DSC04664Joskus vaan kolahtaa tosi kovaa. Kun makumieltymykset osuu juuri eikä melkein ja kun ympäristössäkin kaikki saa sut hyrrämään, on myönnettävä olevansa oikeassa paikassa. Niin ja ehkä eniten kolahtaa silloin, kun odotukset eivät ole suuret ja istahdat ravintolat penkkiin sen kummempia pohtimatta. Ihmettelet, että miten kaikki sujuukin niin kätevästi ja mites ihmeessä tämä ruokakin on niin hyvää. Ennen kuin ehdit kolmatta kertaa kehua kokille ruokia, on jo aika nousta ja lähteä.

Mitä nytkö jo? Tilataanko sittenkin vielä yhdet annokset? 

DSC04903DSC04669DSC04673DSC04663DSC04906

Enpä olisi ikinä uskonut, että suosittelen joskus kokeilemaan sänkkäribaaria, enkä ainakaan uskoisi, että itsekin tykästyisin sellaiseen niin paljon. Kerta se on kai ensimäinenkin ja varautukaa sen olevan myös viimeinen. Täällä ihanat kokit kokkailee siis erilaisia toastieita (nuo leipäset kuvissa yllä), salaatteja, wrappeja ja keittoja. Me tykättiin kaikkein eniten toastieista, niissä lämpimän leivän päälle on kasattu ihanan paljon herkkuja ja todella on varaa mistä valita. Maut sulivat suuhun ja uskon olleeni aivan sanaton siinä niitä maistellessa. Ihmeellisen hyvää ruokaa.

Nenukki siis kohti Brickin rehellisiä ruokavateja ja näette sen minkä minäkin. Tai siis maistatte. Maistatte ja fiilistelette.

Omia lemppareitani olivat porsaan niska ja sienistä tehty toastie. Nams!

DSC04910DSC04661

Parhautta oli yhteinen iso pöytä, jossa istuttiin muiden vierailijoiden kanssa ja ruoka-annoksetkin oli tarkoitettu jaettavaksi. Tunnelma oli tiivis ja kun käytiin täällä toista kertaa syömässä (jep, ehdittiin eksyä tänne kahdesti!) saatiin vikat vapaat paikat joissa istua. Oli samalla kamalaa ja niin onnekasta katsella, kun muut tulijat käännytettiin ovelta ja saatiin itse herkutella vielä ennen lähtöä Valenciaan. Teille suosittelen pöydän varaamista jos tahdotte varmistaa paikan, niitäkin otettiin vastaan.

Me tilailtiin molemmilla kerroilla ahkerasta useampia annoksia listalta ja kun oli saatu vähän apua valintaan tarjoilijalta, oli pöytä pian täynnä ruokaa. Eikä muuten jäänyt nälkä. Ehdoton ravintolasuositus Portoon, menkää tekin kokemaan tämän pienen köökin ihmeet. Vain tämän ravintolan takia voisin itsekin matkata tähän kaupunkiin uudestaan. Ja niin varmasti joskus vielä teenkin.

Ravintola Brick, Rua Campo Mártires da Pátria, 103 Porto

 

4 kommenttia artikkeliin ”Brick – Enemmän kuin ruokaa!

 1. Kristaa sanoo:

  Näyttää liian hyvältä, melkein kieli tippuu ulos suusta näitä kuvia katsoessa..namskis naaaaam!!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, no kuule mulla käy sama joka kerta kun katson kuvia :D Ja siellä raflassa kävi myös.. Siksi on jo ikävä takaisin ;)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Nyt tuli nälkä!!!

  Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Namnam, kunpa olis se teleporttaus – mä olisin takaisin tuolla HETI! :) Eh, eikun toihan oli sunnuntaisin kiinni, hitsivitsi :D

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: