Nyt on takana niin upea ja onnistunut viikonloppu, tai oikeastaan koko viikko, että mitenhän sitä menikin kaikki niin hyvin. En tiedä mistä me saatiin molemmat niin hyvää energiaa, että onnistuttiin koko ajan puuhaamaan jotain tosi kivaa ja rentoiltiin kaikin voimin. Tai no, meidän rentoilu nyt on osittain myös sitä hikipäässä liikkumistakin, mutta vastapainoksi osataan onneksi myös olla maailman parhaita laiskajaakkoja. Se onkin paras taito se, levossa nimittäin kaikki parhaat ideat lopulta työstetään loppuun ja lihaksetkin saa viettää ansaittua vapaata.

Hyvässä seurassa ja näissä maisemissa on vaan sellanen ikävä puoli, että aika kuluu ihan liian nopeasti. Justhan me vasta tultiin tänne Valenciaan tiistaina, miten voi olla taas jo maanantai? Ei voi ymmärtää. Kivojen juttujen keskellä aika kuluu kuin siivillä. Ja se sanonta sopii tähän viikonloppuun kuin nappi mun paitaani ;)

IMG_8217 IMG_8195

IMG_8326IMG_8189

Viikonlopun aikana me ehdittiin mm. tehdä useampi lenkki, treenata (liian kuumassa) ulkoilmassa, syödä burgereita pariinkin kertaan, rakastua tulisiin nachoihin ja hortoilla ympäriinsä. Niin ja lauantaina me käytiin katsomassa Ultimaten Espanjan mestaruuskisoja, joita sattumalta tuossa lähikentällä pelattiin. Ville heittelee itsekin frisbeetä ihan ansioituneesti ja sillä on jo aikamoinen ikävä treeneihin. Kiva sattuma siis, että pelit oli tuossa vieressä ja se pääsi hetkeksi lajin pariin. Loppupäivä meillä meni jotenkin tosi nopeasti ohi, oikeastaan en muista yhtään mitä me tehtiin. Kai me vaan pyörittiin ympäriinsä? Katseltiin paikkoja. Niin ja syötiin paljon kaikkea ihanaa.

Koska viime viikko oli kokonaisuutena tosi vauhdikas ja kilsoja tuli kasaan taas jalkojen päällä reippaasti, vietettiin me eilinen lähes kokonaan leväten. Tunsin jo aamusta, että nyt on otettava lepoa, jalat ei nyt jaksa yhtään. Niinpä me sitten päätetiin ottaa aamu rauhassa, päivällä käytiin uima-altaalla tuijottamassa aurinkoa ja syötiin hyvät burgerit kattoterassin ravintolassa. Ja vaikka piti levätä, innostuinkin uinnista. Lämpötila oli noin 30, hiki valui ja kun altaaseen pääsi viilentymään, tuli heti raikas ja ihana olo. Uin reippaat 1500 metriä ja aaaaapua miten ihanaa se oli! Niin siistiä. En oo tässä viime kuukausien aikana treenannut ylävartaloa juurikaan, joten uinti tuntui ihan mahtavalta. Vaikea edes kuvailla teille sitä oloa. Se oli ehkä koko eilisen paras juttu. <3

IMG_8259Enkä varmaan oo ainut, joka vietti eilisen illan katsoen lätkän finaalia? Krhm.. Okei, sen katsominen sai ihan vähän mielen suruisaksi ja meidän tuuletus ja intoilu vaihtu loppuillaksi hiljaisuudeksi. Muistuteltiin siinä jo pelin aikana toisiamme, että onhan se hopeakin hyvä sija ja Suomi on pelannut super hyvin, mutta silti harmitti tosi tosi paljon. Tottakai harmitti! Sitä oli jotenkin niin uskonut siihen voittoon, päättänyt jo valmiiksi, että tämä voitto on selkeä. Olin jopa jo etukäteen harmitellut, että miksi en ole Suomessa torilla juhlimassa KUN se voitto tulee. Hehe, ei ehkä olisi pitänyt ennakoida ;)

Nyt kuitenkin kohti uutta viikkoa, vuoden päästä on taas uudet pelit pelattavana ja siinä välissä ehtii tapahtua vaikka mitä jänniä asioita. Kuten esimerkiksi ihan jo tällä viikolla me suunnataan uuteen kaupunkiin ja ties mitä kivaa vielä ehtii tapahtua. Jos ette malta odottaa, että kerron huomenna mihin me suunnataan, voitte klikkailla tuolta yläpalkista ja katsoa meidän matkareittiä 2016. Sieltäpä se seuraava ihana city löytyy ;)

Oikein energistä alkavaa viikkoa! Kai ootte jo unohtaneet eilisen finaalin päätöksen ja fiilistelette uutta upeaa maanantaita? :)

psst. kerron myöhemmin noista raidallisista kavereista, joita näitte tuolla postauksen toisessa kuvassa. Käytiin yhdessä tosi makeessa paikassa perjantaina ja se ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa! ;) 

6 kommenttia artikkeliin ”Fiilistellen kohti uutta viikkoa!

 1. Petra sanoo:

  Mä tiiänkin, mistä teidän viime viikon hyvät energiat johtuu – eikö se oo nyt ihan selvää? ;) Teillä jäi edellisestä viikonlopusta niin hyvä olo, kun oli mitä parhain vieras kylässä :D Heh <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä, miten sää nyt heti arvasit?? ;) Niinhän sen täytyy olla. <3

   Tykkää

 2. annina sanoo:

  Tup Valencian eläintarha on kyllä niin mielettömän hieno! Viime kesänä tuli käytyä siellä. En ole koskaan nähnyt eläintarhaa, jossa eläimillä on yhtä hyvät ja luonnonmukaiset olot. Todella viihtyisä paikka ja kerrankin ei jäänyt paha mieli eläintarhassa käynnin jälkeen. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Se oli tosi upea! Täytyykin siksi kirjoitella siitä ihan erikseen, koska se ylitti täysin mun odotukset. :)

   Tykkää

 3. Tiia sanoo:

  Mistä nuo sun ihanat bikinit on? Vai onko jo vanhat?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ne on jo noin viisi vuotta vanhat, mutta muistaakseni Calzedonian. Tosi hyvälaatuiset, suosittelen sitä merkkiä lämpimästi :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: