Jutut tulee nyt iiiihan vähän myöhässä, mutta siitä syytettääköön a) reissutäyteisiä päiviä, joina ei ole ehtinyt keskittyä mihinkään muuhun kuin sataprosenttiseen turistina olemiseen b) sitä että olen ollut laiska ja c) suurimmaksi osaksi sitä, ettei ole ollut nettiä käytössä. Se kun taitaa olla olennainen osa tätä bloggausta ja kummasti sitä kuvittelisi, että kaikkialla on netti käytössä. No, eipäs aina olekaan, eikä ainakaan toimivaa sellaista. Muistakaas arvostaa Suomessa sitä kunnollista nettiä, joka toimii lähes missä vain. Sitä on tullut tällä reissulla noi tuhat kertaa ikävä ;)

Mutta nyt sinne Venetsiaan hetkeksi. Katsokaa miten nättiä siellä oli!

DSC02409 DSC02421 DSC02435 DSC02439 DSC02539DSC02444 DSC02447 DSC02453 DSC02459 DSC02472 DSC02490 DSC02476DSC02493 DSC02496 DSC02505 DSC02503DSC02521 DSC02528 DSC02537

Ajettiin aamulla Itävallasta Venetsiaan, johon on meidän mökiltä vähän alle neljän tunnin matka. Oltiin sopivasti iltapäivästä perillä ja päästiin ihailemaan meidän upeaa hotellia, joka oli aivan veden äärellä ja matka piti tehdä perille veneellä. Mukana oli siskoni ja äitini, mikä tarkoitti sitä, että päästiin hannu hanhina vähän parempaan hotelliin kuin mitä itse oltaisiin valittu. Koska ei olla Kroisos Pennosia, niin yleensä joudutaan valita hotelleja sieltä edullisemmasta päästä. Tällä kertaa oli tosi hienoa päästä vähän parempiin neliöihin nukkumaan ja syömään aamiaista. Kuvistakin näitte sieltä muutaman palasen, ehkä teidänkin mielestä huone oli todella kaunis? Eihän tuollainen tyyli jokaisen makuun sovi, mutta itse ainakin olin aivan haltioitunut jokaisesta yksityiskohdasta. Ihana hotelli, jossa jokainen yksityiskohta oli niin kaunis, että olisin voinut siinä meidän huoneessakin viettää kokonaisen viikon. Tuijotella kattoon ja syödä mansikoita kylpytakissa, hihi. Minkäs sille voi, kun nauttii kauniista asioista ympärillä. Onnistuin myös kiittämään äitiäni eräällä kauniilla esineellä (jos sitä nyt siksi voi sanoa?) tästä kivasta reissusta Venetsiaan, mutta tästä kerron teillle lisää vasta myöhemmin. ;)

Hotelli oli kieltämättä aivan upea, mutta kyllä me sieltä huoneesta myös liikuttiin johonkin. Katseltiin ja ihmeteltiin, istahdettiin myös pariin kertaan alas nauttimaan italialaisista herkuista. Keskiviikon kuvia saatte nähdä heti seuraavassa postauksessa, silloin paistoi jo aurinko ja kuvistakin tuli hitusen kirkkaampia kuin nämä tiistain harmaat otokset.

Nyt teen hetken muita kirjoitushommia ja sitten onkin aika lähteä ihmettelemään Firenzeä. Saavuttiin tänne eilen ja olen jo nyt aivan ihastunut tämän kaupungin katuihin. Turisteja riittää, mutta niin myös rentoa italialaista tunnelmaa. Lisää juttua tästäkin kaupungista kuulette myöhemmin :)

Terkkuja ja haleja Italiasta! 

4 kommenttia artikkeliin ”Venetsia, osa 1

 1. Kia sanoo:

  Venetsia on joskus nähtävä! Kiitos kauniista kuvista 😍

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oleppa hyvä!! :)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Voi että, Venetsiassa ollut 12 vuotiaana ja kyllä se olis ensi kesäksi ajatuksissa…
  Nää sun päivitykset vaan antaa lisäpontta tälle ajatukselle :)
  Niin ihana tuo sun ja Villen kuva <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Noniin, ei kun matkaa vaan siis suunnittelemaan ;) <3 Oon itse ollut viimeksi Venetsiassa joskus 15-16 vuotiaana, jos muistan oikein.

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: