Huomenta laiska sunnuntainen aamu ja rauhallisten unien jälkeinen hyvä olo. Kylläpä teki hyvää nukkua pitkään! Mitäs sitten tehtäisiin? :)

Täällä sataa kuulkaas neljättä päivää putkeen ja edelleenkään ei ota (ihan kauheasti) päähän. Hehe! Ei siinä oikeasti ole mitään muuta haittaa, kun että ei pääse ulos lenkille zuumailemaan paikkoja ja meidän reissu Lissaboniin vähän siirtyy. Tuuli on niin voimakas, että kävelyllekin on vaikea mennä, kun ei saa varjoa mukaan. Ja kyllä, sen verran oon sokerista tehty, että rankkasateessa ei tee mieli kirmata vaikka se jonkun mielestä maailman kivoin harrastus onkin heti jäätelön syönnin jälkeen. Pakkasessa se onnistuu ja vaikka lumisateessa, mutta että vesisade ja kova tuuli. Ounou! Sulan kun astun ulos ja kastun läpimäräksi. Tulee kylmäkin ;)

Sateesta viis, nyt istun jokatapauksessa lämpimässä sisällä ja meillä on hulppeat puitteet asustella täällä. Saavuttiin perjantaina autoillen meidän uudelle asunnolle, joka on Cascaisissa. Lissaboniin on tästä junalla 20 minuuttia, viereisiin kyliin pääsee kävellen kivasti. Kämppä on ihan loistava ja mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa tästä Airbnb -lukaalista. Ollaan 11. kerroksessa, talon katolla on jopa uima-allas (joo, en oo mennyt uimaan vielä tonne sateen sekaan :D ) ja sisältä kodista löytyy kaikki tarvittava. Jopa kylpyamme, jossa oon haaveillut lämmitteleväni kylminä iltoina, mutta en oo vielä ehtinyt sinne saakka. Aivan ihana soppi tälle toukokuiselle viikolle, varmasti viihdytään!

DSC04420Mulla on tapana sanoa aina, ihan mitä tahansa meilkeinpä tapahtui, että niillä tapahtumilla on aina tarkoituksensa. Vaikkei tässä ole mistään elämää suuremmasta asiasta kyse, niin on tämän kämpän valinnallakin syynsä. Me otettiin nimittäin hitusen kalliimpi kämppä (53 e yö, 366 euroa viikko) kuin normaalisti ja ihan vain siksi, että välillä on kiva asua leveämmin ja kauniimmassa ympäristössä. Mietittiin tätä asuntoa pitkään ja lopulta klikkailtiin varaukset kuntoon, kun ihastuttiin asunnon sijaintiin ja sisustaan. Lissabonin keskustassa olis voitu asua vähän halvemmalla, mutta me tahdottiin päästä vähän rauhallisempaan ympäristöön asumaan, mutta silti olla lähellä Lissabonia – jotta pääsis myös koluamaan rauhassa sitäkin.

DSC04425 DSC04426

No, paljastui, että täähän on juuri täydellinen paikka meidän sateiselle viikolle, kun pitää joka tapauksessa olla paljon sisällä. On huomattavasti kivempaa istua naputtelemassa töitä täällä, kun vaikka jossain pienessä kahden neliön huoneessa, jossa ei netti toimi ja vessa vedä. Heh, sellasia ne kämpät joskus on. Yllätyksiä riittää ja vaikka kuvat kertovatkin paljon, ei niistä aina saa täydellistä kuvaa. Kirjoittelen teille ensi viikolla lisää meidän Airbnb -kokemuksista ja siitä, mitä ehkä olisi hyvä miettiä ennen asunnon varaamista. Ehkä te vältytte samaisilta yllätyksiltä, kun me ;)

Ja hei onneksi ei ole hotellia tällä kertaa! Niissäkin me ollaan välillä majoituttu, mutta juuri nyt tämä kodinomainen asunto on kaikkein paras. Voidaan tehdä ruoat itse, eikä tarvitse sateeseen lähteä etsimään ruokapaikkaa. Eli joo, kaikella on aina tarkoituksensa. niin oli tämän kämpän vallinnallakin ja muuten myös sillä että sataa paljon – oon saanut aikaan tosi paljon hommia jo parissa päivässä. Kiitos kun sataa, aurinko ois saanut mut vaan liiaksi ulos laiskottelemaan kirjoitusten ääreltä ;)
DSC04428 DSC04433

Niin ja me vuokrattiin myös auto Portugalin reissun ajaksi, eli ensi viikonloppuun saakka. Lagokselta oli nopeaa ajaa tänne, samoin päästään koko viikko suhaamaan täällä edestakaisin, eikä tarvitse välittää ilmasta. Mietin jo eilen, että voisi etsiä salin läheltä, että pääsisi ainakin treenaamaan kunnolla, jos ei sitä tosiaan tahdo ulkona nyt tehdä. Ehkä me tänään käydään bongailemassa salia? TAI ehkä säätiedotukset on ihan väärässä ja kohta alkaa kirkas aurigon paiste ja ilmat lämpenee takaisin niin, että voi olla ulkona t-paidassa ilman vilunväreitä.

Joo, uskon tohon viimeiseen. Pian tulee aurinko ja sadepilvet väistyy sen tieltä. Varmasti ihan pian. 

Ihanaa sunnuntaita ja samalla tottakai jokaiselle äidille, mummolle ja mummulle ihanaa äitienpäivää! Äidit on parhaita! <3

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: