Hellou, täällä ollaan taas! Lennettiin sunnuntaina Istanbulista Wieniin ja sieltä viipotettiin junalla tänne meidän mökille Itävaltaan. Eli siis samaan paikkaan, jossa reissun aluksikin oltiin. Saavuttiin pari tuntia sitten perille ja nyt istun onnellisena (ja hitusen selkäkipuisena) tässä olkkarin sohvalla ja on niin hyvä mieli, että tätä ei varmasti helposti kukaan saa katoamaan. On niin ihanan lämmin ja keväinen ilma, että väkisinkin tulee hyvä olo. Vaikka muissakin kohteissa on ollut hyvä ilma, niin jostain syystä täällä laaksossa aurinko tuntuu todella lämpimältä ja nyt jo paniikissa mietin, että missähän vaatteissa tuolla rinteissä voi laskea. T-paidassa? Hikoillen talvitakissa? Niin tai sitten pitää vaan istua rinnekahvilassa ottamassa aurinkoa, jos on liian lämmin laskea. Heh, tässä kuulitte mun tämän hetken suurimmat ongelmani, joten eipä voi olla kauheen huono mieli mistään ;)

Eilen me tosiaan vietettiin taas yksi päivä Wienissä, aamulla käyntiin lenkillä pitkästä aikaa ja loppupäivä käveltiin vaan kaupunkia ristiin rastiin. Ihasteltiin vaan kauniita katuja ja nautittiin keväisestä auringosta. Siitä kun ei saa koskaan tarpeekseen. Illalla oltiin leffassa kattomassa uusin Batman, jota molemmat oltiin odotettu tosi paljon. En niin tykännyt leffasta tällä kertaa (ei yltänyt aiempien tasolle) mutta ainakin pääsi leffaan. Oli hauskaa :)

Ainiin! Ja oltiin pitkästä aikaa sushilla! Vitsit miten onkin ollut ikävä tätä herkkua <3

DSC02185

DSC02179

Tämä viikko on tarkoitus pyhittää töille ja laskettelulle. Aamut rinteessä, iltapäivät ja illat töitä tehden. Sisko ja äiti tulee viikonloppuna tänne meidän seuraksi, joten päästään vähän isommalla porukalla rinteeseen. Aika ihanaa, että saadaan vähän seuraa välillä, alkaa olla nimittäin ihan hiukkasen kuluneita vitsit meidän kahden välillä. Tarvitaan nopeasti uusia puheenaiheita, muuten homehdutaan toistemme seuraan tai vähintäänkin mökkihöperöidytään ;)

Taisin mainita otsikossa, että seuraavaksi on suunta Italiaan? Kyllä! Me ajellaan maanantaina Venetsiaan ja tarkoitus on myös kiertää muutama muukin kaupunki Italian puolella. Niistä kerron lisää sitten myöhemmin ja aivan varmasti pääsette jokaiseen kohteeseen vähintäänkin kuvien kautta mukaan. :)

Nyt ajattelin, että voisin yrittää käydä lenkillä, mutta voi olla, että teen vain pitkän kävelyn. Selkä otti tosiaan vähän osumaa näistä parin päivän pidemmistä istumisista matkaa tehdessä ja täytyy katsoa miten se reagoi hölkkään. Voihan olla, että pakarat on jumissa istumisesta ja kunhan ne saa auki, niin selkäkin on heti parempi. Niin ja saunominen illalla varmasti auttaa. Eiköhän se siitä taas saada kuntoon, taisin jämähtää istumaan liian pitkäksi aikaa. Pitäisi aina junassa ja lentäessäkin muistaa välillä nousta seisomaan. Täytyy muistaa seuraavalla kerralla.

Mitäs teille kuuluu? Oliko ihana pääsiäinen? :) 

3 kommenttia artikkeliin ”Viimeinen viikko laskettelua ja sitten Italian aurinkoon!

 1. Outi Karita sanoo:

  Aah, Venetsia <3 Muksuna käynyt ja Italian reissu reissu olis suunnitteilla ensi vuoden kesälle, hyvä suunnitella jo ajoissa ja oikeastaan valmistella Riku ajatukselle tuosta reissusta :D Venetsiaan olis tarkoitus tuolloin ainakin suunnata :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jaahas, eli sulle ekstra paljon kuvia sieltä ;) Italia on ihana! Ilmoittaudun jo matkaseuraksi, jos tahdotte meidät häiriköimään teidän lomaa ;)

   Tykkää

   1. Outi Karita sanoo:

    Juu, paljon kuvia!!!
    Tästä täytyykin jatkaa jutustelua ;)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: