IMG_8096 IMG_6928IMG_7091IMG_7003 IMG_6908 IMG_7326 IMG_7122 IMG_6922IMG_7144

Näissä kuvissa nähtiin pikainen paluu viime kesäkuulle. Aurinkoiselle sellaiselle, iloisellekin aivan varmasti. Taisin yöllä uneksia niin vahvasti kesästä ja kärpäsistä, että heti ensimmäisenä oli päästävä selaamaan kuvia niiltä hetkiltä, kun oli vielä aurinkoista. Jostain syystä nämä kesäkuiset kuvat saivat mut suurimpaan hymyyn, muistoina ne tuntuivat tähän hetkeen juuri oikeilta. Juhannus, kesäkuun lenkit lämpimissä aamuissa, aamiaiset parvekkeen lämmössä ja grillijuhlat kavereiden kanssa. Hirmu suloinen tunne edes ajatella näitä hetkiä.

Vaikka tässä hetkessä on juuri nyt oikein hyvä olla, on myös aina yhtä ihanaa palata hetkeksi muistoihin. Joskus mieli kaipaa pientä aikamatkaa niihin hetkiin, joina oli erityisen hyvä olla. En tiedä teistä, mutta itselleni ainakin jotkut tietyt kuvat tuovat automaattisesti hyvän olon ja tunnen ne samat tunteet joita tunsin juuri silloin. Lämpimät ja vahvat tunteet. Aina sanotaan, että katse pitää suunnata tulevaisuuteen, mutta mitäpä haittaa siitä on, että joskus katsahtaa myös taaksensa. Kunhan ei tee sitä väärin. Ei saa märehtiä mennyttä, eikä saa surra yhtäkään tapahtumaa tai hetkeä. Kaikella kun on kuitenkin tarkoitus ja jokainen tapahtuma on ollut syynä siihen, miksi tässä ollaan juuri ja nyt. Parempi on vaan pitää katse siinä tulevassa, hymyillä mennyttä ja olla iloinen että tässä hetkessä on niinkin hyvä olla kuin on. Eikö niin? :)

Tahdon toivottaa jokaiselle siellä aurinkoista aamua, oli se sitten kuinka pilvinen tahansa! Iloisia ajatuksia ja hymyä sun päivääsi! <3 

2 kommenttia artikkeliin ”Aamun hetkeni auringossa

 1. Outi Karita sanoo:

  Olipa ihana kuvapläjäys näin aamuun <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Muiskis <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: