DSC01529DSC01553DSC01487 DSC01492DSC01488 DSC01501 DSC01504 DSC01525 DSC01484Lähes kaksi vuorokautta kului Wienissä, tiistai etsien ja ihmetellen, keskiviikko kotoutuen. Torstaina olikin jo aika lähteä heti aamusta kohti Budapestia ja molemmat mietittiin, että onneksi tullaan tätä kautta vielä takaisin! Kaupunki oli vauhdikas ja autojen täyttämä, joten en saanut oikein millään sellaisia kuvia, kun olisin tahtonut. (Kuvaajan taidoissa taitaa olla vähän parantamisen varaa, mutta syytetään nyt kuitenkin niitä autoja ja muuta hälinää ;D ) Jälleen oli vaikeaa saada kuviin sitä samaa tunnelmaa, johon omat silmäni heräsivät päivissä. Oli myös vaikeaa kuvata, kun tahtoi vain katsoa. Se muutos on tapahtunut viime vuoden aikana, että enää ei jaksa kuvata koko ajan. Kamera ei muistu mieleen, silmät siirtyy nopeammin, kun sitä ei tarvitse miettiä. Kaikki on niin paljon kauniimpaa, kun siihen keskittyy kunnolla. Jos heti ensimmäisenä kaivaa kameran, joutuu kotona kuvia katsoessa vain miettimään, että näinkö mä tän paikan todella? Katsoinko ihan oikeasti?

Tällä kertaa todella katsoin. Aamut alkoivat aikaisin ja koko reissun aikana me käveltiin hämmästelemässä kaupunkia arviolta noin 32 kilometriä. Vain arvioiden, luku voi olla pienempi tai isompi. Jaloissa se tuntuu 4o kilometriltä, mielessä vain parinkympin matkata, kun musta me ehdittiin niin vähän. Kaupunki on todella kaunis ja talot ovat aivan uskomattoman hienoja. Kauniita pieniä yksityiskohtia ja patsaita joka paikassa, sellaisia juttuja mitä ei varmasti huomaisi jos asuisi itse kaupungissa. Sokeutuisi niin nättiin näkymään. Wien on on mielestäni sellainen suloinen vanhempi kaupunki, jossa oli paljon voimaa ja jylhyyttä. Niin sitä ehkä kuvailisin. Niin ja muusikoita näkyi joka paikassa! Jos ei joku lukenut kahvilan kulmassa nuotteja, oli joku soittimensa kanssa matkalla johonkin. Siitä tuli ihana fiilis. Niin musikaalinen kaupunki, että sen täytyy olla rytmikäs paikka asua! :)

Meidän aika kului pääosin ihan vain siihen perinteiseen ihmettelyyn ja turistihölmöilyyn. Käytiin tietty parit kerrat syömässä, sacheria tottakai ja wursteleita, kahvia kahviloista. Aika rauhakseen vietettiin päivät ja yhtenä iltana löydettiin myös itsemme leffateatteriin katsomaan Deadpool. Olipa hyvä leffa! Jos yhtään supersankarihömpötykset kiinnostaa, niin suosittelen, nauroin monesti vedet silmissä. ;)

Me palataan Wieniin vielä pääsiäisen aikoihin hetkeksi, katsotaan mitä me silloin päätetään tehdä. Tuntuu, että tahdon ainakin yhden päivän voida viettää vielä ihan vain katuja katsellen. Ihmettelemistä siellä kyllä riittää. (Ja pari palaa lisää sacheria..)

Bis später! <3

6 kommenttia artikkeliin ”Wienin katuja pitkin

 1. Outi Karita sanoo:

  Olipa kiva kulkea Wienin katuja pitkin näin blogin välityksellä :D
  Oon jälleen vähän samis, haluan kuvata kaikkea, mutta haluan myös oikeesti katsoa muutoinkin kun kameran linssin läpi, siksi reissuilla kuulenkin Rikun suusta ”tuus jo” kun olen jäänyt vielä kuvaamaan :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, mäkin jään aina matelemaan. Tosin välillä vaan siksi, että oon niin ajatuksissani kun katselen ympärilleni. Ville paahtaa niin kovaa vauhtia :D

   Tykkää

 2. anumaaria78 sanoo:

  Wien on niiiiin kaunis. Itseasiassa minun mielestäni vielä kauniimpi kuin Pariisi, ja se on multa paljon sanottu. ;) Kiitos Marissa näistä kuvista <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ole hyvä! Pääsit edes hetkeksi palaamaan sun matkailumuistoihin. ;) Pariisi on musta todella kaunis, mutta aivan erilainen. Molemmissa kaupungeissa tietty on paljon vanhaa ja ylvästä ja se tekee niistä vähän samantyylisiä. Kuitenkin ihan erilaisia ne on, ei voi oikein verrata. Itselle Pariisi on ehkä enemmän vielä mieleen, mutta syytä en tiedä miksi. :)

   Tykkää

 3. Laura K. sanoo:

  Ihanan näköinen kaupunki 😍

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiva, jos kuviin edes vähän tarttui kaupungin kauneutta :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: