DSC03778Näistä maisemista me tänään aamulla lähdettiin kohti Sevillaa ja vähän on jo ikävä kaikkea sitä mitä jäi taakse. Lintujen laulua, upeita maisemia ja hyväntuulisia ihmisiä. Siksi pitääkin heti jutella aiheesta, joka jäi tästä ekasta viikosta Espanjassa mieleen. Golffi ei ole mun vakkariaiheitanii jutella, mutta tänään kuulette muutaman sanan siitäkin. ;)

Mitäs te tykkäätte Golffista? Me majailtiin tosiaan Marbellassa, joka on täynnä Golfkenttiä ja jokainen asutus on täynnä golffareita. Tämä taitaa olla monelle suomalaiselle tuttu kohde, mekin törmättiin muutamiin suomalaisiin matkan aikana. (Mikä oli ihan hauskaa, missään muualla kun ei oo suomalaisia meidän reissun aikana nähty!) Ville kävi testaamassa pelaamista parilla yksityistunnilla ekaa kertaa ja vaikka maisemat olivat tosi upeita, en lähtenyt mukaan. Laitoin jo snäppiinkin pari videota, kun kävin katsomassa Villen treenaamista kentällä ja hyvä kun jaksoin siellä pari tuntia seistä laidalla. Tuli heti mieleen ne omat muistot, kun olin siellä opetuksessa tuskailemassa lajin parissa. Oli hauska kannustaa Villeä, mutta mitä kauemmin siinä seisoin, tuli tosi tylsistynyt olo. Laji ei vaan ole yhtään mulle, en löydä siitä mitään mikä saisi innostumaan.

Hups, se oli valhe! Löydän yhden asian. Yksi asia minkä takia haluaisin pelata Golffia, on kaikki ne upeat maisemat. Voi miten kaunista Marbellassa oli ja mun piti tyytyä vain kulkemaan kenttien ulkopuolella. Nyyh. Niin kauniit viheriöt ja upeat näkymät. Kävinkin ihan vähän kurkistamassa, mutta sitten piti kääntyä pois, ettei tulisi vahingossa palloa päähän ;)

DSC03798DSC03831DSC03832DSC03837

Oon kokeillut pelata golffia joskus pari vuotta sitten, kävin Green Card -kurssilla ja totesin saman päivän aikana, että ei. Ei kiitos Golffia mulle!

Mikä siinä lajissa sitten on vikana? Oon miettinyt asiaa monet kerrat ja ehkä sen voisi koota siihen ajatukseen, että golf on liian rauhallista omaan makuuni. Seistään paikallaan, lyödään hassussa asennossa ja katsotaan mihin pallo lentää. Mä mieluummin juoksisin sen pallon edellä, ottaisin kopin ja tekisin muutaman piruetin siihen päälle voitonjuhlana. Haha! Ei ehkä kuulostanut kovin järkevältä, mutta siis pointtina se, että siinä ei vaan riitä vauhtia tarpeeksi omaan makuun. En taida olla myöskään niin kilpailunhaluinen, että mua kiinnostaisi kilpailla itseäni vatsaan jossain luvuissa tai siinä, että saisin pallon lyötyä pidemmälle ensi kerralla. Mieluummin itse juoksen lujempaa tai vaikka olisin kannustamassa muita pelaajia.

Mun pää ei kai vaan jotenkin osaa virittäytyä oikeanlaiseen olotilaan, kun olen golfmaila kädessäni ja katson sitä palloa. En vain lyödä sitä juttua, joka golffissa on. Mikään ei sytytä.

Kaikille teille, jotka lajista pidätte, suosittelen Marbellaa ja Malagan suuntaa lämpimästi matkakohteeksi. Ihmiset näyttivät nauttiman ympäristöstä tosi paljon ja sekä ilmat, että maisemat olivat näin keväällä juuri täydelliset. Ei ole vielä liian kuuma ja on mukavaa pelata. Suomalaisia ja brittejä siellä riittää, mutta niin on myös paljon alueita, joissa ei ole turisteja ja mihin voi lähteä hetkeksi karkuun. Niin ja ruokakin on super edullista ja hyvää, eli maisemien ja Golffin lisäksi saa vatsan täyteen herkuilla. :)

Onko siellä joku, joka pelaa golffia ja haluaisi kertoa mikä lajissa on niin kivaa? 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: