Mitä? Ootko tosissasi? Kauanko ootte poissa? Koska me nyt sitten nähdään seuraavan kerran? 
15306-img_172134547-img_1503Se on kuulkaas mussukat nyt sellainen homma, että tämä nainen muuttaa ulkomaille. Tai siis me yhdessä muutamme, minä ja se komeampi kaveri tästä kahden hengen huushollista. Kotona onkin käynnissä armoton pakkaaminen, Pelican varastoon viedään jälleen iso kasa muuttolaatikoita ja yritän epätoivoisesti saada pakattua mukaan järkevästi vaatteita, joita tarvitsen tulevana keväänä. Olen yrittänyt myös nähdä mahdollisimman paljon ystäviä  ja lopun aikaa pähkäilen viimeiseen hereillä olo hetkeen saakka, että mitä olen vielä unohtanut tehdä. Niin paljon on ollut hoidettavaa ja mietittävää, että alan pian hukkua muistilappuihin ja paperipinoihin. Ennen kuin teidän päänne putoavat pyörittelystä ja ihmetyksestä pois sijoiltaan, niin kerrotaan nyt selvennyksenä, että me ollaan muuttamassa ulkomaille ja samalla tehdään sieltä töitä. Suuntana on Eurooppa, ainakin nyt aluksi.

Tilanne on elänyt ihan viimeiseen saakka ja oikeastaan vasta tammikuun alussa oltiin varmoja, että lähdetään aluksi kohti Itävallan alppeja. Työjuttujen takia ollaan viimeiseen asti pähkäilty lähtöä jopa Aasiaan, mutta voi olla, että tällä kertaa saadaankin jäädä vielä turvallisesti Euroopan puolelle. Mikäs siinä, itselleni kirjoitushommat sujuvat missä päin maailmaa tahansa, joten olen valmis reisaamaan oikeastaan ihan missä vain. Meillä ei siis tule olemaan vain yhtä kiintopistettä, vaan ollaan useammassa eri paikassa. Tiettyjä paikkoja on, missä pitää jossain välissä olla, mutta muutoin ollaan vapaita liikkumaan. :)

Sellainen osittain kai teitäkin koskeva muutos tähän väliin helmikuun alkua, miltäs kuulostaa? ;) Isäpuoleni kanssa soittelin eilen ja hänelle tämä tuli aivan täytenä yllätyksenä. Hän naureskeli aivan ihmeissään ja mietti heti kuumeisesti, että mitenhän hän itsekin voisi siirtää oman toimistonsa ulkomaille. Heh, niin tahtoisi varmasti moni tehdä, mullekin on moni ilmoittanut heti lähtevänsä meidän mukaan. Voin paljastaa, että on tämä asia järjestelyitä vaatinut, eikä mikään ole onnistunut vain sormia napsauttamalla. Joku jo ehkä aavistelikin, että meidän viimeisen syksyn nopeat muutot ja remontoinnit on liittyneet kaikki tähän muuttoon. Piti tehdä nopeita muutoksia, jotta asunnot saatiin vuokralle ja hommat sihen malliin, että voi mahdollisesti olla pidempäänkin poissa. Piti myös miettiä raha-asioita kuntoon ja ratkoa ”muutamia” ongelmia, että tällainen reissu saataisiin onnistumaan. Ja no, nyt kun asioita on hoidettu ehkä miljoonasti, niin lähtö on ihan näillä näppäimillä. Me lennetään Itävaltaan ensi maanantaina, jihuu!! :)

Helmikuu tulee olemaan siis täynnä laskettelua ja muun ajan pidän nenäni ahkerasti kiinni koneen näppäimistössä. Täytyy sanoa, että elämä tuntuu juuri nyt liian hyvältä ollakseen totta. <3

rp_IMG_5088.jpgrp_IMG_4896.jpg

En ole blogissa ihan kamalasti puhunut meidän tämän hetkisestä kodistamme, mutta se on johtunut oikeastaan kokonaan siitä, että kaikki on ollut koko ajan vain suunnitteluvaiheessa. Kaikki on ollut niin auki aivan liian pitkään, että tahdoin ensin hoitaa kaikki asiat kuntoon ja sitten vasta kirjoittaa asioista julkisesti. Mehän ollaan asuttu viimeset neljä kuukautta patjalla täällä meidän nykyisessä kodissamme, sillä vuokrasimme toisen kotimme kalustettuna. Hahah, näkisittepä meidän retkimajoituksen :D Hieman on välillä ollut haastavaa asua kodissa, josta puuttuu kaikki mitä kotiin kuuluu, mutta on se varmasti sen arvoistakin. Kevät kuulostaa nimittäin niin upealta kaikkine upeine suunnitelmineen, että vaikka on ollut hirmuinen määrä hoidettavia asioita ja ihan järjetön määrä töitä viimeisen vuoden ajan, niin nyt on aika huokaista helpostuksesta ja lähteä kohti vuotta 2016 rennoin mielin. Tätä on odotettu.

Sellaisia juttuja tälle torstaille, ensi torstaina juttuja kirjoitellaankin sitten jo vähän lumisemmissa maisemissa. Ja mikä parasta, te kaikki pääsette niihin maisemiin mukaan, hih ;)

Miltäs kuulostaa? Nyt pakkaamaan, hommaa riittää vielä! :)

 

31 kommenttia artikkeliin ”Muutto ulkomaille

 1. Nita sanoo:

  Kuinka siistiä!? Vautsi vau! <3 Ja plussana päälle tää kateellisuuskäyrä vaan nousee, koska Itävalta. Mun yks suurimmista matkahaaveista! <3 Mut sanotaan nyt sekin, että olen posotiivisessa mielessä kateellinen, kyllä mäkin voisin lähteä! :D Mut oon oikeesti vilpittömästi onnellinen teidän puolesta, nauttikaa! :) <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oivoi, Itävalta on kyllä ihan huippu! Kunpa sullakin tulisi joskus mahdollisuus päästä reissuun näihin maisemiin ja tunnelmiin! :)

   Kiitos Nita, ihanaa kun olette niin tsemppaavia kaikki! <3

   Tykkää

 2. Anniina sanoo:

  Aikamoinen irtiotto, ei voi kuin ihailla teidän rohkeutta! :) Meinaan moni varmasti haaveilee ulkomailla asumisesta, mutta ei sitten kuitenkaan uskalla tai pysty sitä järjestämään. Puhuit muuten kirjoitushommista, teetkö jotain muitakin kirjoitustöitä blogin lisäksi? :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moni haaveilee, mutta muutosta voi olla vaikea tehdä. Onneksi se on kaikille mahdollista, mikäli vaan tavoittelee omia unelmiaan ja tekee asioita onnistumisen eteen. Ehkäpä näitä asioita jakamalla tämäkin ajatus jakautuu yhä useamman mieleen :)

   Teen freelancerina hommia sisällöntuoton parissa ja teen myös yhtä isompaa projektia itse. Loput ajat yritän olla mahdollisimman rennosti, ainakin nyt tämän kevään ajan. :)

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Mä tiedän ainakin yhden (tai nyt niitä taitaa olla vielä kolme, heh) paikan, missä pitää olla maaliskuussa! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Taidan tietää mäkin! ;) <3

   Tykkää

 4. Wau, mieletöntä!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, eikö ookkin :)

   Tykkää

 5. Emma sanoo:

  Wau! Kuin upeeta! 😍 onnea!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos!! :)

   Tykkää

 6. Jonna1983 sanoo:

  Oi että! Olisipa itselläkin mahdollisuus moiseen. Mulle kyllä löytyisi varmasti töitä ulkomailtakin, mutta en tiedä mitä mies tykkäisi asiasta :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No sulle aivan varmasti löytyisi! Jos nyt alat pikkuhiljaa keskustella kotona aiheesta, niin ehkä ajan kanssa mies alkaa itse ajatella, että muutto on hänen ideansa. Pitkäaikainen työ kyllä sitten palkitaan, ehhe ;)

   Tykkää

 7. Anna sanoo:

  Tää juttu on just niin teitä, oon ollut sitä mieltä alusta asti :) <3 Mahtavaa ettei ihmiset pelkästään unelmoi, vaan myös elävät unelmansa todeksi! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niinpä, sinäpä sen sanoit!! <3

   Tykkää

 8. Mona sanoo:

  Tää on vaan niin mahtava juttu <3 <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikös ooooooo <3

   Tykkää

 9. Maria sanoo:

  Siistiä, rohkea veto! Elämässä pitääkin uskaltaa. :) Itse lennähdän sunnuntaina Itävaltaan, mutta voin kuvitella, että se on hieno maa asuinpaikaksikin.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hienoa, Itävalta on musta tosi ihana paikka. Täällä mieli lepää :) Ihanaa reissua siis sullekin, ellet jo ehtinytkin karata takaisin kotiin?

   Tykkää

 10. marjut sanoo:

  Ihan mahtavaa, että uskallatte lähteä kohti ”tuntematonta” :) tsemppiä viimeisiin järjestelyihin!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3

   Tykkää

 11. Sanna sanoo:

  Wou, ihan mieletöntä!! Paljon onnea tulevaan muuttoon ja muutokseen! Täällä myös yksi kateellinen, joka voisi myös tehdä milloin vain tuollaisen siirron, jos se olisi oman ja miehen työn puolesta mahdollista! Mieletön juttu! Innolla jään seuraamaan teidän ”matkaanne”! :) Onko teillä tarkoituksena olla joku tietty ajanjakso ulkomailla vai muutatteko ihan toistaiseksi ja olette niin kauan kuin itse haluatte? :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos paljon Sanna, muutos on todella odotettu. Ollaan nyt jo molemmat aivan onnemme kukkuloilla, kun tästä tuli mahdollista. Meillä on vielä aika avoimia kaikki tulevat suunnitelmat ja suunnat, mutta nyt ainakin ollaan poissa Suomesta. Kesää tullaan myös katsomaan hetkeksi ja sen jälkeistä aikaa ei olla miettitty. Aika näyttää sitten, turhapa se on mitään liikaa miettiä ;) Eli toistaiseksi ollaan.

   Kiitos tsempeistä Sanna!!

   Tykkää

 12. Helzu sanoo:

  Hienoa! Innolla jään odottelemaan ”lumisia” postauksia Itävallasta. Nauttikaa tästä mahdollisuudesta.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Nautitaan aivan varmasti, lumisia postauksia varmasti tulossa! ;)

   Tykkää

 13. Elisa n sanoo:

  Wau! Kuinka siistiä,mieletöntä! Rohkeita kyllä ootte ja oikeesti hyvä niin:) Mielenkiinnolla jään odottamaan kyllä postauksiasi varsinkin Itävallasta:) Saa nähä pystynkö edes lukemaan kadehtiessa niitä mielettömiä maisemia;) huh!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, niinhän se usein on, että tulee vaan liian kova himo itsekin reissuun, kun lukee muiden upeita tarinoita. :D Ehkäpä saan jutuillani vähän rohkeutta muidenkin mieliin tai ainakin vahvistettua sitä uskoa, että unelmiin todella kannattaa tavoitella :)

   Tykkää

 14. Outi Karita sanoo:

  Tää tulee varmasti olemaan teillä ihanaa aikaa ja rikastaa kokemusvarastoa. Harmi ettei ehditty näkemään tässä alkuvuodesta, mutta onneksi puhelimet on keksitty <3 Jään odeottelemaan postausten lisäksi niitä postikortteja, hih ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Onneksi skypet ja muut on keksitty, ehditään ringautella koska vaan :) Postikortti pistetään tulemaan heti ensitilassa ;) <3

   Tykkää

 15. Se on aina mahtavaa kun ihmiset uskaltaa ja tekee mitä haluaa! :) Itsellä sama ruljanssi tapahtui vuosi sitten Lontooseen, sillä erotuksella ettei meillä ollut hajuakaan tulevista töistä ja itse vuokrasimme asuntomme tyhjänä ja myimme lähes kaiken omaisuuden :D Tämä ”irtiotto” on ollut ehdottomasti elämän parhaita päätöksiä, ja epäilemättä se on sitä teillekin! :) Hyvää muuttoa ja kevättä uusissa maisemissa!:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Apua, kuulostaa niin upealta! Sait myös heti linkkaamaan blogiisi, koska pakko tietää heti tästä enemmän ;) Lontooseen on moni munkin tuttu lähtenyt, osa paremmalla menestyksellä, osa huonommalla. Niin hienoa kuulla, että teillä kaikki on mennyt juuri kuten piti ja olette saavuttaneet oman iriottonne. :)

   Kiitos tsempeistä ja paljon lämpöä sinne Lontooseen täältä alpeilta! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: