DSC03979DSC04063DSC03995DSC04003DSC04004DSC04073

Enää ei olla kattojen yllä, eikä Marokossa, vaan takaisin Euroopan puolella Espanjassa. Afrikan puolella netti oli kiduttavan huono ja siksi ei siellä tullut juuri roikuttua koneella. Eikä sille aikaakaan juuri ollut, puolentoista päivän reissu kului nopeasti sukulaisten kanssa tarinointiin, pitkiin lounaisiin, illallisiin ja yleiseen häseltämiseen. Aika meni taas niin nopeasti, että ihan kuin ei olisi missään Marokossa käynytkään. Niin ja no, menihän meillä matkustamiseen ihan hyvin aikaa myös tässä parin päivän aikana. Tämäkin päivä on mennyt puoliksi reissatessa ja arvatkaas mitä… Huomenna reissataan taas! :D Ollaan vain yksi yö täällä Marbellassa, sillä huomenna (tai jo tänään, kello lähentelee jo aamuyötä, kun tätä kirjoitan) on suuntana Sevilla. Mitäs sitä turhaan useampaa yötä viipymään samassa paikassa, tässähän olikin jo laukut pakattuna, joten ei kun kohti uutta kohdetta ;)

Sevillassa ollaan kolme yötä, jonka jälkeen mennään jopa viikoksi Lagokselle Portugaliin. Ah, viikko samassa kohteessa. Se tuntuu luksukselta. Saa purkaa tavarat kaappie hyllyille ja melkeinpä asettua ihan kodiksi. Nannaa <3

Postauksen kuvat on napattu aikaisin aamulla Tangierissa ja kuten huomaatte, on mun silmäni niissä vielä vähän unessa. Hihi. Silmät alkaa tässä vaiheessa yötä myös pikkuhiljaa viestiä väsymystä ja kello alkaa olla jo niin paljon, että en sen enempää hölise mitään. Painunkin tästä pesemään hampaitani ja laitan toivottavasti pään pian tyynyyn. Lisää kuulumisia taas mahdollisimman pian. :)

Ihanaa viikkoa!

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: