsen maistamaan niitä. Heräsin valehtelematta keskellä yötä uneen, jossa jo söin veriappelsiineista tehtyä hedelmäsalaattia ja olin puristanut ison lasin mehuakin siihen kylkeen. Haha, tällaisia hienoja haaveita mulla on aina mielessä. Muut näkee unia miljoonista, mulla pyörii hedelmät mielessä :D Oikeasti syynä on se, että näitä en ole ennen Suomesta löytänyt ja siksi olen aivan innoissani. Suurinta herkkuani <3

Energistä keskiviikkoa jokaiselle sinne ruudun toiselle puolen! 

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Salaflunssa

 1. Outi Karita sanoo:

  Veriappelsiinit on niin hyviä!!! Itseasiassa viime talvena taisin ensimmäisen kerran ostaa ja niitähän saa vain tähän aikaan vuodesta ja nythän ne parhaimmillaan onkin :)
  Täälläpäin liikkuu hirveästi influenssaa ja muita pöpöjä, ite onneks selvinnyt nuhataudilla, vaikkakin hyvin ärsyttävällä sellaisella on/off taudilla… Toivottavasti siellä alkaa flunssa menemään ohi <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ne on parhaimmillaan ja täällä Itävallassa vasta hyviä ovatkin!! Kunnolla punaisia ja maistuvat niin hyvältä. Onneksi niitä on saatu Suomeenkin :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: