IMG_7836Heippa! Ja kiitos eiliseen kirjoitukseen tulleista monista ihanista kommenteista. Vastailen teille kaikille ihan pian, olen todella iloinen, että jaksoitte nähdä vaivaa ja kertoa mitä ajatuksia juttu herätti. Kiitos myös toiveista tuleviin aiheisiin, niitä tulen aivan varmasti kirjoittamaan! :)

Samalla kun huomasin, että kommenttiboksi aktivoitua, huomasin myös, että lukijamäärät triplaantuivat nopeasti tällä aiheella. Mikä ilmeisesti kertoo siitä, että aihe on tärkeä. Mitä nyt seuraa tämän hetken mediaa ja villityksiä, on laihuuden ihannointi edelleen pinnalla. Osittain se on voinut muuttua treenatummaksi, mutta se ei tarkoita, etteikö edelleen olisi kovat paineet näyttää hyvältä ja olla sitä kaikin mahdollisin keinoin. Siksi tämä teksti varmasti herätti myös vahvoja tunteita ja kuten arvelin, lukijoissa on edelleen teitä, jotka kamppailette näiden asioiden kanssa. Ehkä olette vasta nyt huomanneet, että kaikki ei ole hyvin ja kaipaatte siihen apua? Ehkä on hyvä, että joku puhuu myös terveiden ajatusten puolesta, ei vain laihduttamisen ja treenin?

On hyvä, että aihe herätti tunteita, siispä jatkossa tarkoitus kirjoittaa paljon lisää aiheeseen liittyviä postauksia. Teiltä tulikin monta toivetta, joita olen jo alkanut miettimään ja ideoita on syntynyt jo useita. Tiedän, että jos kehon ja itsetunnon kanssa on ongelmia, ei ratkaisu löydy kenenkään muun teoista tai sanoista, eikä ole helppoa löytää tietä ulos. Ei ole helppoa muuttaa omaa ajattelutapaa, eikä ainakaan valintoja. Mieltä ei saa sormia napsauttamalla vahvaksi, eikä mikään asia ole koskaan mustavalkoinen.

Jokainen meistä tuntee omalla tavallaan ja jos on sattunut saamaan osakseen heikon itsetunnon ja sitä kautta esimerkiksi kärsii syömishäiriöstä, on se aivan luonnollista. Sille kuitenkin voi tehdä jotain ja jos itse voin millään siinä auttaa, niin se on asioista puhuminen ääneen. Jo moni teistä on sanonut, että niistä sanoista on ollut apua, joten uskon, että jatkossakin on. Ei välttämättä heti sillä hetkellä kun niitä sanoja luette, mutta jokin ajatus voi jäädä mieleen hautumaan ja lopulta muodostua teoiksi saakka. :)

Tässä linkattuna muutama kirjoitukseni, jotka ovat vuosien varrella olleet todella suosittuja. Lukaiskaapa ne tässä välissä, jos hyvinvointi, itsetunnon kohottaminen ja esimerkiksi syömishäiriöstä paraneminen kiinnostavaa!

Ennen kuin kirjoittelen lisää näihin aiheisiin liittyen, niin suuri kiitos toiveistanne ja kaikkein eniten kiitos siitä, kun käytte kommentoimassa. Kaikki toiveet otan mielelläni vastaan ja musta on vain hienoa, jos avaatte sydäntänne ja kerrotte minkälaisista asioista voisi olla apua. Usein itseänikin on helpottanut kuulla, että joku muukin on kokenut samoin kuin mitä itse.

Kaunis kiitos jokaisesta kommentistanne, se on tämän jutun suola, että te heräätte tuomaan omia ajatuksianne myös esiin. Joskus herätätte myös mutkin ajattelemaan asioita aivan uudelta kantilta. Kaikesta tästä tulee olo että on tärkeä kirjoittaa. Kiitos siitä! <3

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: