Katselin eilen lenkin jälkeen peilistä itseäni ja ihmettelin, että mihis ihmeeseen mun olkapäät on hävinneet. Justhan ne oli tossa vielä….Aika nopeasti tajusin tosin, että sinnehän ne on salille jääneet, kun en ole käynyt siellä. Hah! Mikäpä tässä iässä enää pysyisi paikoillaan ilman vaivannäköä, joten syyllistä ei tarvinnut kovin kaukaa etsiä. :D

DSC01468

Vastapainoksi voin kuitenkin hieman kehaista itseäni, sillä vaikka olkapäissä ei välttämättä juuri nyt ole poweria, niin jaloissa ainakin on. En tiedä olenko kuvitellut asian, mutta tuntuu, että jalat on saaneet paljonkin lisää voimaa tässä neljän viikon laskujen aikana. Kyllähän siellä ollaankin pumppailtu aikalailla ylös alas tunnista toiseen ja hapotus on ollut lähes päivittäistä. Ollaan me kyllä lepopäiviäkin rinteestä pidetty, mutta niihin päiviin onkin sitten sisältynyt askelkyykkyjä tai esimerkiksi hölkkälenkkejä. Voikin siis sanoa, että joka päivä on tehty jaloilla jotain.

Mikä on muuttunut kuukaudessa?

Se on kuulkaa neidit ja sedät sellainen homma, että mun koipeni on kuukaudessa löytäneet ihan uuden ulkoasun. En tiedä, että voiko selluliitit kadota näin nopeasti, mutta siltä se kovasti näyttää! Vielä thaimaan auringossa mun jalkani olivat vähän arveluttavan näköiset, mutta nyt tuntuu, että tilanne on ihan toinen. En sano, että kaikki olisi kadonnut, mutta muutos on omaan silmään iso. Tästä ei aivan varmasti anna teille kuvahavaintoja, joten saatte luottaa mun sanaani kun kerron, että sellutkin ovat vähentyneet. :D En usko ehkä itsekään, että kuukaudessa voisi käydä mitään ihmeellistä, mutta siltä se nyt vaikuttaa. Ilmeisesti se hapotus on tehnyt tehtävänsä ja vaikka välillä on viimeisillä voimillaan tullut vikoja rinteitä alas, niin siitä on selvästi ollut hyötyä. Hauskanpidon lisäksi siis.

Toinen asia, mikä on ollut oikeen tervetullut asia, on selän hyvä kunto. Päivittäinen liike on tehnyt superhyvää ja selkä on ollut sellaisessa kunnossa, etten oo joutunut miettimään sitä yhtään. Ei mitään aristelua, ei yhtään kipua. JES. En kyllä edes muista koska viimeksi mun selkäni olisi edes ollut kipeä, mutta laskut on ainakin tehneet hyvää. Siinä lajissa kun keho on jatkuvasti hallittuna ja core tekee koko ajan töitä jalkojen jatkeena. Erittäin hyvä päätös siis tulla laskemaan kuukaudeksi, oon tosi ilonen, että päädyttiin tänne kaikkien mutkien kautta!

DSC01111

Vielä olisi laskuja jäljellä viikon verran huhtikuussa, ihanaa! Ja vaikka oliskin vain kuvitellut nämä muutokset kehossani tai selkä olisi ollut jo ennen laskuja hyvässä kunnossa, niin so what. Parashan se on, että itsellä on hyvä mieli ja elelee omissa pilvilinnoissaan iloisena. Eikös vaan? ;)

Tänään tiedossa pitkä kävelylenkki ja kotitreeni jonka sisältöä en oo vielä yhtään miettinyt. Pitäisi jaksaa myös imuroida koko kämppä, pestä pyykkiä ja pakata tavarat huomista lähtöä kohti Wieniä. Paljon on puuhaa, mutta onneksi on myös vielä puolikas päivä jäljellä.

Aurinkoa teidän alkavaan viikkoon! <3

6 kommenttia artikkeliin ”Mitä kuukausi laskettelua tekee kropalle?

 1. anumaaria78 sanoo:

  Wien! Voi Marissa, sieltä ihania kuvia!!! Bitte. ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Varmasti ;)

   Tykkää

 2. Nina sanoo:

  Hyvin sanottu, että mitäs sitten jos kuvittelit kaikki oireet, kunhan on iloinen. JUST NII. ei kai sillä oo edes niin väliä, selvästi ainakin sulla on olo että oot edistynyt ja keho voi hyvin, paremmin kuin ennen jopa! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   JUST nii ;)

   Tykkää

 3. Toi toka kuva on kyllä niin hieno ja iloinen kuva susta ja maisemasta! Upeet värit (toi pipokin on niin pirtee!) ja muutenkin! Siitä tulee hyvälle tuulelle :) Aivan varmasti tekee laskettelu hyvää niin kropalle kun mielelle! :) Mukavaa reissua teille! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Hanna! Mustakin se on tosi kiva kuva, tykkään väreistä siinä. Tosi ilonen kuva :)

   Ihanaa viikkoa sulle Lontooseen! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: