Nyt en ole ihan varma tuosta yhdeksiköstä, mutta menkööt nyt kuitenkin. Saattaa olla jo kymmeneskin kerta kun vierailen täällä, mutta tuo ysi kuulostaa jo niin paljolta, että jätetään se tuohon mieluummin. ;)

Kuten arvata voi, on ilmeisesti ollut ihan kivaa aiemmilla reissuilla, kun tänne tulee aina palattua uudestaan ja uudestaan. En ole koskaan ollut täällä pitkiä aikoja, vaan matkat on aina olleet muutaman päivän pitkiä ja omasta mielestä aina ihan liian lyhyitä. Aina olisi voinut olla hetken pidempään ja käydä vielä siinä yhdessä ravintolassa syömässä ja testata sen yhden uuden paikan kahvit. Enkä oikeasti edes osaa tarkkaan selittään sitä, että miksi pidän juuri tästä kaupungista. Jokaisella varmaan herää omanlaisensa tuntemukset, kun pääsevät kävelemään näitä katuja, mulla ne tuntemukset on aina olleet tosi mahaa kutkuttavia. Ja no, tottakai tulee kotoisa olo, kun on käynyt jo monesti ja tuntee paikat. Voi jo sanoa joitakin ravintoloista lemppareiksi ja tietää, mistä on nopein kulkea mihinkin. Voi kulkea lempikatujaan pitkin ja käydä katsomassa onko lempiliikkeissä jotain kivaa ostettavaa. Aina ei tiedä missä mikäkin paikka on, mutta kyllähän jokainen kaupunki muuttuu vuosien aikana. Toisaalta taas, joka vuosi löytää jotain uutta, mistä innostua.

Ollaan ehditty ensimmäisten päivien aikana kierrellä ihan valtavat määrät siellä ja täällä. Pääosassa on jälleen kerran ollut jalkojen päällä tepastelu ja vastapainoksi ollaan istahdettu kahviloihin ja ravintoloihin syömään kaikenlaisia ihania herkkuja. Ruoka on täällä aina vaan niin hyvää ja koskaan ei tarvitse pettyä. Jos siis tietää mihin menee. Kyllähän aina voi löytää huonojakin paikkoja, mutta onneksi omaan hyvän ravintolanenän. Haistan jo kaukaa, että kannattaako sisälle mennä vai jatkaako vielä etsimistä. ;)

Ollaan lähes täysin lomailtu nämä päivät täällä ja siksi ollaankin ehditty tehdä tosi paljon. Koneet on olleet kiinni lähes koko ajan ja kännykkääkin yritän käyttää vähemmän. Eilen onnistuin jopa snäpinkin sammuttamaan kokonaan, kun ajattelin, että nyt keskityn ihan vain olemiseen. Yllätyksenä se unohtuikin nopeasti ja kännykkä pysyi lähes koko päivän taskussa. Vau! Käveltiin vaan ympäriinsä ja oltiin. Nautiskeltiin toistemme seurasta.

Tässä muutamia fiiliskuvia viime päivistä. Kirjoittelen erikseen vielä vinkkejä ja suosituksia kaupungista, niitä kun on kyselty eri somekanavissa paljon :)DSC05285DSC05156DSC05278

DSC05249IMG_8504IMG_8526 IMG_8549DSC05291

Mitäs tykkäsittekö. Bongasitteko tuttuja maisemia kuvista? :)

Nyt me lähdetään aamulenkille ja samalla hakemaan jotain ihanaa aamiaista. Pirtsakkaa aamua sinne ruudun taakse! <3

5 kommenttia artikkeliin ”Yhdeksäs kerta Barcelonassa, mutta miksi?

 1. Oon itse miettinyt kauan, että jos lähtisin käymään barcelonassa joku kaunis päivä. Mikä on susta paras hetki mennä sinne vuodesta? Ja minnepäin kannataa lähteä?
  Oot super hyvä kuvaaja ja sun kuvia on niin kiva katsella 💞

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos!! Kaunis kehu :) Kiva, jos tykkäät kuvistani.

   Yritin miettiä, että mikähän olisi ihan paras ajankohta matkustaa tänne ja sanoisin, että ehkäpä syksy? Varsinkin, jos tahtoo nauttia lämmöstä, mutta samalla olla niin ettei paikka kuhise ihan pahimmillaan turisteja. Aikaisin keväästä täällä on tosi kylmä viima (huhtikuu voi olla kylmempi kui Suomessa, ainakin omasta kokemuksesta oli niin) ja taas ihan talvella täältä ei ehkä saa parhaita paloja irti. Keskikesällä olen myös ollut täällä ja tykkäsin, mutta varmaan mieluiten tulisi syys/lokakuun vaihteessa kun ei ole enää pahin helle ja turistejakin on jo astetta vähemmän. Kirjoitan varmaan vielä erikseen postausta aiheesta, jos saisin siihen vähän selkeämmin pohdittua tämän asian :P

   Barcelonassa asuisin jossakin ”keskustan” lähettyvillä, sillä kaikkialle on hyvä kätelyetäisyys. Kirjoittelen myös tästä lisää vinkkejä ensi viikon aikana :)

   Liked by 1 henkilö

 2. Outi Karita sanoo:

  En oo koskaan käynyt, mut mehän tunnen sit ainakin yhden jolt saa hyvät vinkin tai ehkä jopa matkaseuraa ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No ehkäpä tiedät tosiaan yhden, jonka voisi saada mahdollsiesti seuraksi ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: