Tämän päivän piti olla lepäilyä kruunattuna lenkillä ja lihaskuntotreenillä, mutta toisin kävi.  Päivä on kulunut meillä täällä rentoillessa ja Netflixiä kuluttaen. Mussuteltiin myös innokkaana hyvää aamiaista ja kunnon lounas, kunnes iltapäivällä saatiin itsemme vihdoin ylös ja vietettiin kaksi iloista tuntia ulkona lenkkeillen. Arskakin ilmestyi sopivasti esiin iltapäiväksi ja saatiin hikoilla lenkkikamoissamme jo ensimetreillä. Aivan ihana ilma, kyllä pisti hymyilemään!

Lenkki sujui hyvin, kunnes kotiin palatessa alkoi tapahtua. Vatsassa alkoi äkillisesti kova vihlonta ja jouduin hidastamaan tahtia. Tajusin heti, että on vain päästävä pikaisesti lepäämään ja unohtaa kaikki haaveet lihaskunnosta kotosalla. Kylmä hiki iski iholle ja onneksi päästiin nopeasti takaisin kämpille. Tunti siinä menikin sitten tässä sohvalla maaten ja rauhallisesti hengitellen, kunnes olo helpotti. Varmaan joku tonnikalasalaatin aines päätti alkaa ryppyilemään, kun oltiin niin innokkaana lenkillä, sillä muuta syytä en kivuille keksi. Meillä oli varmaan liian hauskaa, kun pompittiin, loikittiin ja spurttailtiin niin kovasti naureskellen siellä lenkillä. Ois pitänyt ottaa vaan ihan rauhassa. ;)

No, eipä se mitään. Lähes kaksi tuntia ehdittiin naustiskella lintujen laulusta ja auringosta ulkona, sehän on jo paljon se <3 

IMG_5844 IMG_5817 IMG_5820 IMG_5845

Näissä kuvissa on vähän eri maisemat kuin mitä rinteessä päivisin  on.  Tuolla ylhäällä on 2000 metrin korkeudessa ollut nyt noin 10 astetta miinusta, eli sellainen sopiva ilma lasketteluun. Itseasiassa täydellinen ilma, sillä pieni pakkanen on aina hyvä, mutta liika lämpö taas saa hien nousemaan pintaan liiankin nopeasti. Hassua vaan täällä se, miten asteet muuttuu päivän aikana niin nopeasti ja kun eilen oltiin päivä pakkasessa, oli tämä päivä reilusti plussalla. Linnut lauloi ja ympärillä tuoksui ihan keväältä. :)

DSC01111

Tämä on musta tosi kiva kuva eiliseltä. Hauska aamuinen otos, kun nautiskeltiin tyhjistä rinteistä ja ihasteltiin maisemia. Tuli muutama muukin upea kuva, ne te saatte ehdottomasti nähdä myös myöhemmin! ;)

Kun nyt vihdoin pääsin siitä ikävästä vatsakivusta eroon, voisinkin alkaa tehdä pikaista siivousta. Olisikohan myös vihdoin jo aika tyhjentää rinkat laukut ja laittaa tavarat paikoilleen? Ollaan kuitenkin oltu vasta viisi päivää perillä ja vieläkin on laukut siinä paikalla, mihin ne tullessa jätettiin, joten sitä voisi kai jo ryhdistäytyä :D Jos saisin millään tavarat paikoilleen niin sen jälkeen päästäänkin kohti illan ainoaa ohjelmanumeroa, eli syömistä. Yam ja nam, saas nähdä mitä hyvää tälle illalle keksitään!  Ihanaa lauantaista iltaa kaikille, huomiselle on mielessä kirjoittaa vähän ruokakuulumisia! :)

Mitäs teillä on ohjelmassa ystävänpäivälle? Onko jotain ideoita heittää, mitä voisi leipoa ilahduttamaan iltaa? :)

Yksi kommentti artikkeliin ”Lepopäivä ja kevyttä lenkkeilyä

  1. Nita sanoo:

    Noi maisemat on täydellisiä! <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: