DSC02248DSC02233 DSC02229 DSC02276 DSC02278 IMG_6879DSC02390DSC02366DSC02396 DSC02321 DSC02314 DSC02356 IMG_6862 DSC02397

Viimeisestä kuvasta näette ehkä parhaiten sen fiiliksen, joka täällä meillä näin lähdön hetkellä on. Viimeiset kuukaudet on olleet aivan ihanat, ollaan päästy kokemaan niin kaunista arkea, että harvoin sellainen on mahdollista. Aktiivista liikuntaa, lepoa ja paljon paljon raikasta ilmaa. Alppi-ilma on tehnyt meille todella hyvää ja kun nyt täytyy taas lähes vuodeksi sanoa hyvästit tälle rakkaalle pienelle kylälle, on hiukkasen haikea olo. Onko pakko tosiaan mennä? Ei sillä, etteikö seuraavat kohteet olisi aivan yhtä ihania, vielä jopa kivempia kuin tämä. Päästään näkemään jatkossa ihan uusia kaupunkeja, sellaisia paikkoja jossa ei koskaan olla oltu. Uusia paikkoja joihin rakastua.

Viimeinen laskuviikonloppu oli onnistunut. Rinteet olivat auki viimeistä päivää (on niin lämmin vuosi, että ei voi enää laskea edes parissa kilsassa!) ja ihmiset olivat viettämässä viimeisiä päiviään rinteissä. Tyhjissä sellaisissa, monet olivat jättäneet tulematta ja saatiin nauttia pitkistä rinteistä ilman yhden yhtä ihmistä. Oli uskomattoman rauhallista. Paitsi tietenkin afterskissä, siellä soi livemusiikki ja ihmiset lauloivat. Mekin ihan vähän mukana, vaikka en juuri osaakaan laulaa. ;)

Haikean olon lisäksi vatsassa kutkuttaa odotus, edessä on nimittäin monta kohdetta Italiassa. Niistä kuulette lisää myöhemmin ja aivan varmasti pääsette mukaan useiden kuvien kautta. Instasta näette muuten kuvia aina etukäteen, kurkkikaas siis käyttäjää marissaleh, jos tahdotte päästä mukaan matkaan jo ennen kuin kuvat ehtivät tänne blogin puolelle :)

Terkut Itävallasta, ensi kerralla törmäillään Italian puolella! 

IMG_6875

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: