Siinä ne nyt ovat sitten. Addun Pure Boost X lenkkarit, kengät kuin kaunis karkki. Sain naistenpäivänä Suomessa iloisen yllätyksen, kun mulle lähetettiin kaunis kimppu kukkia ja nämä kengät. Olin tottakai malttamaton saamaan  paketin itselleni ja ihanainen Petra kiltisti kuskasi ne Budapestiin. Piti hetki odottaa laatikon avaamista, koska noh, kyllä te tiedätte, että kaikkea uutta ei voi heti ottaa käyttöön. Se vaatii tunnustelua. Pientä arkailua ja odotusta, arvelua, että onkohan näistä mihinkään. Tuleeko rakkulat? Uusien kenkien kanssa joskus alussa tulee.

Ja sitten ne vasta laitetaan jalkaan.

DSC02039.JPG

Kaksi päivää jalassa, vielä hyvin varhaista sanoa mitä olen mieltä. Nämä kengät on vähän samantyyliset kuin Nike Freet (omasta mielestäni siis!) ja niissä on sekä kevyt kävellä, että hyppiä. Juoksemaan en lähtisi, mutta olenkin niin vannoutunut Asics juoksija, että ehkä olen vain vähän ujo vielä. Katsotaan nyt mihin näistä kavereista on, kokeilemalla se selviää.

Olen aina luullut olevani liiankin merkkivannoutunut treenaajaa ja huono vaihtamaan uuteen, mutta näemmä se ei pidäkään ihan paikkansa. Jokaiselta merkiltä löytyy omat hyvät juttunsa, joiltakin enemmän ja joiltakin vähemmän. Addu ei ole niin tuttu vielä, ainakaan kengistään, mutta nyt me sitten tutustutaan. Jokatapauksessa ihanaa saada uudet ja kauniin väriset Addut jalkaan, näillä kelpaa kävellä Euroopan kuumilla kaduilla! Ehkä vähän pinkoakin? ;)

*Kengät saatu testikäyttöön yhteistyössä 

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä uudet popot!

 1. Hellu sanoo:

  Nätit! Oon kanssa asics fani, mutta kävelyt teen Nikeilla. Hauska sattuma ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, hyvä me ;)

   Tykkää

 2. Jaanaba liikuntapäiväkirja.com sanoo:

  Ääh ihanat tossut, tahdon. Laitan ostoslistalle. Tai ainakin sovituslistalle. =) Mulla on tällä hetkellä juoksutossuina Adidaksen jotkut Boostit ja ne ovat parhaimmat tossut mitä olen omistanut.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiva kuulla! Itseasiassa joku muukin sanoi mulle joskus samaa, en vaan yhtään muista kuka. Mulla pitäisi ehkä juoksuun olla näistä kengistä numeroa isompi kenkä, tai puolta. Jotenkin on tottunut juoksemaan vähän isommalla koolla. Kevyet nuo ainakin on, joten en yhtään ihmettele sun kommenttia! :) Mukavat myös kävellä, kun malli on hyvä jalalle. Sopivan leveä, kun on tällanen lättäjalka :D

   Tykkää

 3. HH sanoo:

  Kokeilin samanlaisia kenkiä, mutta takaosa tuntui nousevan kovin ylös nilkan päälle, että lyhyen sukan kanssa hankaa ”akilesjänteen” päältä ihoa. Ymmärsitkö hienon selityksen :D Tuliko sulla samaa ongelmaa? Muuten ois ollu niin ihanat kengät….

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hmm.. Piti ihan testata, että tuleeko mulla sama, mutta en huomannut. Oisko jotenkin kiinni jalan mallista? Itsellä sujahti aika sopivasti jalkaan, tuntuu ainoastaan mukavalta.

   Niin ja anteeksi kun kesti vastaaminen, meillä on ollut netti katki viikonlopusta saakka. :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: