DSC01611 DSC01623DSC01627DSC01597 DSC01601 DSC01605 DSC01635 DSC01638 DSC01647DSC01639 DSC01643Pelkään jostain syystä siltoja. Yömyöhään sillalla kulkeminen on karmaisevaa, enkä ainakaan katso alas. Kuljen keskellä tietä, sillä jos menee liian reunaan, voi nähdä liikaa. Musta vesi voisi ampaistaa pohjaansa niin nopeasti, sen syvyyttä ei voi millään tietää. Jos vaikka putoan? Yleensä en ajattele asiaa, kuljen sillan yli aivan kuin se olisi tavallinen tie. Tiedän, että sillalta ei putoa. Tiedän, että sillat ovat vahvaa tekoa ja askelmat altani eivät murru. Siltikin joskus mieleen tule sellainen hassu tunne siitä että se vesi vie pian mennessään. Muljahtaa oikein vatsassa.

Budapestissa ollaan kuljettu monen sillan yli, edestakaisin ja suunnasta toiseen. Budasta Pestiin ja toisinpäin. Tässä kaupungissa mulla on ollut mitä parhainta seuraa ja tiedättekö, en ole miettinyt sillalta putoamista kertaakaan! Eilen sillalla kävellessä mietin, että johtuuko se ehkä mun turvallisesta olostani? Toisella puolella kävelee elämäni mies, toisella puolella paras ystäväni, joka on tullut meitä moikkaamaan. Tai tultiinhan mekin Petraa, kaikki reissattiin toisiemme luo uuteen kaupunkiin. Enkä mä tietenkään voinut kertoa mun ajatuksistani, ihan yksikseni hymyilin. Tuli jotenkin hyvä ja lämmin tunne siitä, että nyt kaikki on hyvin. Nyt on oikeat ihmiset lähellä.

Enkä ole muuten koskaan kertonut kenellekään, että vähän pelkään siltoja. Nyt kerroin. Luulen, että ensi kerralla ei pelota enää yhtään niin paljon, ei ainakaan jos ei tarvitse juosta yli yksin ;)

Lämpimät terveiset Budapestista! :)

5 kommenttia artikkeliin ”Pelkoa ja ystäviä

 1. Helzu sanoo:

  Budapest on kaunis ja siltarikas kaupunki. Kävittekö kylpylöissä? Ne ovat upeita.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ei käyty kylpylöissä, koska meillä oli niistä vähän eriävä mielipide. Tai siis.. Meistä ne ei ole niin upeita ;) Moni varmasti tykkää ja ne ovat Budapestissa se tärkeä juttu vierailla, mutta me jätettiin väliin, koska ei tykätä niistä yhtään :)

   Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Mä juoksen sun kanssa <3 Tai jos putoat, hyppään perään! ;)

  Mä jotenkin tykkään silloista. Ne yhdistää paikkoja, asioita, ihmisiä. Sillat on vähän kuin ihmissuhteet: jos ne rakentaa vankoiksi, ne kestää tuulet ja tuiskut. Heikoiksi rakennetut sillat ei kestäkään myrskyjä – vähän niinkuin hataralle tai pinnalliselle pohjalle rakennettu ystävyys tai parisuhde.

  Tiiän, että me ylitetään vielä monia siltoja yhdessä – tämä ystävyys kestää elämän myrskyt <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3 samaa mieltä! Hyvin sanottu :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: