DSC01073Aivan uskomaton olo herätä tähän päivään, nähdä edessään kauniit vuoret ja tajuta siinä hetkessä, että vihdoin ollaan perillä ja kaikki velvollisuudet ja kodin pölyt on karistettu kannoilta. Eilen olin aivan poikki pitkän matkapäivän jälkeen ja luulen, että pelkkä tyytyväinen olo ja rento mieli saivat viime yön unet kestämään muutamaa tuntia normaalia pidempään. Olisin jo eilen halunnut tulla kirjoittelemaan kuulumisiani teille, mutta nukahdin yhdeksältä sohvalle kahden viltin alle ja väkisin raahauduin sänkyyn tuntia myöhemmin. Aivan valtava väsymys valtasi mielen, joten päätin että paras vain nukkua pitkät unet ja herätä paremmilla energioilla tähän päivään. Ja mitkä energiat mulla tänään onkaan, olo on vahvasti hymyn täyttämä, tuntuu että koko maailma olisi saavutettavissa!

Meidän eilinen matkapäivä alkoi aamulla kuudelta lentokentälle suhaamisella ja sieltä lennettiin Muncheniin. Muutaman tunnin lennon jälkeen oli ihana nousta koneesta ulos, kun vastassa oli lähes 15 asteen lämpötila. Mikä lämpö! Aurinko paistoi ja tuntui, että sulan siihen paikkaan lämpimän talvitakin ja rinkkani alle. Onneksi juna vei meidät lopulta vähän viileämpään kohteeseen, täällä alppien keskellä lämpö ei taida laaksossakaan nousta kymmentä astetta korkeammalle ja korkealla rinteessä on tottakai aina muutamaa astetta viileämpää. Päästään siis nauttimaan päivisin talvesta rinteeseen ja iltaisin on lämmin ilma ja voi olla melkeinpä hupparissa ulkona :)

IMG_5671Ensimmäinen stoppi meillä on tosiaan Bad Hofgastein, kylä jossa olen lapsesta asti heilunut rinteessä ja kulmat on erittäinkin tutut. Vaikka monia muita alppikyliä on tullut vuosien aikana koluttua, niin täällä tuntuu aina olevan parhaat rinteet ja olo on heti kotoisa. Huomasin jo eilen illasta, kun käppäiltiin kylällä, että olo oli heti aivan äärettömän rento ja onnellinen. Jotenkin sen siinä hetkessä tajusi, että ihan oikeasti on jo vihdoin perillä ja voi lopettaa kaiken turhan asioista stressaamisen.

Viime viikko meni aivan hujakassa ohi, oli niin paljon tekemistä etten ehtinyt lähtiessä edes tajuta kaiken muuttuvan. Koti pakattiin kahden neliön varastoon muutamassa päivässä, rinkat täytettiin siinä sivussa nopeasti fiksuilla valinnoilla ja vähän veikkaan, että mukaan lähti varmaan vähän turhaakin rompetta. No, ehkäpä osan tavarasta voi jättää tänne mökille, kaikkia lämpökerroksia kun tuskin tulee kevään aikana tarvitsemaan.  ;) Onneksi kaikki asiat saatiin kotona Suomessa hoidettua hyvin ja nyt voi keskittyä tulevat kuukaudet vain maksimaalisen onnellisuustason saavuttamiseen. Eipä oo juuri nyt huolta huomisesta, on vain tämä hetki ja nämä ajatukset. Mihinkään ei ole kiire.

IMG_5681Nyt kun alkuvuoden kiireet on hoidettu alta pois, on aikaa kirjoitella jatkossa vähän enemmän. Tuntuu ihanalta sanoa, että blogissakin varmasti jutut taas aktivoituvat ja pääsen panostamaan tähänkin juttuun aivan eri energioilla. Ajatus kulkee paremmin, kun sille antaa aikaa. Teksti ei oikein koskaan toimi käskien, ideat syntyvät usein silloin, kun mieli on puhdas ja on aikaa kokea oivalluksia. Pitää olla aikaa hengittää rauhassa ja antaa sanojen syntyä kuin vahingossa.

On ollut nyt jo heti alkuun ihana huomata, että kommentointi on vilkastunut ja teitä on siellä lukemassa yhtä paljon kuin ennenkin. Kiitos, kun pysytte matkassa mukana ja kiitos kun jaksatte kommentoida. Blogin kirjoittaminen ei olisi yhtään mitään, ellei teidän kanssanne syntyisi vuorovaikutusta. Jutellaan siis lisää kommenttiboksin puolella, jatkossa vastailen kommentteihinne varmasti entistä nopeammin :) <3

Nyt pukemaan vaatteet päälle ja kohti rinnettä. Näyttää uhkaavasti siltä, että tänään paistaa kauniisti aurinko! :)

8 kommenttia artikkeliin ”Sydän ja mieli rentona, ei huolta huomisesta

 1. Nita sanoo:

  Vuorimaisemat <3 Nauttikaa! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Vrmasti! <3

   Tykkää

 2. SariKoo.fi sanoo:

  Mä niin haluan tulla käymään!! Alppimaisemat on niin kauniit. Mut siis onko Bad Gastein ja Bad Hofgastein sama paikka? Ensimmäisessä oon käyny, ensimmäinen ja viimeinen alppireissu…

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No hei, tänne vaan! Tuutteko molemmat? ;)

   Bad Gastein on läheinen kylä, jossa oon käynyt kerran ja en välttämättä menisi uudestaan. Heh, en tahdo sanoa mitenkään pahasti,jos joku siitä paikasta pitää, mutta ei ole ihan mun oma lemppari. Sinne tehdään vissiin paljon pakettimatkoja ja meno on aika erilaista. Rinteet myös.

   Tykkää

 3. Maria sanoo:

  Voi että, kun kuulostaa ihanalta!!! :-)) Ihania keväisiä päiviä sinne Alpeille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Maria!! Kevät tulee tänä vuonna nopeasti :)

   Tykkää

 4. Sanna sanoo:

  Oi vitsi miten hyvältä kuulostaa! Täydelliseltä! Kuulostat jo tekstissäkin niin onnelliselta että! <3 Nauttikaa! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiiiitos!!! <3 Sitä olenkin juuri nyt, ei voi kyllä yhtään valittaa :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: