DSC03919Kerrankin uskalsin tehdä niin! Kerrankin puin päälleni uudet vaatteet, joita ei tarvinnut ensin pitää kaapissa viikkoja odottamassa sopivan rohkeaa hetkeä. Normaalissa tilassa uudet vaatteet nimittäin kannetaan kotiin, niitä ihastellaan pitkään, välillä peilataan, kunnes vasta monen hetken jälkeen ne uskalletaan laittaa päälle. Yksitellen. Ei nyt ainakaan kaikkia kerralla, muutenhan tulee vähän hassu olo. Sellainen vähän omituisen uusi ja epämukava. Sellainen, että kaikki varmasti tuijottaa ja näkee, etten ole oma itseni. Näkeekö ne, että nämä vaatteet on uutuudesta vielä karheat? 

Tällä kertaa tätä tilannetta ei syntynyt, sillä uudet ihanat hankinnat pääsivät päälle heti samana päivänä. Ja voi miten ihanaa oli saada välillä jotain ihan uutta päälle! Ei olla kamalasti voitu reisussa ostella mitään, eikä laukuissa ole kovin suurta valikoimaa vaatteita mukana, joten vaihtelu tuntuu tosi hyvältä. Nuo mustat vilpoisat housut löysin Zarasta, paidat ovat Mangon ja kenkien merkki on täysin tuntematon. Aivan ihanat ne on ainakin jalassa, pehmeät pohjat ja ilmavat kävellä. Alkoi olla niin kuuma kävellä tennareissa, että oli saatava sandaalit  käyttöön. :)

Niin ja uudet korviksetkin löytyi ihan vahingossa yhden kaupan kassalla pyöriessäni. Jo lyhyestä katseesta huomasin, että ne ovat aivan kuin mun näköiseni ja enpä miettinyt sekuntiakaan, kun nappasin ne jo mukaan. Muutamalla eurolla sai nätit uudet hopeiset killuttimet kehystämään kasvoja!DSC03926DSC03922DSC03928DSC03917DSC03942Uusi Furlan laukku on päässyt ahkerasti käyttöön ja se on osoittautunut parhaaksi ostokseksi aikoihin. Täytyy pian kertoa siitä teillekin lisää, se on nimittäin jokaisen matkaajan unelma ja en ole koskaan nähnyt mitään niin fiksua keksintöä laukuksi. Nyt te vielä ihmettelette, että mistä puhun, mutta ette enää siinä vaiheessa kun kuulette enemmän. Muutama muukin juttu on tullut ostettua reissun aikana, niistäkin kerron teille varmasti, mutta toisella kertaa. Ihanaa lauantaita!

Mitäs tykkäsitte? :)

8 kommenttia artikkeliin ”Paljon iloa uusista vaatteista!

 1. Outi Karita sanoo:

  Tosi kiva outfit :) Kenkiähän siellä on vaikka kuinka paljon erilaisia ja edullisia :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos murmeli! :) Kenkiä on hirmusesti, mutta laadukkaita itseasiassa aika vähän ;) Halpojahan nuo on, eli jos tykkää kengistä, niin täältä löytyy. Myös laadukkaita monista kaupoista :)

   Tykkää

 2. memmi sanoo:

  Noi housut!! Näyttää hyvälle sulla ;) Aivan ihanat, jotkut tuon tapaset ois niin kivat itellekin kesäksi. En oo kyllä ihan varma, että imarteleeko ne mun vartalomallia ihan hirveesti, mutta mitäpä pienistä :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos!! :) Näitä on ainakin täällä kaikki kaupat täynnä tällä hetkellä, voiskohan Suomenkin kaupoista löytyä jo? Paljon eri tyylisiä ja vaikka itsekin aattelin, että mulle ei sopisi,niin sittenkin sopi. Käys testaamassa ja ehkä yllätyt :) Ja muista kokeilla useampaa mallia, jos ekat ei heti istu!

   Tykkää

 3. Kristaa sanoo:

  Todella hyvin käy sulle koko asukokonaisuus! Ihastuin varsinkin housuihin ja toppiin:) Tosi raikkaan näköistä!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Kristaa. Sain vähän ristiriitaisia mielipiteitä, kun kyselin housuista kaupassa, mutta itse ainakin ihastuin heti kun näin ne. Ihanan löysät ja ilmavat kesälle, mutta silti sirot :)

   Tykkää

 4. Hanna_ sanoo:

  Hehe, ite oon aika pitkälti samanlainen uusien vaatteitten kanssa :D Housut varsinki näyttää kivalta :) Odotan mielenkiinnolla, että kerrot tuosta laukusta lisää!!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä, mahtavaa! Aattelinkin, että pakko on löytyä muita kohtalotovereita ;)

   Laukusta tulossa pian lisää ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: