Woohoo, täällä ollaan taas maanantai, mitäs kaikkea kivaa tänään tapahtuu?

Jouduin tässä aamulla unihiekkaa silmistä hieroessani moneen kertaan miettimään, että onko tänään nyt mikä päivä ja eikö ihan varmasti ole sunnuntai. Menee vähän päivät täällä sekaisin, kun ei juurikaan tuu seurattua edes kelloa. No, selvisihän se, että on maanantai, kun aloin selata Instagramia. Osa teistä oli jo ehtinyt laittaa muutaman motivaatiokuvan ilahduttamaan heräämistä uuteen viikkoon ja löytyi sieltä niitä perinteisiä hauskoja ”Apua, taas maanantai miten tästä selvitään” -kuvia. Heheh, ymmärrän tunteen. Monelle juuri tää päivä on se pahin viikosta, kun pitäisi taas asennoitua uuteen viikkoon ja löytää omat parhaat energiansa peiton alta lymyämästä. Ei oo aina helppoa, tiedän sen itsekin. Mulle maanantai on aina silti ollut yksi lemppareista (mitään muita viikonpäiviä tietenkään yhtään väheksymättä, heh) ja herääminen viikon alkuun tuntuu aina hyvältä. Oikein vatsaa kutkuttavalta ja jännittävältäkin joskus.

Se on varmaan vähän omasta asenteesta (ja ehkä myös siitä kiinni paljonko on tullut juhlittua viikonlopun aikana?) että miten maanantain saapumisen kestää. Tuleeko siitä ihan huippu, vai tuleeko siitä jotain tosi kamalaa? Täällä on esimerkiksi tänään taas todella sankka sumu ulkona ja näyttää siltä, ettei välttämättä pääse mäkeen. Näitä päiviä on ollut nyt melko paljon ja tottakai harmittaa, että ei pääse rinteeseen, vaikka se onkin täällä se ykkösjuttu. En silti tahdo harmitella liikaa vaan yhtä hyvä maanantai tämä on kuin kaikki muutkin. Joskus jossain synkässä iässä olisin voinut herätä tähän aamuun aika kiukuissani, kun ei pääsekään mäkeen, mutta en nyt. Tänään en oikeastaan anna sille sen suurempia ajatuksia. Voin keskittyä johonkin muuhun tänään ja toivoa, että huomenna on vähän parempi tuuri sään kanssa. Eikai huono sää loputtomiin voi jatkua, kyllä aina sumua seuraa kirkas aurinko.

IMG_3941

Koska tämä blogi keskittyy pääasiassa hyvinvointiin ja motivoivan arjen luomiseen, niin tälle aamulle voisin vinkata kolme hyvää viikon alottavaa tekstiä. Ehkä te saatte näistä kirjoituksista yhtä hyvän mielen kuin itsellenikin tuli niitä lukiessa. :)

Start living your best life -blogin Elisa on nainen, joka onnistuu aina saamaan asioista näkyviin valoisan puolen ja tiedän jo ennen hänen bloginsa avaamista, että siellä on jotain mitä tahdon lukea. Hänen kuvansakin vat ovat aina yhtä upeita ja tulee jotenkin todella toiveikas ja valoisa olo, kun niitä katsoo. Tähän aamuun voisin suositella häneltä tämän tekstin lukemista: ”Eroon haihattelusta” ja asennoitumista uuteen viikkoon samoin ajatuksin kuin Elisakin.

Toinen tälle maanantaille sopiva kirjoitus voisi olla ystäväni Ainon haastattelu uusimmassa Sport -lehdessä. Tekstissä ”Kömpelöstä kirahvista sukeltajaksi” Aino kertoo siitä, miten entisestä liikuntalintsarista tuli huimapäinen harrastaja. Tämän tekstin siivittämänä onkin hyvä painaa mieleen ajatus, että meistä jokainen pystyy juuri siihen mitä itse tavoittelee. Eikös vaan?

Tämän aamun kolmas suositus tulee vähän yllärinä itsellekin, sillä löysin tämän jutun vasta ihan pari minuuttia sitten. Tämä teksti ei nyt varsinaisesti motivoi mihinkään muuhun kuin syömiseen, mutta jos sieltä löytyy ketään toista raejuustonsuurkuluttajaa (pakkohan teistä on löytyä!) niin tässä teillekin testiin raejuusto-kakku. Hihittelin itsekseni tälle keksinnölle aamiaista syödessäni ja ajattelin, että ehkä joku muukin siellä voisi ilahtua ajatuksesta kakkuun, joka on tehty lähes kokonana raejuustosta. Voisikohan joku testata tätä mun puolestani tai vaihtoehtoisesti lähettää Itävaltaan pari purkkia Kesoa pikapostina?! ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa, pidetään mieli positiivisena ja tehdään tästä viikosta onnistunut! :)

2 kommenttia artikkeliin ”Motivointia alkavaan viikkoon!

 1. Vierailija sanoo:

  Tosi kiva postaus jälleen! Kannattaa muuten tsekata semmonen blogi kun Tuottaja- Anttila tuolta Lilyn sivuilta. Kirjoittajana mun sisko joka lähti vuodeksi maailmalle. Aattelin että jotain samaa teidän suunnitelmissa, kun säkin sinne ulkomaille lähdit. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! Käyn tottakai kurkkaamassa, aina kiinnostaa uudet blogit jotka voisivat sopia omaan lukulistaan :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: